Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Mersin İl Temsilcisi
arada ciddi bir güç farkı var, dolayısıyla yakıtı da etkileyecektir.
57kw güçte pek bir seçenek yok. bence doğru kartar vermişler, zaten 70 üstülerde yelpaze çok geniş.
suzukide hareket yok hala :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
arada ciddi bir güç farkı var, dolayısıyla yakıtı da etkileyecektir.
57kw güçte pek bir seçenek yok. bence doğru kartar vermişler, zaten 70 üstülerde yelpaze çok geniş.
suzukide hareket yok hala :(
Tam bana göre.Yüksek beygir istemiyorum.Çok hızı sevmiyorum.Hem az yakar.İnşallah fiyatıda güzel olur.
-
fz6 yı aratıcagına inanıyorum,cizgiler yenilikci olsada fz6nın yeni kasası cıktıgındaki etkiyi yaratıcak bi tasarım yok
-
guzel motorlar alacak arkadaslara hayirli olsun....
-
22 Haziran 2009, 23:06
bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı bu cihaz benim olmalı
-
23 Haziran 2009, 04:04
Moderatör
2 tane eksik yazmışsın
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
23 Haziran 2009, 10:59
Yamaha'dan gereksiz hareketler serisi. Çok merak ediyorum FZ6'nın neredeyse aynısı XJ6'yı piyasaya sürmek Yamaha'ya ne kazandıracak ? Bu motoru neden piyasaya sürerler ?
-
23 Haziran 2009, 15:58
Lucas adlı üyeden alıntı
2 tane eksik yazmışsın
ben de diyorum hiza niye bozulmuş
-
02 Ağustos 2009, 16:43
fz6 naked sportbike kategorisinde. xj6 ise spor değil. özellikle şehiriçi rahat kullanımlı hafif bir motor isteyenler için üretilmiş. tork eğrisi daha dengeli bu yüzden gücü daha düşük tutulmuş. fz6 ile xj6 her nekadar aynı sınıf gibi gözükse de durum böyle.
xj6 şık görünümü, uygun fiyatı,pratik kullanımı ile commuter rahatlığını stil ve 4 silindirli motorla size sunuyor. rakibi er6n diyeceğim o da iki silindirli. aralarındaki en büyük fark bu. Tabi kullanım zevkine göre kimine 2 silindir daha cazip gelecektir. Tercih meselesi. Honda Hornet 600 ile aralarında uçurum fiyat farkı var.
-
16 Ağustos 2009, 01:31
Herkese merhaba. Daha önce birkaç değişik marka scooter ve son olarak da burgman 400 kullanan birisi olarak, şehir içi %30 şehirdışı %70 kullanılacak, kullanımı rahat, kolay ve keyifli bir makina bakarken yamahanın yeni xj600 diversion modeline gözüm takıldı. Ülkemizde henüz fazla yok bunlardan. Onun için eğer binen bir arkadaş bana tavsiyelerini ve izlenimlerini aktarırsa sevinirim. Neden fazer düşünmüyorsun? diyenler olabilir. Yeni fazer 98 bg. ve daha hafif. Yani daha sportif. Ben sportif bir kullanım değil güvenli ve touring amaçlı bir makine bakıyorum. Herkese kazasız sürüşler...
-
16 Ağustos 2009, 01:46
Er7 adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba. Daha önce birkaç değişik marka scooter ve son olarak da burgman 400 kullanan birisi olarak, şehir içi %30 şehirdışı %70 kullanılacak, kullanımı rahat, kolay ve keyifli bir makina bakarken yamahanın yeni xj600 diversion modeline gözüm takıldı. Ülkemizde henüz fazla yok bunlardan. Onun için eğer binen bir arkadaş bana tavsiyelerini ve izlenimlerini aktarırsa sevinirim. Neden fazer düşünmüyorsun? diyenler olabilir. Yeni fazer 98 bg. ve daha hafif. Yani daha sportif. Ben sportif bir kullanım değil güvenli ve touring amaçlı bir makine bakıyorum. Herkese kazasız sürüşler...
Yeni XJ6 hakkında çok fazla bilgim yok, kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar sanırım (Tabi varsa, ben henüz rastlamadım).
Benim belirttiğiniz kriterlerde önereceğim bir alternatif de CBF600'dür. Onu da bir araştırın derim.
Bir başka alternatif olarak, yeni kasa ER-6F de eskisine göre oldukça yakışıklı bir hal almış. Tabii Kawasaki'nin parça-servis rizikosunu da göz ardı etmemek lazım ama, yine de seçenekler arasında bulunması lazım diye düşünüyorum.
Sonuç olarak, bunları XJ6 almayın demek için değil, beklentilerinize uygun diğer seçenekleri de göz önünde bulundurmak adına yazdım. İyice araştırmanızı ve tüm motorları yakından incelemenizi öneririm.
Hayırlısı olsun.
-
18 Ağustos 2009, 16:23
yorumunuz için teşekkür ederim. kawasaki servis vs. sorunu olduğunu söylüyorlar. bu arada xj6'ya da fazer'a da bindim ama sürmedim. Süren birine rast gelirsem şaşırırım zaten nerdeyse hiç yok piyasada. Çok da fark yok aralarında ama xj daha hoşuma gitti. Fazer daha rahat satılabilen bi makina xj için de bunu söyleyebilir miyiz bilemiyorum. Bir de xj kullanıcısından yorum alsak güzel olurdu.
-
18 Ağustos 2009, 17:02
Dün yakından bakma imkanı buldum, çok güzel bir makina resimlerdeki gibi küçük durmuyor fazer neredeyse aynı. Fazer 20 bg üstün oldu için, çoğu kişi fazeyi tercih edecektir o yüzden kullanan fazla olcanı sanmıyorum.
-
18 Ağustos 2009, 17:55
lastik ölçüsü vs. gibi teknik özelliklerine bakıldığında size göre xj ile fazer arasında kullanım açısından bir farklılık var mıdır? yamaha, xj nin daha pratik ve kolay kullanımı olduğunu iddia ediyor. benim içinde 20 bg. fazla güç değil daha rahat kullanım önemli. Bir yandan da nerdeyse hiç satılmamış bir makina xj6.
-
18 Ağustos 2009, 18:41
Daha önce hiç satılmamış ama sanırım 2010 fuarından birtane yamaha xj6 çıkarmayı düşünüyorum. Artık sıfır bir 600cc lik motorum olsun bıktım 2.el alıp masraf etmekten. siyah rengini düşünüyorum. Hadi hayırlısı
-
18 Ağustos 2009, 18:46
hayırlısı olsun. neden fuar? cazip indirim olur diyemi?
-
18 Ağustos 2009, 19:11
Er7 adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun. neden fuar? cazip indirim olur diyemi?
evet fuarda biraz daha cazip oluyor. Gerci bu motor ötv indiriminde 14 bine kadar verdiler ama ben alamadım ozaman. tahminim fuardada 2009 modelini bula bilirsem sıfır ama fiyatı baya uygun olur gibi
-
yamaha bugün 2009un son kampanyasını yapmış liste fiyatlarını indirmiş. yada ben bugün gördüm. yanlız anlamadığım birşey var xj6'nın(naked) fiyatı 18250, diversion olanın abs olan versiyonu 16750. Bir gariplik yok mu? Abs olmayan diversion ise 16250. yani naked olan diğerlerine göre baya pahalı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler