Sonuc olarak 100-110 ortalamada ne kadar yakar bu motor anladım ki 8 lt yakmıyor km ve lt değerleri olarak degerler paylaşırmısınız?
Sonuc olarak 100-110 ortalamada ne kadar yakar bu motor anladım ki 8 lt yakmıyor km ve lt değerleri olarak degerler paylaşırmısınız?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
arkadaşlar lütfen yakıt konusunda bilip bilmeden konuşulmasın lakin aksi taktirde bilmeyen kişi yanlış bilgi sahibi oluyor. kle 500 kullanıcısıyım halanda biniyorum .full depo yedeyiyle birlikte 11+4 yani 15 litre gideceyi yol 260 km ama bende 240 gidiyor lakin ben yeri geliyor 180 yaptıgım oluyor ama sürekli 130 gidiyorum buda bana 235 km ile 240 km yol yapabilme şansı veriyor . evet hondanın ta sıyla kle 500 ikiside bir depo benzinle 260 km yapıyor .ama ufak bir ayrıntı var ta nın deposu 19 litre yani 4 litre fazla yakıyor tanın yaptıgı maksimum sürat 160 bilinen kle 500 benim yaptıgım 180 km e kusura bakmayında honda pirimli motor olabilir lakin ben bütceme ve mantıga bakarım
Verdiğin bilgi için teşekürler...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
2 gün önce bende KLE sahibi oldum , 2gündür kullanıyorum , ilk izlenimlerim makinanın çok iyi bir enduro olduğu. 6. vitesinde 4bin devire kadar düşürsen bile hiç zorlanmadan topluyor kendini. ara hızlanmaları 500 cc için çok iyi. Ve en hoşuma giden tarafı motorun fotoğraftakilerden daha yüksek olduğu. Trafikte müthis dikkat çekiyorsun ve yüksek kaldırımlara rahatlıkla inip çıkabiliyorsun. Ilk gün sürüşümde yakıt tutumlu gibi geldi. Ama kesin hesağ yapmak için rezerv depo'ya geçtiğinde kilometre sıfırladım ve benzin aldım , depo yine rezerve geçtiğinde km'ye bakıp bir hesap yapıcam . tahminim 4- 4.5 çıkacak 100 km'de.
4 lt benzin ile 103 km yol yaptım , ortalama hız 90-110 km ve karşıdan esen hafif rüzgara karşı sürdüm. Yakıt gerçekten çok mükemmel. KLE düşünüp yakıt konusunda yanlış bilgilerden aklı karışanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Ben de 2005model kle 500 sahibiyim yakıt konusunda gerçekten tasarruflu uzun yolda 3.5 ltye kadar düşüyor ben şimdiye kadar 180 km hızda 100 kmde maximum 5 litre yaktırabildim.
Merhaba,
12.09.2015 te aldığım kale 500 ile ( 2007 model 36700 km ) 780 km yol gittim
4,6 ₺ benzin fiyatına göre Yakıt bedeli aşağıdaki gibi oldu;
Ilk 100 km'yi 90 km/h ile gittim ve km'de 20 Kuruş Yaktı
İkinci 100 km'yi 100 km/h ile gittim ve km'de 19 Kuruş Yaktı
Üçüncü 100 km'yi 130 km/h ile gittim ve km'de 30 Kuruş Yaktı
Dördüncü 100 km'yi 120 km/h ile gittim ve km'de 25 Kuruş Yaktı
Kalan yolu 120 ile devam ettim ve km'de 25 Kuruş Yakmaya devam etti...
Bu da ortalama 5,4 Lt yapıyor... 36700 km de bir kale için ve 120 km/h sabit hız normal hava ve yol koşulları...
Elbette 4000 devirde 4.2 lt'ye kadar Düşüyor ama Hız da 100'e Düşüyor.
Beklenti ile ilgili...
Boyle bir baslik mi vardi
Kle 500 anlatılmaz yasanir,
Yakiti 5 litredir ortalama
Kle 500 Türkiye face sayfasında her turlu bilgi mevcuttur
Herkese merhaba.
5 gün önce, 2. el aldığım ilk motorum olan 05 model kle500 motorsikletimin az önce enjeksiyon hortumu çıktı. (yani umarım çıkan sadece odur.)
Hatamı kabul ediyorum. Sanırım vites küçülterek yavaşladığım için böyle oldu. Demek ki buna gelmiyormuş. Birde enjeksiyon hortumunun egzosun yanında olması normal mi?
Bu sorunu yaşayan var mı? KLE 500 ler bu konuda hassas mı? Bana maliyeti ne olur? (çok olmayacağını düşünüyorum ama...)
Bir de dediğim gibi ilk motorum. Pek bir tecrübem yok. Motor bana biraz dağınık geldi. 1. vitese geçişi ve vites küçültme çat-çat. (devirsiz küçültüyorum.) Bir de düşük devirde bile çok hırlıyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum. 5bin deviri geçirmiyorum motorda. Siz düz yolda vitesi kaç binde değiştiriyorsunuz?
Hala KLE 500 kullanan varsa, şurayı bi şenlendirse çok iyi olur.
Şimdiden çok teşekkürler.
merhaba arkadaşlar
konuyu hortlatmış gibi olacak ama bir arkadaşımıza kle500 düşünüyoruz
170 cm boy ile kurtarabilirmi arazi sürüşü %10 olur geneli şehiriçi ve dışı asfalt
1.70 biraz zorlanabilir
Ben 1 77 yim iki ayağım tam basmıyor.sıkışan trafikte zorlanır acemiyse
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)