Dur tam sahibinden gibi olsun. Abi iphone 4s ve uzerine az bi miktar nakit verebilirim. Olmaz ama oluur dersen numaram 352 82828
Dur tam sahibinden gibi olsun. Abi iphone 4s ve uzerine az bi miktar nakit verebilirim. Olmaz ama oluur dersen numaram 352 82828
Bu modele slip-on egzoz takılamadığından bahsetmişti bir kullanıcı hatırladığım kadarıyla..
Doğrumudur? yoksa slip-on takabiliyomuyuz...
Slip on takılıyor fakat fazla bir fark yaratmıyor. Okuduğum yorumlarda ses olarak tatmin etmiyordu. Full system takılması gerekiyor ses + performans istenilirse.
sesi beni tatmin ediyor perf. egzoslarla düşük devirlerde gürültü yaptığında ve uzun yolda zaten kafa şişiriyor, geceleyin ara sokaklarda rahatsız edici oluyor. tabi kısa süreli kullanımlarda gayet eğlenceli
var ne olcek
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
benim tercihim tamamı ile xj den yana olurdu hele bir de diversion yada diversion f olursa yemede yanında yat. en başta 4 silindir keyfi artı 78 hp. honda 50 hp civarında. üstelik yamaha hondadan daha da ucuz.
2 ay içerisinde mcx(alıştırma ve öğrenme motorum daha 1 ay oldu alalı) i sallayıp xj diversion f alacağım.
heralde herkes 1500-2000 lira daha verip sıfırını alırım diye düşünmüştür.
tek silindirde 2 silindirde keyifli elbette keyifte değişen birşey yok değişen en büyük şey titreşiminde azalması nedeniyle konfor rahatlık
merhabalar rahatsız ediyorum ama vaktiniz varsa xj hakkında bi kaç şey sormak istiyorum. öncelikle xj6N ile xj6f arasında oturuş, gidon yüksekliği falan arasında ciddi bir fark varmı biliyormusunuz? ben xj6f almayı düşünüyorum.
bir diğer soru aynı motor oldukları için soruyorum. yakıt tüketimi nasıl acaba bende şu an 150 lik var 3,5 litre falan yakıyor. 600 lüğe geçtiğimde yakıt tüketimim 2-3 kat artarmı. hani motor hacmi tam 4 katı tüketimde o kadar artar mı acaba? (1.4 tsi aracımı geçmez değil mi ).
sizin motor kaç km de tavsiye ediyor musunuz? xj serisini.
artçı ile kullanımda artçı çok rahatsızlık hissediyor mu?
şimdiden teşekkür ederim
yakıt şehir içinde 6.30lt/100km şehir dışı 5,20lt/100km yaktı benimkisi henüz 8500kmde karadeniz yolları tabi virajlı bozuk daha düzgün yollarda daha uygun değerler alınabilir. yani 1.4tsi aracı geçmesine imkan yok 6.5lt üzerinde olması için çıldırmış olmanız lazım. temiz ve sorunsuz olduğunda km sorun olacağını düşünmüyorum önceki sahibi lastik yakıp ışıklarda tam gaz veren birisi değilse. artçı konusunda kız arkadaşım memnun düzgün yollarda sıkıntı yaşamıyor e haliyle bozuk yollarda bi yavaşla bi hızlan o zaman yoruluyor. arka süspansiyonu kademe kademe ayarlanabiliyor, hız yapmıyorsanız daha fazla konfor için yumuşatabilirsiniz. f modeli hakkında bilgiye sahip değilim hiç görmedim henüz
90-160 km hız aralığında 600 km gittim geldim...çoğunlukla 120-130 aralığında kullandım...hep 4.4lt gördüm...290-300km'de yedeğe geçiyorum...
---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:16 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ml#post2620891
bu da benimki
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
motoru fazer'ın birebir aynısı ama birşeylerini elden geçirmişler...fren içinse,fazer kullanmadım kıyas yapmam mümkün değil...
motosikletim 9000km de yağ değişimi yapmam lazım bunun dışında bu km de baktırmam veya değiştirmem gereken birşey var mı? yamaha servisi yağ değişimi için 210 tl dedi fazla geldi bana siz kaça yaptırıyorsunuz
1000 bakımı için 140 TL ödedim...yağ,yağ filtresi,zincir temizliği,fren ayarları,ufak tefek kontroller ve yıkamaya bu parayı ödedim...
bana 210 lira dediler telefonda sadece yağ ve yağ filtre değişimi için nasıl oluyor bu kadar fark
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)