Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

kanuni tigerS 250..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ?_?
    bende tıgır s alamayyı dusunuyorum ama bı yorum dıyerını kesınlıkle tutmuyoo kesınlıkle alma yanlısıydım kııı sureklı fıkrım deısıyor farklı yorumlarla göruslerımızı yenıledığınız ıcın tesekurler !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ben trabzon vakfıkebirden kadılıyorum bende mz 250 vardı saddım tiger 250 s aldım cok memnunum milledin demesine bakmayın alana davsıye ederim iki kişi 145 basdım tıtresım hıc yok eskılerınde vardı dısbansoru rahat her yaylaya gidiyorum asvaldda gidiyor dabiki yamahayla kıyaslanmaz yakıdı az

yanlıs anlamayın cın malları gödülemıyorum hergesin zevkı farklıdır okadar adi olsalar ben 4.500 aldim simdi 5.250 olmazdı alan arkadaslara şimdiden hayırlı olsun

tiger 250 s hakkında sorana bilkı veririm çünkü eskısını 2 sene sürdüm 4 ayadan beride yenisini sürüyorum demin soran arkadasım nardı ben memnunum almasını davsıye ederim

maresal58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tiger s güzel ve sağlam motor neden kötülüyorsunuz

Motosikleti
    kanunı tıger
    aynen katılıyorm kardesım .. su sozu unutmayalım arkadaslar (( BAKARSAN BAĞ OLUR, BAKMAZSAN B. OLUR )) dıecegım okı gayet saglam bı motor benımkı 18000 de hala bısey yok ))
    :queen::queen:HIZ DELISI:flower::flower:

Motosikleti
    Fazer
    bende de tiger var çok memnunum burda motoru yerden yere vurmuşlar ama diğer kullananlardanda hiç şikayet almadım... bir iki elektirik aksamında sinyallerde sorun yaşadım ama başka hiçbi sorun yaşamadım... titreşim konusunda alır almaz ön dişliyi değiştirdim fiyatı 50 tl titresim sorunuda çözdüm... uzun yoldada sorun yaşamadım... honda da kullandı tabiki honda nın yerini tutamaz yerini tutamaz...

sağlamlamlığı ve kullanımı hakkında bilgim yok ama yakından görmüş biri olarak bana güzel geldi bu motor
    [COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
    ::sapka::::gleam::

Motosikleti
    şimdilik yok :(
    yaa arkadaşlar şimdi bu makina alınır mı alınmazmı? iyi diyen var yaramaz diyen var. bende bi zamanlar bu makinaya hastaydım. ama burda yazılan kötü eleştirilerden sonra soğudum makinadan. fakat şunu diyebilirim bu sitede cok şey öğrendim. meğersem motosikletler hakkında hic bişi bilmiyormuşum. sorulan soruları önemseyip cevap yazan arkadaşlara cok tşk ediyorum. sayenizde makinalar hakkında her gecen gün daha cok şey öğreniyoruz

Motosikleti
    kanuni popcorn
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkesler şikayetci bu TİGER modelinden ! BuLasma arkadaşım !
    bencede bulaşma hem çok titreşim yapıomuş..
    KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
    BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:

srknbdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki kle 500
    ben daha önce bir sene kadar kullandım tiger 250. konforlu ve yakıt olarakta çok uygun. parçası bol ve ucuz. ve 250 cc lik chopperler içinde en havalısı. verilen paranın hakkını fazlasıyla veriyor. kanuniye binip harley kalitesi beklemesin kimse.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------

titreşim konusuna gelincede 13 lük dişli yerine 15 dişli takmak işe yarıyor. ayrıca 650 cc yamaha dragstar bile 120 den sonra titreşim yapıyo.
    bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)