bu motosikleti alan varmı? veya bilen? gerçi fiyatına bakılınca pek de alınabilir bişeygibi değil ama BMW yi andıran bi tasarımı var paylaşım bekliyorum
http://www.sahibinden.com/yeni_derbi...XQQdisplayitem
bu motosikleti alan varmı? veya bilen? gerçi fiyatına bakılınca pek de alınabilir bişeygibi değil ama BMW yi andıran bi tasarımı var paylaşım bekliyorum
http://www.sahibinden.com/yeni_derbi...XQQdisplayitem
Baslik acmadan once forum'da biraz arastirma yapman gerekli.
Saygilar.
First Day Of My Life
eh bu motor nasıl 9 milyar ediyor?
facebook.com/kaskafa
Ben almadım ama burda bir tane var devamlı görüyorum. Tipi gerçekten çok güzel performansı hakkında bir bilgim yok ama bence fiyat biraz pahalı...
Africa Twin
lntoftheotherworld.blogspot.com
Hyosung nasıl 9 ediyorsa buda o fiyatı hakediyor, kalite bakımından kıyas bile olmaz...Derbi çok köklü,eski bir marka,kaliteli motorlar üretir,genelde küçük hacimler üzerinde yoğunlaşmış bir firma...Bu motora ve diğer derbi modellerine bakarsan,kaliteli malzeme ve teknolojiyi görürsün...Bu arada derbi piaggio grubuna bağlıdır, bazı modelleri(gpr) birebir apriliadır,motoru yamahadan alınıp geliştirilmiştir,senda da yamaha motoru kullanır,ybr motoru vardır performans ve emisyon üzerine geliştirme yapılmıştır...Senda yurtdışında çok bilinen bir modeldir.
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
bence en az 200cc olsaydı nede olsa enduro....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Şahsen test sürüşü yapmış biri olarak , makinanın 125cc için gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim. Ne yazık ki fiyat pek makul değil.
Diğer arkadaşların da belirttiği gibi , keşke 250cc olsaydı , hiç düşünmeden 10lira verebilirdim. (performansından bu derece etkilendim)
Kartallar yalnız uçar...
kalite olarak tartışılmaz ama bu motorun fiyatının o kadar yüksek olması şahsım adına üzücü olmuş 5-6 olsa patlama yapardı..
ybr motoru vardir tahminen ustunde..
senda nin ustunde ybr motoru vardi..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Bu motorun kullanımı şöyle biraz yaygın olsa; istediğinde satabileceğini bilsen gerçekten harika bir motosiklet.Ayrıca kaslı bir yapısı var.Öyle 125 cc gibi de durmuyor da.Bizde bilinmiyor işte...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
çok şık bir tasarım ama 125 cc ????
KaSkTaK
kendi kategorisinde "yılın endurosu" ödülü olan bir makine..
artık rakipsizliktenmidir, yoksa gerçekten ÇOK iYi olduğu içinmidir bilinmez..
Ne kadar [B]basit[/B]; o kadar [B]iyi[/B]... ::139::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)