Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBR 600

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

xismailaydin bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA CBR 600

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Güzel motor bakılabilir. Egzosu ne acaba?

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    EKSPERTIZE SOKMAK ISTIYORUM MOTORU MAKINAYA BILDIGINIZ YER VARMI ACABA SCOOBOY

Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    İstanbulda kızıltoprak delta Yamaha da Gökhan ustaya gösterebilirsin.

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    Arkadaslar bu motorun ısınma problemı varmı

okican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lambretta V200 Special ABS
    Hayır yok
    Zaten su soğutmalı sistem
    Şehiriçi sürüşte bile fan açtığını hatırlamıyorum
    Şehiriçinde sağ ayak tarafina egzosun sıcaklığı vurur

Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    Arkadaşlar, 2014 model Race Blu Diversion F'lerde "depoda" mat değil de metalik siyah kullanılmış gibi geldi bana, dikkat eden var mı??

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    RESIMLERDE GORDUDGUM KADARAYILA MAT DEGIL GALIBA HAKLISIN

Motosikleti
    kle 650-versys
    Merhabalar. aşağıdaki linkteki motor hakkında bilgisi olan var mı acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ilk-sahibinden-xj6-s-159521056/detay/

ichiroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF1000L Africa Twin
    fan açmıyor demiş bir arkadaş, fan özellikle yaz aylarında 50kmnin altında gidersen ışıklara takılırsan falan çok rahat açıyor ama bu problem değil 4 silindir makina için normal bir durum. bu arada bende motorumu satışa çıkaracağım ama üşeniyorum hala sahibindene koymaya 2009 model temiz 18000de naked fazlasıyla bakımlı ve aksesuarlı. çok seviyorum bu aleti ama satma sebebim rüzgar almayacağım bir motor bakıcam artık malesef nakedtan vazgeçeceğim.

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    Alıntı ichiroo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fan açmıyor demiş bir arkadaş, fan özellikle yaz aylarında 50kmnin altında gidersen ışıklara takılırsan falan çok rahat açıyor ama bu problem değil 4 silindir makina için normal bir durum. bu arada bende motorumu satışa çıkaracağım ama üşeniyorum hala sahibindene koymaya 2009 model temiz 18000de naked fazlasıyla bakımlı ve aksesuarlı. çok seviyorum bu aleti ama satma sebebim rüzgar almayacağım bir motor bakıcam artık malesef nakedtan vazgeçeceğim.
    2013 MODEL ALMAYI DUSUNUYORUM BENDE GENELLIKLE SEHIR ICINDE SURUCEM BELKI HAFTA SONLARI SEHIR DISINDA RUZGARIN NEKADAR ETKISI OLUYOR BEN MAK. ŞEHİRİÇİNDE 120 ANCA ÇOK SORUN OLUR MU

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı screamaykut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2013 MODEL ALMAYI DUSUNUYORUM BENDE GENELLIKLE SEHIR ICINDE SURUCEM BELKI HAFTA SONLARI SEHIR DISINDA RUZGARIN NEKADAR ETKISI OLUYOR BEN MAK. ŞEHİRİÇİNDE 120 ANCA ÇOK SORUN OLUR MU
    diversion f hiç rüzgar almıyor +200 de bile

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diversion f hiç rüzgar almıyor +200 de bile
    F HOŞUMA GİTMİYOR GRENAJLI OLAN NAKED ISTIYORUM ONDA SORUN OLURMU ZATEN MAX.150 FALAN ANCA SEHIR ICI

ichiroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF1000L Africa Twin
    ya rüzgarın tek etkisi zaten kaskın içinde uğultu olması 2000 liralık karbon bell marka kaskım var sesi bayağı kesmesine rağmen genede baş ağrıtacak kadar uğultu oluyor hangi kaskı takarsan tak zaten bu olacaktır. yoksa rüzgarın vücudunu etkileyecek bir etkisi yok heleki 120 ile hiç olmaz. genelde şehir içi kullanılacaksa naked iyi bir seçim, benim uzun yol planlarım olduğundan istemeyerekten naked motorumu satma durumuna geldim ama kararsızım yinede, grenajlı motor benim için hiç çekici değil. şu diversion f kullanmak hiç nasip olmadı rüzgar konusunda nasıl çok merak ediyorum açıkçası, ancak diversion f alıyorsun o kadar para verip abs opsiyonu yok oda ayrı bir saçmalık, ne mantığı var anlamış değilim. yoksa xj6 motoru piyasadaki en iyi motorlardan birisi bence mekanik olarak hem güçlü hem sorunsuz hem titreşimsiz hemde az yakıyor. fazer 8 abs almaktansa diversion absli almayı tercih ederdim.

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    Alıntı ichiroo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya rüzgarın tek etkisi zaten kaskın içinde uğultu olması 2000 liralık karbon bell marka kaskım var sesi bayağı kesmesine rağmen genede baş ağrıtacak kadar uğultu oluyor hangi kaskı takarsan tak zaten bu olacaktır. yoksa rüzgarın vücudunu etkileyecek bir etkisi yok heleki 120 ile hiç olmaz. genelde şehir içi kullanılacaksa naked iyi bir seçim, benim uzun yol planlarım olduğundan istemeyerekten naked motorumu satma durumuna geldim ama kararsızım yinede, grenajlı motor benim için hiç çekici değil. şu diversion f kullanmak hiç nasip olmadı rüzgar konusunda nasıl çok merak ediyorum açıkçası, ancak diversion f alıyorsun o kadar para verip abs opsiyonu yok oda ayrı bir saçmalık, ne mantığı var anlamış değilim. yoksa xj6 motoru piyasadaki en iyi motorlardan birisi bence mekanik olarak hem güçlü hem sorunsuz hem titreşimsiz hemde az yakıyor. fazer 8 abs almaktansa diversion absli almayı tercih ederdim.

ne akdar yakıyor sehır ıcınde

negager - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha XJ6 S diversion
    benimde 3 haftalık tecrubelerim doğrultusunda motor sıcaklığı 80 derecelerde geziyor fakat ışıklarda dur-kalklarda 90 -100 arası derecelere çıkıyır ama fan açtığını bende doğru düzgün hatırlamıyorum henüz,
    şöyle bir sorum var özellikle sabahları motor soğuk ken boştan 1. vitese geçerken tak sesi geliyor böyle rahatsız edici bir ses değil ama bir sorayım dedim ?

Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Alıntı negager adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimde 3 haftalık tecrubelerim doğrultusunda motor sıcaklığı 80 derecelerde geziyor fakat ışıklarda dur-kalklarda 90 -100 arası derecelere çıkıyır ama fan açtığını bende doğru düzgün hatırlamıyorum henüz,
    şöyle bir sorum var özellikle sabahları motor soğuk ken boştan 1. vitese geçerken tak sesi geliyor böyle rahatsız edici bir ses değil ama bir sorayım dedim ?
    Hayır normal. Kawada ve diğerlerinde de olur kemikli geçiş.

negager - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha XJ6 S diversion
    Alıntı scooboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır normal. Kawada ve diğerlerinde de olur kemikli geçiş.
    Yinede bir sorayım dedim çok teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------

günde ortalama 30 KM yol yapıyorum bostancı - Mecidiyeköy sabah trafiği ile değerlendirmek gerekirse motor için çok seri esnek diyebilirim,
    araçlardan kaçma konusunda baya bir kolaylık sağlıyor, özellikle vites aralıkları şehiriçi için benim çok işime yaradı (250cc lik motordan sonra) sürekli vitesleri kurcalamana grek kalmadan hız değişikliğine imkan sağlıyor ,yakıt konusuna çok deyinemiyorum 3. depodayım ilk 2 depoda 65 tl ile 200- 210 KM yol giderken son depoda 220 KM oldu son 2 çizgiye yeni düştüm yani ortalama şimdilik 5.5 lt yakıyorum ama daha alışıyorum önümüzdeki hafta uzun yolda test edicem tekrar paylaşırım.

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    Alıntı negager adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yinede bir sorayım dedim çok teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------

günde ortalama 30 KM yol yapıyorum bostancı - Mecidiyeköy sabah trafiği ile değerlendirmek gerekirse motor için çok seri esnek diyebilirim,
    araçlardan kaçma konusunda baya bir kolaylık sağlıyor, özellikle vites aralıkları şehiriçi için benim çok işime yaradı (250cc lik motordan sonra) sürekli vitesleri kurcalamana grek kalmadan hız değişikliğine imkan sağlıyor ,yakıt konusuna çok deyinemiyorum 3. depodayım ilk 2 depoda 65 tl ile 200- 210 KM yol giderken son depoda 220 KM oldu son 2 çizgiye yeni düştüm yani ortalama şimdilik 5.5 lt yakıyorum ama daha alışıyorum önümüzdeki hafta uzun yolda test edicem tekrar paylaşırım.

OSMANBEYDEKI MOTOR SENIN MI USTA YOKSA METRONUN CIKISINDA DURAN

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler