Selamlar,
Kimlerde var acaba? Bir ara buluşsak? Yanlış anşalımasın, herkes gelsin . Ancak bir türlü göremiyorum etrafta bu motordan? O kadar satılmış halbuki? Avrupa yakası sahildeyim.
Sevgiler
Selamlar,
Kimlerde var acaba? Bir ara buluşsak? Yanlış anşalımasın, herkes gelsin . Ancak bir türlü göremiyorum etrafta bu motordan? O kadar satılmış halbuki? Avrupa yakası sahildeyim.
Sevgiler
resim koysana
bi de ne kadar satılmış
[B][I]Rüzgarın oğlu! Koçum benim![/I][/B]
Çok çok çok
dostum motor yeni çıktı öyle bi çok çok demişinki kör olsam millet harıl harıl kawasaki almış hatta sıra bile bekleyen var dicem biraz sabır derim
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
fuarda 40 tane satılmış, sonra 50 tane daha satılmış galiba???
iyide motoru her gün kullanan var haftada 1 kullanan var 90 tane satılmış diyosun bu kadar adet istanbuldamı satılmış tek başına...
ayrıca forumda araştırma yapmamışsın zzr 250 si olan bir arkadaş ve bu başlıkta açtığı topicte var...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
yılbaşından sonra bende de olcak inşallah.
geçen gün pendik te gördüm sakin sakin giderken arkamdan geçti derbi gpr 125 sandim sonra görünce aaa dedim bizim ninca bu
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Negatif ve pozitif özelliklerini yazar mısın sugarpan ?
İzlenimlerin nedir yani bu motorla ilgili ?
4 zamanlı 2 silindirli
RESİMLER DE BENDEN GELSİN....
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
bence hyosung bundan daha iri görünüyo
lifan 100
ısınamadım bu motora.göstergelerinden nefret ettim.bu sınıfta hyo yu tek geçerim.haaaa belki yanlış dşünüyorum ama şahsi kanaatim bu yönde
.
Orgazma Dudak Büktürür
bu ninjalar karete biliyomu
Buluşursanız haber edin, şu motoru yakından göreyim, şubat-mart gibi alabilirim.
evet bencede hyo gibi yok ama yalnız benim düşüncem
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)