baklayıp gormek en mantıklısı mutlaka bır duzeltme yapılmıstır dıye umuyorum gercı dedgınız sorunu ılk defa duydum ama...
baklayıp gormek en mantıklısı mutlaka bır duzeltme yapılmıstır dıye umuyorum gercı dedgınız sorunu ılk defa duydum ama...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
süper olmuş mavişe bittim :D
2 Tekerlekli Huzur..
arkadaşlar unutmayın ABS var bu makinede honda kendini yine aşmış ilk fırsatda alacağım
rualarıma gırıo napıcam ben yaa en az 1.5 sen var bu motoru almama...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
fotolardan gordugum kadarıyla grenajlar 2007-2008'e göre biraz değişmiş.
şanzıman kapagı, alternatör kapagı grenajlarla kapatılmış.
bunların dışında abs'li 1000RR ve 600RR bildigimiz gibi bir abs'ye sahip olmayacagı söyleniyor.
desenize cadde mavi-siyah-beyaz kaynıcak
bunu yapanlar ınsan olamaz.kesin uzaylı bunlar.Allah'ım bana da soyle uzaylı makınası nasip eyle......
2009 un kral motosikleti budur
SS aslında benim tarzım fakat fiziki ve ailevi şartlardan dolayı uzağım bu makinalara
Harika bir motor gerçekten.Renklerde hoş olmuş.
offfffffffffffffff ulan offffffffffffffffffffffffff bayıldım bee hele en üstteki modeli mavi renkte fiyatını
söyliim şimdiden 600rr 23-24.000TL 1000RR 26-28.000 TL
Bence Gsxr 1000 Yeni Kasasıyla Bu Yazın Faforisi Bence
600 f ide böle mavi beyaz yapsak gidermi acaba
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
Arka stop lambasını egzostla kuyruğun arasına alabilirlerdi bence.Çok göze battığını düşünüyorum.Bunun dışında gerçekten çok hoş bir makine.
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Yeşiline hasta oldum :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)