diversion F satan varmı arkadaş :D
diversion F satan varmı arkadaş :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Tekrar Merhaba arkadaşlar
Bugün teslim aldığım XJ6 Diversion'ımla ben de klübe katılmış bulunuyorum
Resimde küçük kardeş YBR125 ile yeni XJ6 Diversion'ı görebilirsiniz.
Motoru alınca ilk yakıt ikmali ve ilk heyecan için kısa bir tura çıktım. Motoru kullanmak gerçekten çok keyifli ve çok rahat. Henüz pek bir yol alamadım 7 km falan gezdim sanırım beni rahatsız eden bir şey oldu. Bir süre süratli (50-80 kmh) bir şekilde dolaştıktan sonra oturduğum siteye girip site etrafındaki yolda yavaşça 20 ile gezmeye başladım. Sonra altımda tatlı bir sıcaklık hissettim. Önce otomatik devreye giren sele ısıtması zannettiğim şey aslında motorun ve eksozun sıcağıymış. Hava 13 derece rüzgar yok düşük süratte veya durunca motorun harareti gerçekten hissediliyor. Motordan inip seleye dokunduğumda selenin de bariz ısındığını fark ettim. Bu normal mi ? Çok fazla motor tecrübem yok ama genel olarak büyük ccli bazı motorların özellikle yazın böyle bir ısınma problemi olduğuna dair şeyler okumuştum forumlardan ama bana şimdiden bu sıcak fazla geldi Ben çanta taktırmak için servise gittiğim de bir sorucam.
@Warnom
Hayırlı olsun güle güle kullan. Dediğin olay bir sorun değil 4 silindirli etrafı kapalı olan motorlar için gayet normal. Gerçi xj6n de o şekilde sıcaklık veriyor. Ama bir güzelliği var. Yazın ter atmak için çıkıp sahilde koşmaya ya da spor salonuna gitmeye gerek yok. Bin motoruna biraz trafiğe gir mis gibi ter atıyorsun
Warnom hayırlı olsun bende 2 sene XJ6N kullandım bu motorlarda rastlanacak en son sey egzoz sıcaklıgıdır. blamirin dediği gibi heyecandandır
XJ6N'in ABS'lisini getirmişler, XJ6 Diversion F'in niye ABS'lisini getirmiyorlar. Niye böyle ilginçlikler yapıyorlar . Güzelim motoru elemek zorunda kaldım.
Fuarda sordum zaten, 2013'te ABS'lisi yok. Gerçi şimdi biraz araştırdım, aynı durum İngiltere'de de var, ilginç.
http://www.bennetts.co.uk/bikesocial.../#.UTnCtBz-F8E
"For 2013 the XJ6 Diversion F ABS will not be available, although the naked version will carry ABS."
abi 2013 diversion f abs opsiyonel yaziyor...abs yoksa bu slternstigi direk elemek zorunda kalirim....benim gibi acemi birinin alabilecegi yegane motorlardan biriydi....kismet...
diversion f+abs+siyah temiz aliniktir...satici arkadaslar varsa ve mesaj atarsa sevinirim.
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Cbr250den diversiona gecmeyi düşünüyorum daha once Cbr250 kullanan varmi herhangi bisey soyleyen olurmu acep
yokmu bi diversion satan :D şeytan diyor uraş 2013 füme F al renk jant on numara olmuş :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Xj6 Naked alan yokmu ??? resimm paylaşsa biraz motordan bahsetsee ???
[B]Dört tekerlek bedenini , iki tekerlek ruhunu hareketlendirir :)[/B]
Merhaba arkadaşlar,
ben hayatımda ilk önce Honda Titan 125 kullandım ve sonra Honda CBF 150 satın aldım. Ancak artık orta halli yani büyük motor kullanmak istiyorum. Tercihim ise Yamaha XJ6 modellerinden yana. Aslında Yamaha XJ6N almak istiyordum, daha sportif göründüğü için, ancak uzun yol için Yamaha XJ6 Diversion daha iyi diyorlar, bu konuda tecrübesi olan kişilerin yorumları nasıl olur acaba? Bana hangisini tavsiye ederler? 2 Model arasındaki artı ve eksiler nelerdir acaba?
Saygılarımla.
Güner
sonradan abs takıldığını nereden çıkartıyorsunuz, az önce serviside aradım emin olmak için takılmadığını söylediler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)