3000'de bir bakım mı olurmuş arkadaş. Çok uyuz bir şey. Yamaha neden ybr 125 muamelesi yapıyor bu motora anlamadım. Tamam erken değiştirmek iyidir de 3000'de değil yani. Benim arkadaşım da 3000'de değiştiriyor ben anlam veremiyorum. YBR 250 10000'de bir iken bu nasıl 3000. Enteresan vesselam..
Servis bana 3000 de bir gel diyordu ve yanlış hatırlamıyorsam kitapçığında da 3000 de birdi. Motoru sadece 3500km kullandığım için kesin konuşamıyorum Ama 2. bakımını yaptırıp öyle satmıştım. KN hava filtresi bende de (z750r için. Kampanya vardı y.dışından baya uyguna almıştım.) var fakat taktırmadım henüz Sesi değişiyor diyorlar motorun fakat performansta nasıl etki eder açıkçası bende merak ediyorum.
Performanslı güçlü motor olacak o kadar.
Merhaba Arkadaşlar ,
Konuyu takip ediyorum.Biraz canlardırmak istedim
XJ6 Naked sahibi olarak birkaç foto paylaşmak istedim.Bu fotolarda olmayan motor koruma demirleri ve Givi ön cam var.
Şehir içi ve şehir dışında gayet eğlenceli,rahat ve yeterli bir makina.YBR 250 'den geçiş yaptıktan sonra yakıt konusunda biraz sıkıntılar yaşadım.YBR'de ne zaman benzim aldığımı unutuyordum.4 silindire geçiş yaptıktan sonra benzin istasyonunu doğal olarak daha sık ziyaret etmeye başladım.Yakıt konusunda 10-11 litre benzin ile şehir içi buna köprü trafiğide dahil 200-230 km yapabiliryosunuz.
Maşallah demeyi unutmayalım
maşallah allah kaza bela vermesin..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
maaşallah ön amortisör boruları ybr 250 ye benziyor ön disk kaçlık bunda
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
beyler ben bu motorun modellerini anlayamadım...
XJ6
XJ 600 Diversion
XJ 600 N
Xj 600 S
biri 6 iken diğeri neden 600..Xj6 ile XJ 600 N arasındaki fark ne..ikisi de naked anladığım kadarıyla...
Teşekkürler arkadaşlar
Ön fren Hidrolik çoklu disk, Ø 298 mm
Arka fren Hidrolik tek disk, Ø 245 mm
Aslında bildiğim kadarıyla XJ serisi olarak geçiyor.Benim kullandığım model XJ6N modeli.Belki bir önceki serisi XJ 600 N olarak çıkmış olabilir.Grenajlısı ise Diversion ve Diversion F olarak geçiyor.Diversion ve Diversion F arasındaki fark ise grenajları http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc...ies/index.aspx
xj600 eski modeller için, xj6 2009dan sonra üretilenlerin modeli. aldım alalı 4000 km yaptım hala çok memnunum motosikletimden ön amortisörler çok iyi 140km hızla bozuk zemine girdiğinizde savurma falan hiçbir sıkıntı yapmıyor çok güzel kontrollü gidebiliyorsunuz en bozuk zeminde bile
arkadaşlar peki f ve naked modellerinin yıllık vergileri nedir? Bu hiç sorulmamış galiba
Arkadaşım her yerde vergileri soruyorsun. Google amcaya motosiklet vergisi diye sorup da derdine derman bulsan daha güzel olmaz mı.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
X TL
1 2 (Reşit)
Alanlara hayırlı olsun tekerınız düz bassın bi kaç gündür ciddi ciddi ben de bakıyorum ybr sıfır aldım 2 ay oldu ama gözüm 600 luk nakedlarda bu bana göre galiba ama Lınca 2 eli düşünmemek gerek galiba
2013 model XJ6
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)