Kapora verdim bir ay once. Hala bekliyorum. Bu hafta sonu gelecekmis bayiye. Istanbul delta motor dan aldim. Indirim konusuna gelince pek bi indirim yaptiklarini soyleyemem.
21900 tl motor
Ruhsat plaka 400 tahmini
Sigorta 250 tahmini
Toplam 22500
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
Bu arada ben siyah renk istedigim icin bekledim. Beyaz rengi genelde bayilerde bulunuyor.
Bende siyah düşünüyorum. Jantlar mavi mi blue race serisindeki gibi yoksa o ekstraya mı giriyor öğrenebildin mi?
Umarım biran önce kavuşursun kara şimşeğine :-)
Tesekkurler. Renk olarak race blue geciyor. Grenajlar siyah gri, jantlarda mavi.bu standart.
benim motosiklet 17500de ve hava filtresi çok kirlenmiş durumda yağ olmuş üzeri. orjinal filtre 100tl ebayda şu filtre var yan sanayi ama alsam mı karar veremedim ne dersiniz alırnır mı? http://www.ebay.com/itm/Filtre-a-air-YAMAHA-XJ6-N-09-600cc-/171287561752?pt=FR_JG_Moto_Pi%C3%A8ces&hash=item27 e188c618
@ichiroo; benim filtre de çok kirliydi yağ falanda vardı, bir sprey aldı usta sıktı filtreye yarım saat bekletip hava tabancasıyla temizledi gıcır gıcır oldu. Sprey ne spreyi dikkat etmedim açıkçası ama aklında olsun bu şekilde temizletebilirsin.
Selam arkadaşlar bende geçen hafta xj6 F aldım beyaz dikkat edilecek birşey önereceğiniz birşey varmıdır bu motor üzerine.
ikinci el aldım 2013 model 8000 de bir tane denk geldi biniyorum ilk hafta daha
bundan önce gt250R vardı ondan sonra alışması hiç zor olmadı deneyimlerimi paylaşırım zamanla
Gule gule kullan. Motorla ilgili gozlemlerini bekliyoruz.
Arkadaslar motorum geldi. Yaklasik bir aylik bekleyis bitti
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Bende baya bi kararsız kaldım ve öyle zor şey ki kararsız olmak. Bunun ile x city 250 arasında kaldım. Şimdi diyeceksiniz ne alaka diye. Açıkçası bunu alıp da fazla kullanamamaktan çekiniyorum. Tecrübe yönünden değil de, daha çok şehir içi kullanımında motorun hakkını verememekten yani optimum düzeyde kullanamamaktan ve hava şartlarından özellikle rüzgardan etkileneceğim için kullanma sezonunun daha kısa olmasından korkuyorum. Bu tür sıkıntılar x city de yok yani hem şehir içi hem uzun yol için uygun hemde hava şartlarına karşı muhafazalı olduğu için daha uzun süre kullanma imkanı var. Ama asıl hayalim bu motor olduğu için x city alıp sonra pişman olmak da istemiyorum. Benim bu kararsızlığım için yorumlarınızı merak ediyorum. Gerçi iki motor hakkında baya bi araştırma yaptım ama yakından inceleme şansım olmadı, eğer imkanım olursa o zaman belki kararsızlığıma bi çare bulur bi anlık elektrik le kararimi verebilirim.
Diyorum ki diversion un aynaları R1 veya R6 aynalarıyla değştirsek nasıl olur ? Bu motorun herşeyi güzel herşeyi hoşuma gidiyor bi şu ayları gözüme güzel gözükmedi gitti...
Hafta sonları hava iyi olduğunda bağdat cad. kadıköy tarafında oluyorum genelde
Birazdan çıkıcam. Oralarda olan arkadaşlarla tanışıp bir çay kahve olayına girebiliriz.
Dün şaşkın bakkal civarında beyaz n li arkadaş vardı trafikte durup konuşamadık.
saygılar. siyah xj6n 34 uh plaka
Benim motoru aldığım arkadaş ayna uzatıcı taktırmıs daha dik ve arkayı gösterme yetenekleri daha artmış şiddetle tavsiye ederim.
@scooboy bende oralarda takılıyorum görürsen durdurabilirsin çekinmeden EJ plaka bnmkide
1 yıldır birlikte olduğumuz xj6n den bugün ayrıldık
İlan vermiştim ve yaklaşık 2 hafta içinde yeni sahibini buldu
Alanlara satanlara hayırlı olsun, yeni alınan motorların fotoğraflarını ekleyin renk gelsin biraz hep düz yazı olmasın sayfa
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)