Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Ağustos 2012, 12:16
cenkkara07 adlı üyeden alıntı
2013 modellerinin gelmiyrceğini duydum acaba aslı astarı varmıdır gelmicekse hayal kırıklığına uğrıcam
şu andada 2012 0 bulunmuyor, birkaç bayi ile görüştüm yılbaşına doğru belki gelecek gibi saçma cevaplar aldım!
Reklamlar
-
02 Ağustos 2012, 03:51
Karapara kesinlikle diversion. Hepsinden daha adam motosiklet çünkü
-
04 Ağustos 2012, 15:05
bu başlıkta çok mesaj olmamasının nedeni kullanıcıların azlığı değil de motorun sorunsuzluğu sanki...
sorunu olan forum kurcalıyor, olmayan motoruna biniyor bence.
-
04 Ağustos 2012, 21:12
Özgür sana katılıyorum. İnsanlar buraya diversionuna binmekten vakit ayıramadığı için yazamıyor bence. Ben de işten geldim. Hemen benim kara şimşekle kaçıyorum mesela
-
04 Ağustos 2012, 22:56
Eski xj6 motoruma ait koruma takozlarını satıyorum arkadaşlar. Koruma demirim olduğu için hiç kullanmamıştım.
http://www.barracudamoto.it/en/shop/...aha-xj-6-pair/
Fiyat: 125TL
-
04 Ağustos 2012, 23:18
Arkadaşlar motoruna arka çamurluk taktıran var mı aramızda?
-
04 Ağustos 2012, 23:29
aquarist4 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motoruna arka çamurluk taktıran var mı aramızda?
Orjinalini taktıran birini görmüştüm estetik yönden çok zayıftı.
-
06 Ağustos 2012, 11:39
blamir adlı üyeden alıntı
daha önceden satsaydın keşke 300 lira orjinalini almak zorunda kaldım ama iyiki taktırmışım hiç sebepsizce olduğu yerde düştü nasıl olduğunu anlamadım dikiz aynası dışında çizilen yer olmadı
-
06 Ağustos 2012, 16:23
yurt dışında gipro x-type vites göstergesi var bu arada ondan alsak montajı zor olur mu?
-
06 Ağustos 2012, 18:26
yurt dışında zibil gibi çamurluk çeşidi var...bana orijinaline montaj dahil 380 TL dedi servis...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
07 Ağustos 2012, 06:08
ichiroo adlı üyeden alıntı
daha önceden satsaydın keşke 300 lira orjinalini almak zorunda kaldım ama iyiki taktırmışım hiç sebepsizce olduğu yerde düştü nasıl olduğunu anlamadım dikiz aynası dışında çizilen yer olmadı
Arkadaşımız daha önceden deseydi ben de alırdım, ama ben opsiyonel bir koruma takozu aldım 50 tl'ye ve tanıdık bir ustaya taktırdım 10 tl'ye. Hepsi 60 tl kadar tuttu.
-
07 Ağustos 2012, 10:17
bazı koruma takozları çok çirkin ama yamahanın orjinali hem sağlam hem de güzel duruyor bozmuyor motosikleti, sizinkini görmedim birşey diyemem ama görüntüyü bozacaksa zaten bedava olsada taktırmam. bu arada kumaş olan heybe çantalardan kullanan var mı, hiç kullanana rastlamadımda bunun için yan çanta takma aparatı takmamız gerekiyor değil mi çantalar bağlarken aşağı kaymasın diye?
-
08 Ağustos 2012, 00:55
ichiroo adlı üyeden alıntı
bazı koruma takozları çok çirkin ama yamahanın orjinali hem sağlam hem de güzel duruyor bozmuyor motosikleti, sizinkini görmedim birşey diyemem ama görüntüyü bozacaksa zaten bedava olsada taktırmam. bu arada kumaş olan heybe çantalardan kullanan var mı, hiç kullanana rastlamadımda bunun için yan çanta takma aparatı takmamız gerekiyor değil mi çantalar bağlarken aşağı kaymasın diye?
kappanın çantaları cırt cırtlı...ayarlayıp arka yolcu tutma yerinden geçirdinmi tamamdır...ben çok yakıştıramadım...yamahanın orijinal arka çantasını birinde gördüm kurye motoru gibi olmuş..bu motorda çanta işini ne yapacağız bilemiyorum...
-
13 Ağustos 2012, 22:46
hocaseko adlı üyeden alıntı
kappanın çantaları cırt cırtlı...ayarlayıp arka yolcu tutma yerinden geçirdinmi tamamdır...ben çok yakıştıramadım...yamahanın orijinal arka çantasını birinde gördüm kurye motoru gibi olmuş..bu motorda çanta işini ne yapacağız bilemiyorum...
Ben de şunu buldum. Fena değil gibi ama montajı nasıl olur onu bilemiyorum.. http://www.anesmotor.com/?urun-455-i...Yan-Canta.html
-
13 Ağustos 2012, 23:08
givinin üçlü çanta seti demirleriyle beraber 1500TL civarı tutuyor...yamahanın tek çantası 750TL demiriyle beraber...kappa'da böyle bir kit ne kadardır bilemiyorum...
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
kappanınki de aynı sistem...daha ucuzdu sanırım...
-
arkadaşlar motorumu satıyorum boyasız,kazasın diversion s ilan no :97712049 iyi günler...
-
troy01 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motorumu satıyorum boyasız,kazasın diversion s ilan no :97712049 iyi günler...
Fiyat uygun. Sorabilirmiyim zincir ve lastikler neden değişti? Biraz erken değil mi?
-
motorun 2.sahıbıyım ılk sahıbı arkadasımdı ondan aldıgımda lastıgı ben degıstırdım genıs taban taktım gozume kucuk gelıyordu bundan oncekı enduro ma kıyasla , tamamen keyfı olarak zıncır ıse orjınal did fabrıka cıkıs yanı , fren hıdolık pompası falan brembo fabrıka cıkıs yanı bunlar fıyatıda dedıgınız gıbı grcekten uygun sıfır ayarında daha ufak tefek cızıklerı var kullanıma baglı okadar....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
ayrıyetten xj6 ıcın bırebır uyumlu el yapımı egsoz var trafıkte asla sorun yaratmaz slincer li cunku ama susturucuyu cıkardınızmı sesi anlatmama gerek yok dusunen arkadasım olursa ozelden msj atabılır...
-
Benim motor aldığımda 2300 km.deydi. 1000 bakımı yapılmış. Aldıktan sonra 3000 ve 4000 km. zincir temizliği ve yağlama işlemlerini kendim yaptım. Şimdi 5000 km.de ve yine zincir bakım zamanı geldi. 2. servis bakımını yaptıran var mı aramızda ve kaç km.de yaptırmak uygun olur?
-
Benim motor aldığımda 2300 km.deydi. 1000 bakımı yapılmış. Aldıktan sonra 3000 ve 4000 km. zincir temizliği ve yağlama işlemlerini kendim yaptım. Şimdi 5000 km.de ve yine zincir bakım zamanı geldi. 2. servis bakımını yaptıran var mı aramızda ve kaç km.de yaptırmak uygun olur?
İkinci servis bakımı sanırım 3000 yada 3500km de yapılıyor. Sonra 3000 de bir servis bakımı yapılır. Yani 3000 6000 9000 diye gidiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler