Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Ağustos 2014, 19:17
ichiroo adlı üyeden alıntı
tavsiye etmem plasti dip sprey aldım geçenlerde hem uygulaması zor hem de yapış yapış vede üzerine elin bile gezdiğinde iz kalıyor hemen berbat birşey bilmiyorum kalitelerimi var benim aldığım berbat çıktı.
30 tl maslak oto sanayide tolgaototasarim satiyo kendiniz yaparsiniz dedi.internetten bakicam nasil yapildigina ondan sonra camo rengin8 uyguluyucam.trafik polisine sordum .boya deyilse sikinti olmaz dedi.sokulebilen birseyse ve motorun ana rengi bariz belli ise sorun olmaz dedi.yani ruhsata isletmeye gerek yok
Reklamlar
-
05 Ağustos 2014, 19:42
-
05 Ağustos 2014, 20:53
Arkadaşlar, benim bir kaç sorum olacak,
Motorlarımız oldukça güzel ve bir o kadar pratik kullanıma hitap ediyor ve eminim ki hemen hemen herkes motorundan memnun,
yalnız benim bir rahatsızlığım oldu bu da seleden kaynaklandı, motorun selesi biraz sert buda uzun yolculuklarda beni maalesef çok rahatsız ediyor bende basur rahatsızlığı da var sırf bu yüzden sık sık mola vermek zorunda kalıyorum,
Sele için yapılabilecek bir işlem var mıdır?
selenin genişletilmesi ve yumuşatılması için bu konuda acil fikirlerinizi bekliyorum,
Bir husus daha fren hortumları,
Kayseri de aşırı sıcaktan arka frenim boşaldı, pedalı bir müddet pompaladıktan sonra tekrardan yerine geldi, bende bunun üzerine fren yağımı değiştirdim ama yine de çok hoşuma gitmedi,
Çelik fren hortumu uygulaması yapmak istiyorum bu konuda bizim motorlara uygun çelik fren hortumu satan bir yer var mıdır.
Araştırdım,piyasada 2 tip çelik hortum var naylon ve teflon.
Teflon çelik hortumlarının daha iyi olduğu söyleniyor siz ne düşünüyorsunuz?
-
06 Ağustos 2014, 00:05
sele sert deyil aksine çok yumuşak maxi scoter selesi kadar rahat bana göre. günü birlik 700 km yol yapıyorum bazı zamanlarda bir gram ağrı sızı olmuyor . sorun senin totoda dostum
hortumlardan anlamam bi bakıma gir usta daha iyi bilir bizlerden
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
sele için Stil's Oto Deri Döşeme facebookta tarat çok iyi iş çıkarıyorlar istediğin seleyi sana verirler yapıp
-
06 Ağustos 2014, 01:15
Üstat dedim zatem bende Basur var...
Ama dediğini facebooktan araştırsım,
-
06 Ağustos 2014, 12:18
airhawk denen koltuk zımbırtısını denedim çok başarılı fakat çok pahalı bir bak istersen
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sele-pedi.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Bende çok beğendim hatta
düşünmeye başladım yanlız direkt şu kaplama karbonlardan alıp parça parça kesip ısısl işlem ile yapıştırmak daha mantıklı geldi bana
-
06 Ağustos 2014, 14:56
Parça parça kesip yapman daha mantıklı neden dersen bir parça bozulursa hemen o parça çıkarılıp yenisi yapıştırılabilir
-
06 Ağustos 2014, 15:37
Zaten oyle yapmaya karar verdim.plasti dip ten vazgectim. Kaplama karbonlardan alip parca parca yapistiricam. Yarin aksam eski ve yeni halini atarim buraya ben mat siyah mat gri camo renk yapicam parlak sedefin uzerinde mat renkler daha orjinal duruyor.
-
06 Ağustos 2014, 19:00
-
07 Ağustos 2014, 13:18
-
07 Ağustos 2014, 15:25
Selam millet ben de aranıza katılmak üzereyim uzun incelemeler sonucu xj6 da karar kıldım.kaç yıldır bakıyorum ne alıcam diye biraz fazla uzun sürdü hatta :D. hemen bir kaç soru sorayım koruma demiri veya takozu kullanan var mı bunlardan hangisi daha faydalı sizce?Yeni motoru yatırmayalım şimdi yere ne kadar koruyor bunlar?
Ayrıca izmirden arkadaslar varsa sürüş veya teknik konularda yüzyüze bilgi alıp biraz muhabbet etmek güzel olacaktır.
-
07 Ağustos 2014, 17:17
-
07 Ağustos 2014, 18:00
motorumu satıyorum arkadaşlar...gerçekten temiz bir motor arayanlar 505-3556173 ten ulaşabilir...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1138564/detay/
-
07 Ağustos 2014, 18:10
Eyvallah mehmet bey ben de öle düşünüyordum.motosiklet alarmı için ne düşünüyorsunuz kullanan var mı?
-
07 Ağustos 2014, 19:09
Yağmurdan sonra zincirim,Motül C2+ Road Yağını Şiddetle tavsiye eder
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
thecoolzzz adlı üyeden alıntı
Eyvallah mehmet bey ben de öle düşünüyordum.motosiklet alarmı için ne düşünüyorsunuz kullanan var mı?
Üstat motor alarmını hiç kullanmadı Sanki alarm değil de GPS izleyici alsan daha iyi olur sanki hem PC den hem de cep telefonundan izlersin,
şimdi sistem çok gelişti.
Motosiklet takip sistemi
Adres: Zühüratpaşa Mh.Bağdat cd. kör dere sk. no:3/A Kadıköy
0216 550 29 98
0507 274 69 66
-
07 Ağustos 2014, 19:47
evet o da aklıma gelmedi değil ama onlarda aylık ücret oluyordu sanırım.Bir araştırayım sağolun.
-
07 Ağustos 2014, 20:33
Kullandığım Motul C2+ Zincir Yağı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Yağmurdan sonra zincirim,Motül C2+ Road Yağını Şiddetle tavsiye eder
http://imageshack.us/a/img536/3407/htsw7i.jpg
http://imageshack.us/a/img905/6420/2Ocrb7.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Üstat motor alarmını hiç kullanmadı Sanki alarm değil de GPS izleyici alsan daha iyi olur sanki hem PC den hem de cep telefonundan izlersin,
şimdi sistem çok gelişti.
Motosiklet takip sistemi
Adres: Zühüratpaşa Mh.Bağdat cd. kör dere sk. no:3/A Kadıköy
0216 550 29 98
0507 274 69 66
Üstat araştırda bizide bilgilendir
-
08 Ağustos 2014, 09:46
Selam , ben ikisinide kullanıyorum koruma topuzları vardı sis farı takabilmek için gittim koruma demiri yaptırdım koruma demirini sonradan el ile yaptırdığımdan topuzun önünde kalacak şekilde taktım Allah korusun bir düşme anında önce koruma demiri yumuşatıp topuzda duracak diye düşündüm en azından
-
08 Ağustos 2014, 11:10
motul zincir yağı güzelmiş ben kullanmadım ama 40 lira çok pahalı, zaten 3 max 4 sıkmada falan 400lük bi tüp bitiyor. 20 lira falan olması lazım normalde. ben castrolüde beğeniyorum başka birşey aldım geçenlerde motomaxten uygun diye güzel yağlıyor ama jant komple yağ oldu bilindik markalardan şaşmamak lazım.
-
08 Ağustos 2014, 13:09
ichiroo adlı üyeden alıntı
motul zincir yağı güzelmiş ben kullanmadım ama 40 lira çok pahalı, zaten 3 max 4 sıkmada falan 400lük bi tüp bitiyor. 20 lira falan olması lazım normalde. ben castrolüde beğeniyorum başka birşey aldım geçenlerde motomaxten uygun diye güzel yağlıyor ama jant komple yağ oldu
bilindik markalardan şaşmamak lazım.
Benim daha evvelki ipone idi,o da cantı perişan etti,
İpone la yağladığım zaman zincirden şakır şakır ses geliyordu ama bu öyle değil
Kalıp gibi yağladıktan sonra zincirden bırak ses gelmesini sanki scooter biniyorsun
35-40TL arası ama hakkını veriyor.
Zaten yağ aşırı tuttuğu için öyle devamlı yağlamaya gerek yok
Resimleri sizde gördünüz dünkü yağmurda ayaklarım suyun içinde motor kullandım bir gr yağ atmamış zincir.
Aynen ilk yağladığım gibi idi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler