http://www.beldeyama.com.tr/www/fiya...to.php?k_id=13
YBR 125 City------------------------- 3.525,00 YTL
YBR 125 ----------------------------- 3.449,00 YTL
http://www.beldeyama.com.tr/www/fiya...to.php?k_id=13
YBR 125 City------------------------- 3.525,00 YTL
YBR 125 ----------------------------- 3.449,00 YTL
motorumu yaptırın kullanmaya dewam edin bildiğim kadarıyla bi sorun yapmıo aynen dewam ediyor
sizde saolun ama vitesli motorda pek sorun yaşamazsınız biraz alışmanız zor olabilir ama vitesleri daha ilk günden değiştirebilmeye başlarsınız yavaş yavaş motorun dengesinede alışırsınız debriyajına yokuşlarda vs ...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Açıkçası en çok denge konusunda çekindiğimi itiraf etmeliyim.Kullanmadığımdan herhalde kırmızı ışıkta falan durmak zorunda kaldığımda motoru bir tarafının üzerine devireceğime dair komik bir korkum var.En büyük tedirginliğim motorun biraz ağır olması noktasında.Ama bakacağız artık.
abi dert etme bende öle diyodum ama 110kilo bacakları bi koydun mu kenara bişey olmuyo üstüne oturunca tüm korkun gidiyor2. el bi ybr düşünebilirsin o fiyata şöle siyahhh) alışırsın emin ol şöle bi düzlükte gidip geldin mi fites deiştire deiştire tmmdır)
EvReN 8 >>>>>>>>>YaKuZaA
ağırlığından çekincen olmasın scooter'ların ağırlıklarına bak bende ort. 90 120 kg arası ki alıcağın motorda en fazla depo doluyken 140 150 kg olucaktır çok dert etme ondan heman alışırsın kullanımı biraz scooter'a göre farklı ama onuda kullanmaya başlar başlamaz bi kaç güne alışırsın akşamları çık dolaş yollarda boşken derim sonra trafikte manevranı arttırmış olarak daha seri olabilirsin artık
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
sorunsuz zevkle bineceğin bir motor mu istiyosun işten eve evden işe..
scoter sevmem demişsin ama senin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak olan bir scoterdir.. scoter deyip eçme 1800 cc motor kulananların bile vazgeçemeyeceği bir alettir.. yeri başkadır ..
2. el bi today alırsın tertemiz 1500 ytl civarı bulunur ..satmak istediğinde anında satarsın zararın olmaz .. yakıtta cimridir .. şehiriçi kullanım için idealdir .. ister 100 kg ol ister 50 kg her yee götürür seni .. 6 lt deposunu doldur devam et.. unutursun ne zaman doldurduğunu..hatta ilerde büyük motor alırken eminin satamassın bu küçük maymunu.. kızkardeşimde var hemde rengi pembe yani rajona ters ama inan çok zevkli bir motor inesin gelmez üstüden ..
ha ya bu bana yetmez dersen 2. tavsyemde bws 100 yamaha olur ..beat ve actva yı kullandım ı ıhh.. kötü sevemedim bi türlü...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşlar bende honda beat aldım..ve ilk motorum..aslında innova almak için gitmiştim ama hepsi bitmişti..bende beat aldım..sizce nasıl motor..zaten motor bir kaç gün içinde gelicek.ve ben acemiyim.sizce kullanırken neler yapmalı veya yapmamalıyım.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)