Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Sym Fiddle Türkiye pazarındaki satış oranı Vespayı yakalar mı?

Katılımcı sayısı
314. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

194 61.78%
  • Hayır

124 39.49%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Sym Fiddle II Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BAJAJ DİSCOVER 125/HONDA SPACY ALPHA, SYM HD 200İ
    Alıntı murat-murat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    değerli arkadaşlar fıddleıı bu motordan almak istiyorum emekliyim ancak imkanım buna yetiyor formda cok met ettiler istanbulda kullanacam yalnız sorunum 2 kişi ile nasıl devamlı değil tabi 160-170 kilo civarı rampalarda çekişi falan bilgilendirirseniz cok memnun olurum
    ALLAH cümlemize kaza bela vermesin
    sağlıcakla kalın
    2 kişi de kullansanız dik ve uzun rampalarda gazı kesmedikten sonra banamısın demiyor. çekişinde ve ara ivmelenmelerde bir problem yok.
    bu yönden bir sıkıntı olmaz, mümkün olduğunca durmaz ya da motoru devirden düşürmezseniz rampada bile iyi sürat yapıyor.
    125 cc. scoteer den ne beklenebilecekse fazlası ile veriyor.
    BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sym gts250i
    Sevgili fabialife,

Siz yaklaşık bir yıldır biniyorsunuz. Yeni modellerin motoranda toplandığını biliyoruz. 2010 beyaz renk fiddlelar için (ki benim istediğim renk de bu) eski(2009) kalitesinin bozulduğu söyleniyor. mesela Tayvan'da havalı kompresörlü şekilde sıkıştırılan parçaların Türkiye'de elle sıkıldığını ve motorun kısa bir sürede gevşediğini okudum. Kırmızı renklerin ise hala ithal olduğu yazıyordu. Bu konuda bilginiz var mı?

Bir ara sizinle antalyadaki bayinin indirim durumunu konuşmuştuk. Eğer 2009 beyaz renk ellerinde mevcutsa yardımınızı isteyip almayı düşünüyorum.

Motosikleti
    Alıntı drsuphiba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili fabialife,

Siz yaklaşık bir yıldır biniyorsunuz. Yeni modellerin motoranda toplandığını biliyoruz. 2010 beyaz renk fiddlelar için (ki benim istediğim renk de bu) eski(2009) kalitesinin bozulduğu söyleniyor. mesela Tayvan'da havalı kompresörlü şekilde sıkıştırılan parçaların Türkiye'de elle sıkıldığını ve motorun kısa bir sürede gevşediğini okudum. Kırmızı renklerin ise hala ithal olduğu yazıyordu. Bu konuda bilginiz var mı?

Bir ara sizinle antalyadaki bayinin indirim durumunu konuşmuştuk. Eğer 2009 beyaz renk ellerinde mevcutsa yardımınızı isteyip almayı düşünüyorum.

ben 1,5 yıldır kullanıyorum, şu anda 2.000 km.de hiç bir şikayetim yok.sadece 1. ve 2. bakımlarında yağ değiştirdim.
    ben alırkende kırmızı ve beyaz rengi vardı. arabada beyaz renk ilk tercihim olmasına rağmen bunda 2 nedenden dolayı tercih etmedim.
    birincisi kırmızı kadar göstermiyor, ikincisi ve daha önemlisi beyazın plastik kısımları kahverengi (siyah olsa alırdım). hem garip duruyor hem de kinetic lerde olduğu gibi güneşten solmalar , soyulmalar ve renk değiştirmeler olursa diye istemedim.
    burada 2 tane bayi var hangi renk ve hanngi şartlarda almak istersen belirt ona göre sorayım demişken; bayinin birisinin telefonunu bulup aradım.
    2010 model yerli montaj her rengi var. fiyat olarak 3.400 plaka sana olur dediler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 ----------

2010 model yerli montaj her rengi var. fiyat olarak 3.400 lira 6-7 taksit+plaka olur dediler.
    serik bayisi ile rüştüm, oradakilerde yerli ve nakit 3.300 lira der.
    bir de Mahmutlarda bayi var telefonlara cevap vermedi bir ihtimal onda belki olabilir.zaten beyaz bir tane kendisi biniyor.
    ona ulaşabilirsem ve elinde 2009 varsa yazarım.

merhaba bende aranıza istanbuldan katılıyorum motorumu aldım beyaz renk sizce nasıl motor yakıt durumu nedir sorunsuz bınebılırız dımı bana motoru anlatrmısınz kulananlar

Motosikleti
    Alıntı debrecen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba bende aranıza istanbuldan katılıyorum motorumu aldım beyaz renk sizce nasıl motor yakıt durumu nedir sorunsuz bınebılırız dımı bana motoru anlatrmısınz kulananlar
    bu linki başından itibaren okursanız zaten bildiğimiz her şeyi anlattık.

merhabalar.. aranıza perş. günü geliyorum 123 fıddle 125 beyaz ile merha ektiğim şeyler var... motorun depo kaç tl doluo? ve kmde kaç kurş yakıo? motor son hız nedir? ee,=) motorun sorunları nelerdir yada sorun yapıomu çinler gibi diil dimi baya para verdimde=) teşekkrler şimdiden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------

Alıntı fabialife adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu linki başından itibaren okursanız zaten bildiğimiz her şeyi anlattık.
    arkadasım okuduk heralde ama yazıdıgınız yazılar 2008den kalma yazılar o zaman benzın ne kadar ne bılım suan 10 tlyemı doluo hala depo benzıne zam geldı cart oldu curt oldu veya o zaman motorunz 1 kmdeyse suan olmustur 6bın bu surecte neler oldu onları merak edıhyrm

Ben geldim

Selam millet SYM FİDDLE 2 persembe günü elime geçti daha sıfır olduğu için fazla birşey denemedim ilk 300 km dolmasını bekliyorum suan zevk için kullanıyorum 85 km yaptım ve çok hoş bir motor yani arkanıza kız arkdasınızı alıp durmadan gezebilirsinz çok tatlı duruyor ilk olarak beyaz rengini almak istemis olsamda sonradan siyah çok hoş gözüktü gerçektende güzel güneşte simleri gözüküyor (mavi-yeşil-mor) döşeme rengi kahve ile mor arası çok yakışmış günler ilerledikçe deneyimlerimi paylaşıcam performans olarakta dedğim gibi daha emekliyo olmasına rağmen çok seri bir motor ..

Tek bir resmim var bugun çektim buyrun

<script src='http://img714.imageshack.us/shareable/?i=1000904s.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

GuNMember - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki CharmandER-5 2005
    merhabalar.. aranıza perş. günü geliyorum 123 fıddle 125 beyaz ile merha ektiğim şeyler var... motorun depo kaç tl doluo? ve kmde kaç kurş yakıo? motor son hız nedir? ee,=) motorun sorunları nelerdir yada sorun yapıomu çinler gibi diil dimi baya para verdimde=) teşekkrler şimdiden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------

arkadasım okuduk heralde ama yazıdıgınız yazılar 2008den kalma yazılar o zaman benzın ne kadar ne bılım suan 10 tlyemı doluo hala depo benzıne zam geldı cart oldu curt oldu veya o zaman motorunz 1 kmdeyse suan olmustur 6bın bu surecte neler oldu onları merak edıhyrm

Sen Onuda Bozarsın (: 3000Km De Kayış Koparan Adamdan Ne Beklenir(:
    "TayGuN"
    "GuNControll"
    "Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "

Uploaded with ImageShack.us

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Kafam çok karıştı. Agility city mi fiddle mi. ? Kymco ya 4.400 dediler, sym için 3.500 sıfır plaka dahil fiyat. Hangisi olursa olsun beyaz alıcam ama çok kararsızım.

Ne diyorsunuz ?
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    sym fiddle II olmak üzere =)
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kafam çok karıştı. Agility city mi fiddle mi. ? Kymco ya 4.400 dediler, sym için 3.500 sıfır plaka dahil fiyat. Hangisi olursa olsun beyaz alıcam ama çok kararsızım.

Ne diyorsunuz ?

merhabalar..

ben de suan snn gbi kararsızım. cok arastırma yaptım. Ve param japon ve italyan motorlara yetmediği için taiwan malı olan kymco ve sym arasında kaldım. sen nerde 3500 liraya fiddle buldun abi hemde plaka dahil? eskişehirdeym ben ve plaka dahil olunca yaklasık 4000 bine gelio motor. herneyse bn kararımı fiddledan yana kullanıcam .Nden ? 1. klasik motor istiyorum. 2. agility city fiddle 'a göre buyuk. tekerleri bilhassa 3 katı nerdeyse pek scooter tipinde diil. Ama tabiki hızı kalıtesi fiddledan daha iyi eminim. ama senin arada kalma nedenin 2 dkka içnde su soruyla cözülebilir? klasik tipli motor mu istiyosun ? cvp evet ise elbette fiddle. ve kesinlikle BEYAZ

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Antalya'dayım ben Nebioğulları verdi o fiyatı. Bir de fiddle 125 diye bi model var yaaa. 2 ile arasında ki fark ne ki ? Kafam çok karıştı. İlla da onu istiyorum. Kymco dan soğudum. :( Gaı çok sert motor istemiyorum, yağ gibi kaysın fiddle de öyleymiş....
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motor Tamamiyle Kusursuz Benim 2009 Model Fiddle'im Var. 15000 km.'den Fazla Yaptım. Dikkat Etmeniz Gereken Tek Seferde 250 km.'den Fazla Gitmemek. km.'de 0,14 krş Yakıyor. Sorularınız Varsa Cevaplayablirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 ----------

Depo 5 Lt. Kardeşim Benzinliğe Gidiyosun Lt Fiyatı İle 5'i Çarpıyosun... Son Hız 110 km.

KID333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    Alıntı OZRBLT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor Tamamiyle Kusursuz Benim 2009 Model Fiddle'im Var. 15000 km.'den Fazla Yaptım. Dikkat Etmeniz Gereken Tek Seferde 250 km.'den Fazla Gitmemek. km.'de 0,14 krş Yakıyor. Sorularınız Varsa Cevaplayablirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 ----------

Depo 5 Lt. Kardeşim Benzinliğe Gidiyosun Lt Fiyatı İle 5'i Çarpıyosun... Son Hız 110 km.
    neden tek seferde 250 km gitmemeliyiz mesela bununla ilgide bilgi verebilirseniz seviniriz. Bunu soruyorum çünkü senede bir veya iki defa günde 3 4 kere dinlenerek ortalama 400 km ilerlemeyi düşünen birisi olarak şişme mi yapabilir yaptı mı daha önce merak ettim.

Merhaba, 23.03.2011 itibarı ile Fiddle alarak yollara çıktım. Forum'da ki değerli görüşleriniz doğrultusunda aldığımı bilmenizi isterim. Sorum ve sorunum ayna görüş açısı. Boyum 1,83 ve ayna seviyesi benim için yeterli değil. Aldığım servis daha yukarı ayarı olmadığını belirtti. Bildiğimiz bir usta varsa giderek daha uygun bir uzunlukta ayna taktırmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

enderkaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco like 125
    Merhabalar,
    Bazı web siteleri ve forumlarda, ilerleyen km lerde ciddi vibrasyon sorunu, bir de arka tekerlekte hava kaçırma sorunu olduğunu okudum. Bu konuda benzer sorunlar yaşayan oldu mu ? Bir de fiyatı biraz daha fazla olan Fıddle II S modelinin ilk Fıddle modeline göre farkı, artı ve eksileri konusunda biraz daha bilgi alabilir miyim ? Bahsettiğim sorunlar bu modelde de var mı ? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler ...
    Mondial 250 MCT, Honda Today, YBR 125, Kymco Like 125

Motosikleti
    Alıntı fullscreen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, 23.03.2011 itibarı ile Fiddle alarak yollara çıktım. Forum'da ki değerli görüşleriniz doğrultusunda aldığımı bilmenizi isterim. Sorum ve sorunum ayna görüş açısı. Boyum 1,83 ve ayna seviyesi benim için yeterli değil. Aldığım servis daha yukarı ayarı olmadığını belirtti. Bildiğimiz bir usta varsa giderek daha uygun bir uzunlukta ayna taktırmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
    aynalar küçük ve yuvarlak olduğu için arka görüş açısında zaman zaman sıkıntı yarattığını ilk baştan ben de yazmıştım. ama ayarında bir sorun yok, ayna kollarını ileriye doğru ayarlayıp aynaları içeri doğru biraz çevir.
    benim boyumda 1.78 ayar konusunda sıkıntı yaşamadım ancak burada trafik çok kalabalık ve Allaha emanet olduğu için daha büyük ve arkaya tamamen hakim uzun kollu bir ayna bulamadığımdan hala eski aynalar ile idare ediyorum.
    kısa kollu aynalar yanlara doğru açılmadığı için işe yaramıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 ----------

Alıntı enderkaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    Bazı web siteleri ve forumlarda, ilerleyen km lerde ciddi vibrasyon sorunu, bir de arka tekerlekte hava kaçırma sorunu olduğunu okudum. Bu konuda benzer sorunlar yaşayan oldu mu ? Bir de fiyatı biraz daha fazla olan Fıddle II S modelinin ilk Fıddle modeline göre farkı, artı ve eksileri konusunda biraz daha bilgi alabilir miyim ? Bahsettiğim sorunlar bu modelde de var mı ? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler ...
    benim motor ithal gelenlerden ben yılda 1-2 defa takımı taklavatı alır ne kadar vida, civata varsa kendim yoklar sıkarım, yağlanacak yerleri temizler ve yağlarım.
    ve hiç bir sıkıntı yaşamadım, izmirde motoran tarafından üretilenlerde bu sıkıntı var diye forumda bir iki yerde okumuştum ama neticede onunda arada bir kullanıcı tarafından bakımı yapılırsa bir sıkıntı yaratmaz.
    tekerlerden hava kaçırma olayı yok ancak burada olduğu gibi çoğu yerde tek ya da iki kişi ile kaldırım ve orta refüjlerden atlarken ön ve arka tekerler kaldırım taşlarına vurarak çıktığı için çarpmanın şiddetine göre o esnada bazen bir miktar lastik yanaklarından hava kaçırabilir bu da normaldir.
    park halinde iken veya normal kullanımda hava kaçıranını duymadım.
    II S ler aynı motor yalnız seramik silindirli ve arka çanta selesi boyalı metal değil aliminyum alaşımdan.
    ama bu kadar fiyat farkına değmez.
    bu motorun bana göre tek hatası var tüm taiwan malı motorlarda olduğu gibi amortisörleri sert ve bozuk zeminlerde biraz sekiyor ve rahatsız ediyor.
    onun haricinde, yakıt, sürat,yol tutuş vs. her şeyiyle verdiğin parayı hak ediyor.
    şu ara fiyatları da 3.000 liraya düşmüşken alınası bir motor.

Motosikleti
    Alıntı KID333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden tek seferde 250 km gitmemeliyiz mesela bununla ilgide bilgi verebilirseniz seviniriz. Bunu soruyorum çünkü senede bir veya iki defa günde 3 4 kere dinlenerek ortalama 400 km ilerlemeyi düşünen birisi olarak şişme mi yapabilir yaptı mı daha önce merak ettim.
    tek seferde derken arkadaş mola vermeden aralıksız gitmeyin demek istemiş herhalde.
    uzun yolculuklarda belirli aralıklarla hem kendinizi hem de motoru dindendirmek lazım.
    sürekli tam gaz gitmedikten sonra bir kaç defa mola vererek 400 km. yolu rahatlıkla gidersiniz problem olmaz ama bu yolculuk esnasında yedek buji, lastik tamir köpüğü vb. mazı malzeleri yanınızda bulundurmayı unutmayın.

iSSo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTS 1200S
    Arkadaşlar selam,

Kız arkadaşım için SYM Mio bakıyorduk fakat Fiddle II'nin daha mantıklı olacağını düşünmekteyim. Forum içinde baktım ama uzun kullanım yapan birinin açıklamalarına denk gelemedim. Beğendiğim bir tanesi 2009 model 17.000 km'de ve "acaba" diye şüpheler doğuruyor.

Kullananlardan yada bilgisi olan arkadaşlardan KM konusunda yardım rica ediyorum, sıkıntı çıkarır mı, ne kadar ömür biçilmiştir vb.

Teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 ----------

Yok mu hiç bir kimse yaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 ----------

çevresinde kullananlardan duyan, yada duyanların anlattıklarından bişey hatırlayanda mı yok
    [B]Efendi olun, adam gibi araç kullanın!

Motosikleti
    [QUOTE=iSSo;2319234]Arkadaşlar selam,

Kız arkadaşım için SYM Mio bakıyorduk fakat Fiddle II'nin daha mantıklı olacağını düşünmekteyim. Forum içinde baktım ama uzun kullanım yapan birinin açıklamalarına denk gelemedim. Beğendiğim bir tanesi 2009 model 17.000 km'de ve "acaba" diye şüpheler doğuruyor.

Kullananlardan yada bilgisi olan arkadaşlardan KM konusunda yardım rica ediyorum, sıkıntı çıkarır mı, ne kadar ömür biçilmiştir vb.

km. konusunda sıkıntı olmaz kymco ve sym düzgün kullanılır ve bakımları yapılırsa 100.000 km. yapabilecek makineler.
    eğer istersen Fidlle II nin seramik silindirlileri çıktı Fidlle IIS diye 300-400 lira pahalı istersen ondan alabilirsin.
    ancak fiddle biraz yüksek bir motordur, boyum 1.76 durunca ayaklarım rahat yere basmıyor. bir ayağımın ucu ile basıyorum.
    bu nedenle siz mio baksanız daha iyi olur gibi geliyor.

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler