Supersport sevmem, ama bu köpekbalığı şekli çok hoşuma gitti!
Supersport sevmem, ama bu köpekbalığı şekli çok hoşuma gitti!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
sana yemin ederim ki .... şu makinayı versinler bana 0 km ... 2009 R1 i elimle yakarım .. bu yeni nesil motorlarda artık ne yapacaklarını şaşırmış durumda milet .. egzost sagdan .. sele altına . ordanda grenaj altına konuldu . peglerden çıkarıldı . artık koyacak yer kalmadı .. kafa grenajları çift fardan .. teke düştü .. gittikçe ovalleşti sivrildi .. aerodinamik oldu .. ama incelt incelt bi yere kadar .. o cafcaflı renkler gitti düz renkler opak renkler motosiklet oldu .. agresif miş ((: ..
abi hala gönlümde yatan aslan 95 model bir CBR 900 RR dır ... bir ZZR 1100 dür ... teknoloji ilerledikçe begenilerimiz arttı . ama göz zevkimizin içine edilmeye başladı ... 2010 gelmesin .... tek ümidim suzuki ... umarım hayallerim yıkılmaz
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Jesse merak etme hayallerin yıkılmaz.
Suzuki şimdiye kadar hiç çirkin motosiklet yapmadı.(Bu segmentte)
Konu yarış motosikleti olunca ben senden biraz daha farklı bakıyorum mevzuya.
Yani incelmesi,küçülmesi,hafiflemesi,
iyi yönde bir gelişme olarak gördüğüm şeyler.
Tabii burada ince bir çizgi var.
Motosikletin dolgun,ağır görünmesini de isteyen olacak elbet.
Fakat bu istek tur ya da yol motosikletleri üzerinde olursa bence daha iyi.
Yani yarış yapmak için aldığımız bir motosiklette ağırlık büyük önem arz ediyor ve hafif olması her zaman büyük avantaj...
Yine aynı şekilde egsozun yeri de ağırlık dağılımıyla doğrudan alakalı bir şey.
Eğer, yaptığınız motosikletin ağırlık merkezini aşağıya çekmediyseniz, egsoza başka bir yer bulacaksınız.
Takdir edersiniz ki bu aletler birer mühendislik harikası ve yaptığınız her olumlu proje beraberinde daha önce rastlamadığınız türden sorunları da beraberinde getiriyor.
Ben başlığı açarken oldukça dalga geçtim ama aslında tasarım bu şekline biraz da mecburi gelmiş.
Fakat yine de karenajlar ve farlar konusunda biraz daha çalışılabilirdi.
Yamaha ne kaygısı taşıdı da böyle oldu bitti bir modeli çıkardı bilemiyorum.
Şekil itibariyle yol kullanıcılarına pek mutluluk verecek gibi görünmüyor.
Fakat işin bir de pist kısmı var.
Bu konuda bişey söylemek içinse henüz çok erken.
En azından ben bişey söyleyemem.
Kasım ayından önce test sürüşü yapabileceğimi zannetmiyorum.
O zamana kadar ustaların yorumlarını okuyup ahkam kesmeye devam edeceğiz.
Kasım ya da aralık ayında kendi kişisel görüşlerimi yazarım....
Yani kısaca R1 denilen aleti iki yönlü incelemek lazım.
Cadde kullanıcıları
Pist Kullanıcıları.
Bunlardan birini tatmin edeceği muhakkak.
Yani muhakkak derken ben öyle umuyorum.
Zaten tatminsizlik olursa koca bir fiyasko demektir...
Bakalım zamanla göreceğiz.
Nasılsa yarın gidip bir tane almaya niyetimiz yok.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
yarış koşulları baz alındıgında .. soylediklerin de haklısın .. ki enim düşüncemde budur.. ama . yollarda durum biraz degişir.. yere saglam basan motosiklet benim için çok önemlidir.. hafiflete hafiflete . köprülerden geçemeyecez rüzgarlı havalarda ((: ..
ama genede soylüyorum ... tek ümidim suzuki kaldı .. yada .. gidip 2003 R1 alıcam :D :D :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
tek kelimeyle harika olmuş yeni r1 özellikle önden görünüşüne bittim.. tabii zevk ve renkler tartışılmaz...
Bence güzelleşmiş, daha sevimli olmuş.
La liberta non ha prezzo !
Yamaha hastalığı sebebiyle internette dolaşırken bulduğum şu gösterge panelini buraya ekleyeyim dedim.
Müsadenizle..
.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
hmm service ışığı var olası bi arızada o ışık yanıyor olsa gerek, önceki modellerde varmı bılmıyorum. incelemedim hiç
bide benzın ışığı var ayriyetten göstergesi yokmu acaba?
kontakta tam ortada değil.. debriyaj ayar divasınında öle açıkta kalması sırıtmış
tşkler murat abi resim için güzel oldu
sen yaptıysan görkem harika olmuş o photo denemesi wauuuuuuw oldum
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Basenlerden kilo almışa benziyor Ne yapmışlar güzelim r1'E yahuu
Her ne kadar gündüz devekuşu gözü olsada karanlıkta bayağı bir
hoş görüntüsü var..
Gerçi kızımız biraz şaşı gibi ama o kadarı kadı kızında da var..
İstemeye birileri mutlaka gelecektir..
.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yamaha aslında bekleneni yaptı 2009 un en iyisi olacak ki bu 2008 den bellli ben çok begendim ha birde en alttaki mavi olanın farları çok manayk yani uzun lafın kısası 2009 yzf r1........!
Bu motor tam Wall-E ye benzemiş...
https://www.youtube.com/watch?v=tjYwTfIGjik
renk sçnkleri çok hoş bnce, farlar botox yplmş gbi pörtlk pörtlk olmş ama bnce cbr 1000 rr'den daa şık bi motor olmş anck daa bir motorum olmadıı için tknk özllkler hkknda bşi söliemiorm umrm ilerde hm böle mtrm hm de bnları dğru yrmlayablck mtr tecrübm olur
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
ınanamadım ne biçim yamaha
mobilet süper 52 gibi olmuş:D:D:D::D:D:D
ınanamadım ne biçim yamaha
mobilet süper 52 gibi olmuş:D:D:D::D:D:D
olaya şekil açısından bakıyorsak; bence her daim Suzuki bu segmentin kralıdır! Performansını bilmem, yarış motorlarına çok meraklı bir adam değilim. Ama sadece görsel güzellik açısından Suzuki bugüne kadar hep daha iyiydi diğerlerinden. Bu senede öyle olur diye düşünüyorum!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)