Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Nisan 2022, 20:41
Ezio41 kardeşimin motorunu satması kötü oldu. Hem artık bizim aktivitelere katılamıyor hem de forumda Xj6 başlığı öldü.
Reklamlar
-
23 Nisan 2022, 21:39
tommygun adlı üyeden alıntı
Ezio41 kardeşimin motorunu satması kötü oldu. Hem artık bizim aktivitelere katılamıyor hem de forumda Xj6 başlığı öldü.
Canlandırmak sana kaldı o zaman işin ucundan tutman gerek.
-
25 Nisan 2022, 08:02
Teşekkür ederim levend84 Hocam
-
01 Mayıs 2022, 23:32
İyi güzel kaliteli motorda bir şanzıman arıza verse 20 bin tl…
-
05 Mayıs 2022, 00:20
İyi geceler arkadaşlar. Bugün XJ6F ile büyük bi problem yaşadım. Yolda fan ile radyatör arasına küçük bi tas sıkıştı ve motosiklet hararet yaptı fan açmayınca. 123 derecede kontak kapattım hengame de 107 dereceyi geçince kapatmam gerekirken fanın açılmadığını o an idrak edemedim. Yedek su deposundan su akıttı Allahtan conta yakmadık. Fan motoru yanmış şehir dışındaydım orjinal parça bulamayınca R25 in fan motorunu taktik denedik. Usta problem olmayacağını söylüyor fakat sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. İleri vade de problem yasar miyim veya memlekete dönenen kadar idare edebilir miyim. Şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için.
-
05 Mayıs 2022, 12:46
Alipacino adlı üyeden alıntı
İyi geceler arkadaşlar. Bugün XJ6F ile büyük bi problem yaşadım. Yolda fan ile radyatör arasına küçük bi tas sıkıştı ve motosiklet hararet yaptı fan açmayınca. 123 derecede kontak kapattım hengame de 107 dereceyi geçince kapatmam gerekirken fanın açılmadığını o an idrak edemedim. Yedek su deposundan su akıttı Allahtan conta yakmadık. Fan motoru yanmış şehir dışındaydım orjinal parça bulamayınca R25 in fan motorunu taktik denedik. Usta problem olmayacağını söylüyor fakat sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. İleri vade de problem yasar miyim veya memlekete dönenen kadar idare edebilir miyim. Şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için.
Gecmis olsun dostum,
Muhtemelen R25 fani gecici olarak idare edebilir.
-
07 Mayıs 2022, 22:42
İlacın bende kendi fanını bulamayınca Mt7 fanı aldım çünkü parça kodları aynıydı. Montaja gelince sadece 1 ayağı uymadı onada ekstra delik açtım 2 yıl sorunsuz kullandım.
https://m.youtube.com/watch?v=CdrI_cFxHz4
-
09 Mayıs 2022, 10:19
levend84 adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun dostum,
Muhtemelen R25 fani gecici olarak idare edebilir.
teşekkürler hocam, şimdilik idare eder gibi de yine de kalıcı çözüm bulacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
reclusive adlı üyeden alıntı
İlacın bende kendi fanını bulamayınca Mt7 fanı aldım çünkü parça kodları aynıydı. Montaja gelince sadece 1 ayağı uymadı onada ekstra delik açtım 2 yıl sorunsuz kullandım.
https://m.youtube.com/watch?v=CdrI_cFxHz4
teşekkür ederim, orjinal parça bulamazsam böyle bi çözüm yoluna gideceğim
-
07 Haziran 2022, 14:15
Fiyatlarla savaşırken sonunda yakalayabildim aradığım motoru.
2016 model abs'li XJ6 Diversion F ile aranızdayım.
-
07 Haziran 2022, 15:15
ercan_48 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun,makina saz gibi Maşallah.
-
06 Ağustos 2022, 11:55
Dostlar selamlar keyifli formlar,
Bizim oğlana lastik alınması gerekiyor. Üzerinde Mitas var ve malum fiyatlardan dolayı anlas veya mitas ile devam ya da çıkma sağlam bi şeyler düşünüyorum. Arka lastik ebatı konusunda 170 problem olur mu veya paraya kıy illa şu lastiği al dediğiniz f/p güzel bi lastik öneriniz var mıdır? Teşekkürler şimdiden.
https://ibb.co/zPBb8VD
-
06 Ağustos 2022, 14:21
Lastik ebatı orjinalde ne ise o alınmalı. Tecrübe ile sabit değiştirince motosiklet bozulmuş gibi hareket ediyor. Mitas'ı test edip yorum yaparsanız ben de benim makine için düşünüyorum ama alacak kadar gazlayamadım kendimi
-
06 Ağustos 2022, 17:42
Problemin tanımına bağlı?
Ben Dünya'da 160 lastik bitmediği müddetçe 160 olan motora 170 arka lastik takmam.
Ben yaptım bişey olduğu yok diyenler de var. Artık problemden ne anladıklarına bağlı.
-
16 Ağustos 2022, 10:49
Angrypower hocam mitas üzerindeki lastiklerdi zaten ama eskidiği için net bi yorum yapamayabilirim, 1 yıl olmuş takılalı lastikler çabuk aşınmış ve sertleşmiş vaziyette ama çok kötü diyemem. genel yorumları değerlendirdiğim zaman f/p ürünü deniyor ama ben aynı paraya anlasın tercih edilebilecek olduğunu düşünüyorum.
-
24 Nisan 2023, 12:50
Selam arkadaşlar.Xj6 motoru olan arkadaşlardan bir ricam olacak mümkünse (bakabilirseniz).
Radyatör kapağının işaretli olan yeri sizin motorlardada alt yaylı kısımdan oynatınca o işaretli yerde oynuyormu acaba motorumda fan ve herşey çalışıyor fakat biraz geç kapanıyor fan herşeyi kontrol edildi termostat radyatör vs.
geçen seneler 100 de fan açıyordu sonra 10 15 sn içinde 98, 97, 93 diye ısı düşüp kapanıyordu fan sanki bu sene bilkmem yaz geldi diyemi biraz uzun çalışıyor çok hızlı düşürmüyor fakat hararet sorunu yok normal yolda giderken.
-
24 Mayıs 2023, 21:17
SATILIK
Yamaha xj6 diversion f 2009/2013 arası uyumlu tur camı orjinalinden 14cm uzun 750.00 TL
Bütün xj6 ve xj6 diversion f uyumlu gp kompozit ürünü olan arka çanta demiri 750.00 TL
İkisini bir alacak kişiye daha uygun fiyatla verebilirim.
-
28 Ağustos 2023, 13:56
Motorum Satılıktır. Forumdaki arkadaşlardan biri alacak olursa biraz daha fiyatta güzellik yapabilirim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...20543110/detay
-
06 Kasım 2023, 13:01
selamlar dostlar. xj6 f debriyaj baskı balata set değiştirtiyorum fakat debriyaj dış kapak bulunamıyor ve yurt dışı sipariş etmek istedim orda da stoklarda yokmuş. acilen gerek parça bana motor serviste yatıyor. bu konuda yardımcı olabilir misiniz. elinde olan bulabileceğim bi yer veya sağlam çıkma var mıdır.? teşekkürler.
-
08 Kasım 2023, 08:52
selamlar dostlar. xj6 f debriyaj baskı balata set değiştirtiyorum fakat debriyaj dış kapak bulunamıyor ve yurt dışı sipariş etmek istedim orda da stoklarda yokmuş. acilen gerek parça bana motor serviste yatıyor. bu konuda yardımcı olabilir misiniz. elinde olan bulabileceğim bi yer veya sağlam çıkma var mıdır.? teşekkürler.
Kırııkmı kapak?En dış kapakmı yoksa balatanın geçtiği 6 vidalımı kapağın altındaki?
-
11 Kasım 2023, 15:13
bassturbin adlı üyeden alıntı
Kırııkmı kapak?En dış kapakmı yoksa balatanın geçtiği 6 vidalımı kapağın altındaki?
dış kapak. 6 tane yayın yuvalandığı. kırılmadı baskı yüzeyi aşınmış. baskı balata seti değiştiriyorum fakat kapak değişimi de gerekiyor. parçayı bulamıyorum en son çare yüzeyi tornalatacağım bulamazsam ama bulursam sürep olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler