yandan takılan birçok diversiyonda eksoz var yurt içi dışı fark etmez heryerde var. gerçekde baktığın zaman rahatsız eden biyeri yok okadar motorcu ustası var , arkadaşlar falan motorun kendini görenler bir kişide gelip bu yandan olmamış demedi. bende memnunum görüntüden. gerisi boş. herkesin kendine göre fikri var düşüncesi saygımız var. herkesin zevkine göre motor yapacak olursak 2 3 yerinden eksoz çıkarmak lazım.
Yamaha Türkiye sitesinde xj serisi satışta görünmüyor
Sanırım 2014 te getirilmeyecek
Büyük ihtimal mt ve fz serilerinden sonra xj serisi de yenilenecek
Böylece Yamaha nın satıştaki en ucuz modeli 2 silindirli mt07 olacak
4 silindirli en ucuz modeli ise 23400 tl fiyatlı fz8n
Son ithalat yılı olan 2013 model xj serisi sahiplerinin şanslı olduğunu düşünüyorum
Çünkü Euro kuru düşükken 19200 tl liste fiyatıyla 4 silindir makine sahibi olduk
Yeni seriler tabi ki iyiler
Ancak her yenilemede fiyatlar 3-4 bin artıyor
Ayrıca mt09 çok hoş olsa da ne yazık ki 4 silindir değil
Tek silindir bmw ile başladım
2 silindir ducati ile devam ettim
Farklı tarzları denemek için 4 silindir xj6n aldım
Açıkçası en pürüzsüz ve kolay sürüş 4 silindirde
Yamaha eski tarihlerde 3 silindir üretmişti
Aynı şekilde agusta da üretiyor
Ancak 3 silindirin babası bence triumph tur ve xj den sonra bir street triple istiyorum
Marka ve model fanatikliğim yoktur
Bmw nin malzeme ve tekniği harikaydı
Ducati ise her şeyiyle tarz sahibi
Xj6 içlerinde en pürüzsüz ve kolay kullanılması
O nedenle 4 silindire takıldığımı pek söyleyemeyiz
Tespit şudur ki 19 bin tl ye 4 silindir ve made in japan bir makina her zaman iyidir
arkadaşlar,dün itibarıyla bende artık diversiyonlandım.
çok şık
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
çantalar güzel görünüyor, full dolu olduğunda ön taraf iyice hafifleyecektir, touring sırasında dikkatli olmak lazım
Hayirli olsun alicam dediniz sonunda nasip oldu.cantalar icin aramistim ben daha once ilan sahibini;
komple sattigini soylemisti.motorla beraber.
Cok memnun kalicaksiniz gözler uzerinizde olucak.bir bakan birdaha bakicak.acikcasi ilgiden sıkılıcaksınız.
Buda benim motorun son hali
http://imageshack.com/a/img33/5633/sbv4.jpg
http://imageshack.com/a/img96/2223/yvfc.jpg
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.ALLAH hepimizi kazadan-beladan korusun.herkesin gönlüne göre versin.
teşekkürler fevzi kardeş,zaten almamdaki en büyük neden,sizlerin buradaki olumlu paylaşımları ve hiç kimsenin bir şikayetinin olmayışı.
çantaların bu kadar yakışacağını sanmazdım böyle sport bir motora, benim nakeda taksam mı diye aklıma girmedi değil. kaç litrelik bunlar
yanlar 35 lt./topcase orjinal yamaha 39 lt..kardeş.alın size naked ın örnek fotolar.
Çok güzel hayırlı olsun. Benim tek kafama takılan beyaz renk in hoş durmayışı. Siyah daha bir asil duruyor bunlarda.
teşekkürler.renk konusu malum zevk işi.
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
amerikadaki orjinal sticker olan yıldızlı sticker yaptırdım.orjinali 500 dolar ebayda ben reklamcıya yaptırdım.bildiğiniz gibi USA da diversion f ; FZ6R diye geçiyor. benzetebildimmi acaba.?
Uploaded with ImageShack.us
buda orjinal hali yani eski hali.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)