İlla ki ön dişli de vardır katalog içinde. Hatta en ince pul vidaya kadar kataloglamışlar. Ana başlıklar içinde bazen kayboluyorum. Aslında iş tamamen değişik bir renkte motosiklet tasarlamayı düşünürken ortaya çıktı. Sorduğum parça fiyatları inanılmaz boyutlarda idi. Biraz araştırıp yapamazmıyım diye düşündükten sonra buralara kadar geldi. Şu ana kadar ya şans yaver gitti ya da zaten işin doğrusu bu. Bir defa gümrüğe takıldım fiyatlar 100 dolar seviyesinin üstüne çıktığı için , yüzde 20 gümrük vergisi ödeyip ( ki buda 75 TL tuttu ) toplamda 480 dolarlık 5 parça için adrese kadar teslim ettiler. Bütün bunlar biraz daha korkmadan ve de orjinal parçalar konusunda çok uzun sürelerle motosikletsiz kalmayalım diye paylaştığım bir şey. Elini attığın parçaya 20-30 günden evvel gelmez diyerek olaydan cidden soğutuyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
[QUOTE=Ajanimo;3428130]İlla ki ön dişli de vardır katalog içinde. Hatta en ince pul vidaya kadar kataloglamışlar. Ana başlıklar içinde bazen kayboluyorum. Aslında iş tamamen değişik bir renkte motosiklet tasarlamayı düşünürken ortaya çıktı. Sorduğum parça fiyatları inanılmaz boyutlarda idi. Biraz araştırıp yapamazmıyım diye düşündükten sonra buralara kadar geldi. Şu ana kadar ya şans yaver gitti ya da zaten işin doğrusu bu. Bir defa gümrüğe takıldım fiyatlar 100 dolar seviyesinin üstüne çıktığı için , yüzde 20 gümrük vergisi ödeyip ( ki buda 75 TL tuttu ) toplamda 480 dolarlık 5 parça için adrese kadar teslim ettiler. Bütün bunlar biraz daha korkmadan ve de orjinal parçalar konusunda çok uzun sürelerle motosikletsiz kalmayalım diye paylaştığım bir şey. Elini attığın parçaya 20-30 günden evvel gelmez diyerek olaydan cidden soğutuyor.[COLOR="Silver"]
Muhakkak vardır büyük ihtimalle vites bölümde ama tam anlayamadım..
Şimdi üstat mesela zincir, arka dişli ve takozları sipariş etsek kaç günde gelebilir mesela bilgi amaçlı soruyorum
Eğer sipariş ettiğin parçalar ellerinde varsa 4 günde kapında , ki yurtdışı firmalar bu konuya çok ciddi yaklaşıyorlar. Herşeyi saniye saniye mail olarak bildiriyorlar. 13/08 tarihinden kargoladıkları 18/8/2014 te elime ulaştı. Eğer ellerinde yoksa Japonya ya sipariş geçiyorlar 3 ile 5 iş gününde aracıya oradan da sana ulaşması 1 hafta toplamda 2 haftayı geçen parçam olmadı. Ama işin tam doğrusu 1 hafta da olabilir 20 günde ama bunun üzerine çıkmıyor. Bence en önemlisi asla bulamayacağın şeyleri çok ilginç fiyatlarla ebay de bulabiliyorsun hatta bu konu da efsane bir örnek bile verebilirim.Resmini bulmayı becerebilirsem braket örneği yollayacağım.Fiyatını bu illerde ararsan dudak uçuklatır cinsten bir parça. Muhtemelen bu yüzden yatan ,bekleyen makineler bile vardır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
Sadece basakların metal kısmına 160 TL istiyorlar servislerde.Lastik , yay , altında ki minik topuz hariç. fren merkezi ve braketi de eklersen rakamı tahmin bile edemezsin.
Bu fiyat listesinin linki?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
Arka çamurluk olarak bahsettiğiniz şöyle bir şey olabilir mi?
Ben de ön dişliyi bulamadım ama did'in xring serisini buldum şöyle :
http://www.demon-tweeks.co.uk/motorc...per-heavy-duty
40ooo Km garanti veriyorlar ama cesaret edemedim sipariş etmeye
Bakın arkadaşlar buradaki arkadaş kendisi imal ediyor
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ri-icin-2.html
Hemde 150 tl gibi bir fiyata eğer toplu istek yaparsak bizim içinde bir kalıp çıkarıp xj6 için arka çamurluk imal edebilir .
Yoğun istek honda nc serisinde olduğu için ondan imal etmeye başlamış .
550 nin yanında 150 hiç bir şey bence
Selam satilik uyumlu mivv duble gun egzoz orjindir sifirdir
ORJINAL SIFIR MIVV EGZOZ - http://sahibinden.com/177011876
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu ön dişliyi buldum,
Kodu:20S-17460-00(16T)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
Ufak bir mail ile shipping eklenip eve teslim olabilir. Bu arada Türkiyede orijinal parçaya ne fiyat istediler merak ettim doğrusu.
Selamlar Ebay de xj6 yerine FZ6R diye aratırsanız yüzlerce seçenek çıkacaktır. Bu arada Amerika da xj6 yerine fz6r diye geçiyor makinenin ismi.
http://www.ebay.com/itm/SunStar-520-RDG-O-Ring-Chain-16-46-T-Sprocket-Kit-43-5672-for-Yamaha-/331147227902?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&fits =Make%3AYamaha%7CModel%3AFZ6R&hash=item4d19e9b2fe& vxp=mtr
Bu da direk al gönül rahatlığı ile kullan modeli araştırdıklarım içinde. 500TL civarında bir fiyata eve teslim üstelik en başta vergisinide ödediğiniz için gümrüğüde takılmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
http://www.ebay.com/itm/Chain-Sprocket-Kit-11-13-Yamaha-FZ-6R-RAB-RACB-RA0-RACO-RBB-RBCB-RBCW-RBW-U-/310924649656?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash =item48648da4b8&vxp=mtr
Bu da daha hesaplısı 350 TL gibi Yalnız son kalan ürün listesinde kim alırsa o şanslı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
En pahalısı da bu did xring zincir dişli de de 43 / 46 / 47. seçenekleri var 47 seri kalkış için daha iyi , top speed içinde 43 dişliden bahsediyor abiler.
http://www.ebay.com/itm/YAMAHA-FZ-6R-09-13-FZ6R-DID-X-Ring-GOLD-CHAIN-AND-SPROCKETS-KIT-OEM-QA-or-Fwy-/151012353546?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&fits =Make%3AYamaha%7CModel%3AFZ6R&hash=item232909a60a& vxp=mtr
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Son verdiğim linkte ki abiler Ebay de 100 de 99,9 positive feedback almışlar.Hakikaten boru değil kim ne almışsa kesin mutlu olmuş demektir.Üstelik ebay moneyback garantili adamlar.Bu da demektir ki ürün eline 100 de 100 geçecek geçmezse Ebay paranı 30 gün içinde gelmezse geri öder.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Bu arada tek olarak öndişli de satılıyor shippingle birlikle 35 - 40 dolar arası fiyatlara.
Üstat şimdi sipariş veriyordum 300 TL çıktı rakam,81 Dolar set,52 Dolar Nakliye.
Selam umarım istediğin gibi sorunsuz ve temiz bir alışveriş olur.Aklımızda bulunsun linkide paylaşırsan ihtiyaç olan belki başvurur.Sonucunu da sabırla forumda bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)