Aga yeni bir alternatif cidden.. Hemen şu benim motoru satman lazım
220 km/h bile yeter asLında ; favzlası zarar ...Sadece hızını merak ettim ama cidden fiyatına göre güzel motor...
Kullanıp da memnun olmayan arkadşalarımız war mı acaba ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
250 Den vaz mı gecsek napsak Gerçi kasaları aynı ama 650 liği alınca baya uzun süre kullanırım sanıyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
10.000 de 600 F war ; 2000 de 650 Hyo war Hem Hyo daha güzel be kardeşim
Ayrıca 10.000 YTL den asaya 600 F yok ama 9000 e cok iyi hyo lar var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hüso bayramdan sonra şimdi motorları kesin satabiliyoruz deil mi ???
SataLım da artık biz de uçalım be kardeşim
ULen iLanı Yalova yaptım gecenlerde bi sürü kişi aradı şimdi Karadeniz yaptım yine aramalar azaldı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yalova yapınca da Motoru soranlara giresun da diyorum Adamlar vazgeciyor Bayramdan sonra sen satacaksın bizim motorları içimde öLe his war Hayırlısı olsun Sonrasında Marta doğru cekecğim Hyo mu altıma
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
uLan Karadeniz de hava mı açıyor motoru alsam napayım Tabi uygun düşerse alırım yani Kaçmaz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gt650r kullanıyorum. Şu ana kadar hiç bir sıkıntısını görmedim. ( göreceğimi de pek sanmıyorum.) Sonuçta bu kullanıma bağlı bir olay. eğer hep redline takılacağım. tek tekerden hiç inmeyeceğim diyorsan her motor sorun yaratır.
diğer bir konuda yukarda da denildiği gibi 10.00o ytl ye 600 cc makina zor. tabi kafadan girmediyse bir yere. ama o paralara çok temiz hyo ( şimidiki adıyla st) alınabilir. son surat 233 otoban
[B]::158::[/B] [COLOR="Red"]34 FK 6005[/COLOR]::158::
BİNDİM BİR ALAMETE GİDİYORUM KIYAMETE
Valla senin msj ından sonra daha bi canım cekti Ama bakacağız artık..
Hee bu arada kesinlikle RedLine dan uzak dururm ve kesinLikle Tekere kaldırmam motoru ben.. Yani 650 Tam bana göre bir motor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ama bulabilirsen st kanuni olarak piyasada bulunanlardan al. Malum garanti olayı hyosunglarda artık yok. Dikkat piyasada sıfır hyosunglar var bayilerde.türkiyeye 2007 de ithal edilmiş. tavsiye etmiyorum onları.
[B]::158::[/B] [COLOR="Red"]34 FK 6005[/COLOR]::158::
BİNDİM BİR ALAMETE GİDİYORUM KIYAMETE
CBR ' ı satayım da ; Hemen Hyoyu cekiyorum altıma.. Artık 250 Lik mi oLur 650 lik mi ona o zaman bakacağız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
daha satamadınmı sen cbrı .:D
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
mecidiyeköy de gördüm bi tane kırmızı renkli,hanginizdi o bakiim))))))))
O mesajlar eskiydi Nerdeyse Hyoyu satacağım simdi :D
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)