Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hangi Scooteri Tercih Etmeliyim

REKLAM ALANI

herkese iyi günler
    yakınlarda bir scooter almayı düşünüyorum.honda beat, aprilia sr50, peugeot speedfight 2, ve yamaha bws.bunlardan biri olur sanırım.fakat genede fiyat kalite orantısı hangisinde daha iyi bilemiyorum.1000-1500 ytl arası bu motorları bulabilirmiyim?birde son olarak motor ehliyetim yok sanırım ehliyet 50cc ye kadar istenmiyormuş o zman aprilia sr50 yi alırsam ehliyet almama gerek kalmaz diyebilirmiyizz? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2006 Gilera Runner 200 VRX - Siyah
    1cc bile motoru olsa ehliyete ihtiyacin var, oradan kacis yok. Soyledigin motorlari o fiyata bulursun ama cok iyi durumda olmayabilir. Tavsiyem Piaggio Skipper alip 2 ay sonra motor degistirmek zorunda kalmaman. 50cc trafikte de yavasligindan oturu tehlikeli olabilir...

Alıntı bresson adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi günler
    yakınlarda bir scooter almayı düşünüyorum.honda beat, aprilia sr50, peugeot speedfight 2, ve yamaha bws.bunlardan biri olur sanırım.fakat genede fiyat kalite orantısı hangisinde daha iyi bilemiyorum.1000-1500 ytl arası bu motorları bulabilirmiyim?birde son olarak motor ehliyetim yok sanırım ehliyet 50cc ye kadar istenmiyormuş o zman aprilia sr50 yi alırsam ehliyet almama gerek kalmaz diyebilirmiyizz? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    ehliyet şart
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

sanırım ehliyet almak artık kaçınılmaz oldu
    hımm o zaman aprilia yı eledim 50 cc trafikte sorun yaratabilir.peki diğer 3 modelden hangisi daha baskın çıkıyor.1000-1500 arası bu motorların iyi durumda olmayacagını sölediniz peki bu modellerin iyi durumda olanları için hangi fiyat aralıgını düşünmeliyim.km si kaça kadar normal sayılır.

North_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto CLX-700 sport
    ehliyet olmadan olmaz!!!

BWs olur du benım tercihim!

Motosikleti
    150 ZC
    50cc motor alacağına bisiklet al en azından spor yapmış olursun . .
    ama şehir içi kullanıcam diyosan enaz 125 benim tercihim 150 lik . .

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    beat ın tipi hoşuma gidiyor benim 100 cc kendileri.... ama 1500 ytl bulurmusun yada bulursunda haşatmı olur onu bilmiyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

geçen yolda yürürken bir yamaha bws kullanıcısına rastladım.adam kuryeymiş akşama kadar kullanıyorum 6 yıllık motor ve trafiğede çıkıyorum hiç sorun yaşamadım dedi.motoru 6 yıllıkmış ve 1200 e bulursun dedi demekki ben biraz daha temizini 1500 e rahatlıkla bulucam gibi görünüyor

Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beat ın tipi hoşuma gidiyor benim 100 cc kendileri.... ama 1500 ytl bulurmusun yada bulursunda haşatmı olur onu bilmiyorum
    valla sanırım haklısın beatler biraz pahalı oluyor :(( ucuzuda dediğin gibi haşat

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler