2011 modelin 2013 ten beri div.f sahibiyim.Bu başlığın 51.sayfasındaki,yorumlarıma bakabilirsiniz.
2011 modelin 2013 ten beri div.f sahibiyim.Bu başlığın 51.sayfasındaki,yorumlarıma bakabilirsiniz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Arkadaşlar 2015 13.000 km deki motorum satılıktır.
Tertemiz kazasız tamamen orjinaldir.
05365445609
Xj6 diversiyon arka çantalı motorum için branda almayı düşünüyorum altına kadar kapatacak, tavsiye ederseniz 100 200 tl arasında alabileceğim çok sevinirim.
Motorum diversion değil Dominar, ancak şundan aldım 2 gün önce, içi miflonlu. Hem arkası hem önü gayet geniş. Çantalı için zaten, çantasız motora çok büyük geliyor arka tarafı.
Link
Fiyatına göre de ucuz geldi bana . Ben 2 tane(bir de pulsar için çantasız 69tl'lik modelinden aldım, içinin miflonu çok az) aldım, fazladan indirim de yapılmıştı öyle olunca. 2 brandayı 122 liraya almış oldum.
Yağmur geçirmiyor(dikiş yerlerinden alır mı bilemedim, sağnaklarda denemek lazım).
2011 f modeli için kafa demiri ve kafa grenajı arıyorum
Merhabalar benim bir sorum olacak daha önce soruldu mu bilmiyorum çok fazla sayfa var geriye gitmek biraz üşendirdi beni Benim 2011 model XJ6 Diversion'um var S model yarım grenajlı bu modele F grenajı takmam mümkün mü diye soracaktım? Şimdiden teşekkür ettim.
gunluk yamaha r25 kullanıyorum İstanbulda
peki bu XJ6F istanbulda günlük kullanıma gelir mi?
Bence günlük kullanım için pek uygun değil. Trafikte düşük hızlarda ağırlığı yoracaktır. Ayrıca ne kadar az yakan bir 600 lük olsa da trafikte o kadar da düşük değil. 4 silindir yerine tek veya çift silindir düşük hacim, trafikte çok daha eğlencelidir diye düşünüyorum.
yolda...
Kafa grenaj ve kafa demiri için servis 2063 lira istiyor 1 aydır araştırıyorum çıkmasınıda bulamadım .ama Aliexpreste fz6r adında grenaj seti komple 400küsür dolar.
2011 model XJ6 Diversion S motosikletim satılıktır. 13XXX km. 46 litre Yamaha Topcase ve orjinal koruma demirleri vardır. Yedek anahtarları mevcuttur kırmızı dahil. Şehir, Aydın. 0542 680 99 00
yakın zamanda amortisör yağ keçe değiştirten varmı ?
Güncel kullanmaya devam eden arkadaşlar, şehiriçi yakıt tüketimi nasıl ? Özellikle istanbul içi
YAMAHA XJ6 UZUN YOLDA SAKİN KULLANIMDA 100- 110 CİVARI GİDERSEN 4,3 LİTRE CİVARINDA YAKAR ŞEHİR İÇİ ÇOK YAKAR 6 LİTRENİN ÜSTÜNDE YAKAR NE KADAR ÇOK DURUP KALKARSAN O KADAR ÇOK YAKAR
Selamlar 2015 25 binde Michel lastikli performans egzozlu zincir dişli balatası yeni olan bir xj6 ne kadara alınır?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)