Motorun farları deyince nedense aklıma şu gözlükler geldi.
Bu resimleri araken çok ilginç şeyler buldum ama onları buraya alıp yeni bir aylak tartışması başlatmayayım.
Ne diyorduk?
Hah R1 demiştik.
Dinliyorum...
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
"Want even more? For the first time, R1 comes standard with an electronic steering damper."
Teknolojik bağlamda da Honda takip edilmiş.
Yinede Yamaha sevdalılarının durumu Honda sevdalılarınınkinden daha feci.
Şimdi yenisi varken eski kasa alınmaz, e eski kasa o kadar güzelken bu şaşı motosiklete para verilmez.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
şimdi kalkar yamaha yeni kasasına 32000-33000 ytl etiket koyar . bizim motorda değer kazanır
far camı kalkınca motosiklet çok değişmiş. gözler pörtlemiş gibi. göz kapakları kesilen insana benzemiş...
Çok acayip bir görüntüsü var. Paylaşım için sağol ''Kok'' abi.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Ben beğendim
Amba üstüne gitmişsiniz yamahacııığın:9
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ram-air boruları biraz daha gizlenmiş gibi gözüküyor. işçilik kalitesi biraz daha artmış gibi sanki.
bu motor ne olmuş bole yaaa :s
umarım suzuki bozmaz kendisini ...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Garip ama ben de o kadar kötü bulmadım. '08 1000rr'ı da ilk gördüğümde acayip yadırgamış, hatta çirkin bulmuştum şimdi gözüm alıştı, beğenmeye başladım bile.
Tahminen bu Japon çizgi film karakteri kılıklı R1'i de beğenmeye başlıyacağız. Moda böyle birşey '80 lere dönmek kim ister? Ama o zaman beğenerek giymişler ve 90'lardaki halimi unutmak istiyorum. Göz alışana kadar bekleyin.
HESD, Yamaha'da YESD 'mi olacak bu arada? Bir de 106bg. ne olaki?
106 beygir olamaz orada bir yanlışlık var.
bu arada ıslak agırlıgı 206 kg.
ben genede popo konusunda ısrarcıyım
yamaha r1 serisinde bence en sağlıklısını 2005 - 2005 kasasında.. her konuda..
Honda kadar radikal bir değişiklik yok. Ama kuyrukta, farlarda daha kötü olmuş.
O kadarda facia bi durum yok bence. Ama eskisi daha estetik. Yeni Hondaya göz alışıp begeniyosa bununda ön farları bi zaman sonra karizmatik gelebilir...
Göstergeleri 299 da sınırlayan üreticiler oyuncak gibi motosikletlerin dizaynıyla oynamaya devam ederse Kullanıcılarda onların satış rakamlarını sınırlıcak:
300 ü göremicekler satışlarda
Bide Güç ve devir sayılarında hata olmasın... 10000 devir- 100 civarı beygir Ben R6 aliim o zaman
2005 YAmaha R1 SP'ye olan delice tutkumu,anlatılmaz aşkımı,lütfen böyle resimlerle baltalamayınız,reca ediyorum,ciğerim yandı yaaaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
gözleri bozulmus bu motorların
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
Güç konusunda verdiğim değerler için kusura bakmayın arkadaşlar.
Fransa'nın sistemi biraz karışık bir sistem.
İşin ilginç tarafı global siteleri de gücü Fransız sistemine uygun olarak 78,1 kw yazmış.
10000 değerleri baz alınmış.
Sizin anlayacağınız değerlere göre beygir gücü:
12500 devirde
182 ch...
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
sizinkide kedi ciğer ilişkisi olmuş bence adamlar gelin alın birer tane dese 3 gün uyku uymazsınız tabi kullanabilirseniz
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Ne nası ya haaaayyııııırrr. ya sahte photoshop resimler bile daha üzeldi onları beklerken al bir şaşı daha, ne bu japonlarda şaşı motor yapma hastalığımı başladı nedir neyse alana şimdiden hayırlı olsun
ne varsa eskılerde var dıyorum
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
2003 R1 in üzerine model tasarlayamadı . şu yamaha ....
hondaya özenip kuytugu kısaltmış .ama egzostları koltuk altında unutmuş .. motor resmen oval duruyo bakınca .. kafa grenajı için soylenecek çok şey var ben speetfight3 dedim ((:
ve yamahaya mail yazmaya başladım .. dear yamaha motor co. diye başlayan ve gerisi gelecek olan uzun bir yazı omasata etkili bi igneleme yapıcam ..hahhah ha ((: belki açık sözlü oldugum için bana 2009 R1 hediye ederler .... bende kahrolurum (((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)