XJ6'nın ABS'li modeli var mı?
ha gayret ,çalışın! çalışın ! başlık 10.sayfasına ulaşmak üzere hadi bakim
abslı çok sınırlı geliyormuş bulabilirseniz var tabi o kadar para verdikten sonra abs gibi önemli bir sisteme 1500 lira fazla verilebilir zaten
ABS olması çok iyi, ilanlarda hiç ABS'li göremeyince gelmiyor sandım. Demek ki kullanıcıları memnun olduğundan satmıyorlar. Gerçekten bu fiyata alınabilecek en iyi motor gibi duruyor.
naked modelde abs'liyi çok az getiriyorlar nedense...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
ABS opsiyonel sonradan takılabiliyor arkadaşlar.
Seneye yaz başı bende aranızdayım inşallah
abs sonradan taktırmak zahmetli olması lazım ve sıfır aldığın farktan daha fazla para tutması lazım değeceğini sanmıyorum sonradan taktırmaya, bu arada havalar yağışsız güzel geçiyor sürekli binip tadını çıkarma fırsatım oluyor yeni aldığım lastikler ile yatarkende güven veriyor.
o zaman servise sorup fiyat almak lazım abs ne kadara takıyorlar 1500 e kadar olursa taktırmayı düşünürüm ama fazla tutacaktır.
possi,sanane arkadaşım istediğimi yazarım, abs çok büyük avantaj diyosun da yani bilmesek şaşırıp kalacaz burda senin yazdığın daha boş geliyor
abs sonradan takılmıyor nerden çıktı o
Sıfır km xj6 diversion sormustum gecen bayide 19500tl fiyat verdiler ama abs olup olmadığını sormadim acaba varmidir yoksa abs farki ne kadardir
2013 modellerinin gelmiyrceğini duydum acaba aslı astarı varmıdır gelmicekse hayal kırıklığına uğrıcam
Öyle bir söylenti var ortada fakat net bir bilgiye bende sahip değilim. Bayileri arayıp sorulabilir.
Diversion F & Er-6n & VERSYS hangisi??? türkiye yol koşullarında...???
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
merhabalar. Görüntü konusu subjektif olduğundan orası sana kalmış (naked veya grenaj). Sonrasında ise YAKIT, 2. EL, YEDEK PARÇA ve SERVİS gibi kriterleri karşılaştırın güzelce, sonra da kararınızı verin ve gidip alın. Keşke şunu alsaydın keşke bunu alsaydınları hiç dinlemeyin. Ben de tüm koşulları düşünerek Yamaha XJ6 Diversion F aldım. 4 silindir de bir başka oluyor tabi...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)