Sym nin yepyeni yüzü olan Sym Fiddle Eylül ayında motosiklet tutkunlarının beğenisine sunulacakmış ayrıntılı bilgi ve teknik özelliklerini görmek için
resmi web sitesi olan www.sym.com.tw/eng adresine bakabilir ya da
Sym nin yepyeni yüzü olan Sym Fiddle Eylül ayında motosiklet tutkunlarının beğenisine sunulacakmış ayrıntılı bilgi ve teknik özelliklerini görmek için
resmi web sitesi olan www.sym.com.tw/eng adresine bakabilir ya da
SYM FINANCIAL ADVISORS
adreste böyle bir sayfa çıkıyor ???
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
http://www.sym.com.tw/eng buradan bakın bir de
İlk açılan sayfada 7.78hp,teknik özellikler linkini tıkladığımızdada 5.58hp güç yazıyor.Her iki güç veriside max hız 100km/h bulmasına yetiyosa evet gayet güzel.Fakat bence bu motorun yapacağı ve yapması gereken hızı 85km/h'dır.Hız verilerinde belli ağırlık/güç oranını dikkate almakta fayda var gibi.Kalitesi için görmeden birşey söylemek medyumluk olur.Dizayn olarakda şirin olmuş.Şehir içi ve yazlıklar için gayet uygun görünüyor.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
forumdaki arkadaşlar sizlerde yorum yapın
Türkiye de tutar mı?Vespanın tahtını sallar mı?
şimdi şunu kabul etmek gerek..arabalarda mini cooper nasıl bir efsane ise motorda da vespa öle bişi.. yani yeri ayrı.. ama bu ürün hakkında iki yorumda bulunacakm.
1. sym gibi bir marka çinliler gibi davranıp neden taklit yaparki.. ihtiyacımı var? bence bu hareketi karizmayı çiziyor.
2. müşteri yönünden değerlendirme konusunda vespanın fiyatlarına erişemeyen ama tarzı bu olan kullanıcılar için kaliteli bir şeçenek olacaktır. bu yönünylede bence iyi..
bide çok reklam kokuyor bu başlık toready nin yerine senmi geldin engin
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
abi ne alaka tanımadığım etmediğim adamla
bulunmuyor bu motor nette bi sym nin orjinal sitesinde görebildim bi de şu
altan,tekay bunlar da koymamışlar daha sitelerine bizimki yokluktan oluo türkiyedeki sym bile ilgilenmeyince
eylül ayında satışa çıkacakmış onu öğrendim fiyatı da 3,250 olacakmış duyurulur...
Hos cizgileri oldugunu soylemeden edemiyecegim lakin vespa'nin yerini alabilecegi konusuna kesinlikle katilmam , veliyaht olmasi icin vespanin tarihden silinmesi gerekmekte , bu pek mumkun degil gibi.
Ust satida yazdigim gibi , alinabilirligi yuksek olacagindan kensinlikle eminim.
First Day Of My Life
Bayilikmi alicaksin enginesgin ?
First Day Of My Life
abi allah aşkına yaa bunları sanki burada koyuyorum
herkes görsün istiyorum bu motoru bayiliği istersen sen alda biz de senden alalım bu motoru;)
nasıl fikir ama???
:D:D
engin
şu sayfadaki citycom 300i Türkiyeme gelecekmi haberin varmı yaw?
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
sym gerçekten iyi iş çıkarıyor.GTS 250 Scooter ında gözüm var.
Bu da en yeni pazarlama yaklaşımı, artık markalar forumlara girerek (ve ya girdirerek, bu işi yapan şirketler var) kendi ürünleri hakkında gündem yaratıyorlar. Bu başlıkta güzel bir örnek. Lansman tarihi, fiyat bilgisi vermek, tutar mı diye yoklamak
Neyse, soruna cevap. Vespa'nın tahtını sallar...rüyanda!
cevabın için teşekkürler bu arada ben bu motoru almak istiyorum o yüzden forumdaki diğer arkadaşlarında bilgisinden,deneyimlerinden faydalanarak bi karara varacağım niye bu kadar suistimal ediyorsunuz bazı şeyleri anlamıyorum eğer sizinde bir araştırmanız bir bilginiz varsa bu motorla ilgili buyrun tartışalım..
Yazdığın mesajları bir daha oku istersen, bilgi almaya yönelik bir tek mesajın yok. Mesajların bilgilendirme/yönlendirme odaklı.
İlk mesajını bir daha okuyalım istersen.
"Sym nin yepyeni yüzü olan Sym Fiddle Eylül ayında siz motosiklet tutkunlarının beğenisine sunulacak ayrıntılı bilgi ve teknik özelliklerini görmek için
resmi web sitesi olan www.sym.com adresine bakabilir ya da
türkçe olan.. adresinden de bu harika motoru inceleyebilirsiniz"
Sana biraz ipucu vereyim. Bilgi almak isteyen adam bu motoru duydunuz mu? Türkiye'de var mı? Nasıl yakar? Nasıl gider gibi sorular sorar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)