çanakkalede fiddle kullanan varmı acaba?? tanışabilirmiyiz??
çanakkalede fiddle kullanan varmı acaba?? tanışabilirmiyiz??
nezaketin okulu yoktur.
Pazar Günü caddede krem rengi Fiddle gördüm(kaldırımda ). gerçekten çok tatlı motormuş. Yalnız biraz fazla vespa çağrıştırdı bende. Kullanan arkadaşlara iyi sürüşler. bu arada ne kadar sessiz bir başlık bu ya.
Anlaşılan fiddle kullananlar tatilde
neredesiniz sym ciler???? canlanın biraz
nezaketin okulu yoktur.
Geçen hafta Marmaris'teydim. Yer gök Fiddle ya. bence bi organizasyon yapıp oradaki Tayfa ile buluşun. hem uzun yola vurmuş olursunuz.
ben şehir içi kullanım için scooter arıyordum ve pek de gönlüm istemeyerek hedefe activayı koymuştum..
sym lerin dayanıklılık olarak iyi olduklarını(çinlilere kıyasla) ve tayvan malı olduklarını biliyorum..
bu motor şekil itibarı ile tam benim istediğim gibi ve activadan da uzunluk olarak yaklaşık 10cm daha uzun..
anlamadığım bişey var ki daha küçük model olan mio neden daha pahalı?
ve yeri bureası mı bilmiyorum ama bi activa fiddle II karşılaştırması yapar mısınız ?
valla ben ikisini de kulanmadım, ayrıca fiddlecılar çok sessiz. Bildiğimiz kadaryla Activa tabiri caiz ise "taş gibi". görüyoruzhergün yollarda bana mısın emiyor. tabi servis ağı vb. Honda'nın artısı çok.
Bence bu başlığı motorsiklet karşılaştırmaları altında aç. yardım eden çok olur.
fiddle haftaya elimde iyimi yaptım bilmiyorum kullandıkça yorumlarımı yazarım buraya kırmızı rengini aldıım beyaz istedim kızlar çok alıyor dedi satıcı beyazını ama şunu söylim sağlam bi yapısı var motorun
Hayırlı olsun dostum,
Görüşlerini 4 gözle bekliyorum. Fiddle ile ilgili çok fazla yorum yok.. burayı biraz şenlendirelim;)
saolasın oturma pozisyonuyla ilgili şuunu söylim motor yüksek oldukça işçiliği güzel haketten vespa lx150 ye o kadar para verilecegine bunu almak gerçekten çok daha mantıklı nexus 500 almaya gidiyordum annemle bunu bir gördü annem tutturdu al al bunu içimde kaldı nexus yaa anamızı kıramadık napalım =)
Abi her zaman büyüklere saygı;) nexusu ne yapacan 500lük.. çok hızlı gider o, tehlikeli ) Fiddle hem şirin hem yakıttan tasarruflu.. ayrıca kırmızısının oturağı da açık kahve (bej) çok kalite duruyor. Antepteki bayi benim evime çok yakın, hergün görmeye gidiyorum.. Sağına soluna heryertine bakıyorum, bayi de artık deli olduğumu düşünmeye başladığı için hareketlerimi normal karşılıyor(sağolsunlar ) Diğer baktığım motorlara göre parçaları daha sağlam ve kaliteli gibi..
Ben ehliyeti alana kadar almayacağım. Eylül sonu ehliyeti alıp motoru almayı düşünüyorum.. sezon da bitmiş olacağından, nakit para teklifiyle sağlam bir pazarlık yapmayı planlıyorum.. Çok özel (ve yanlış) değilse ne kadara aldığını ö.m. atabilir misin ya da buraya yazabilir misin?
Motor sahibi herkese keyifli sürüşler.. Bekleyenlere Allah'tan sabır ;)
ben scooterleri severim vespanın 300 lük bır modeli var aklım hep onda bu modeli daha yeni göruyorum yuh denılebılır şirin ve güzel motor eşim istese alırım bende binmiş olurum hoşuma gitti
3700 + plaka aslında içim gitti o paraya inş. hakeder ufaklık gilera annem 500 lük die istemedi saten bende kıramadım
meteHan abi çok teşekkür ederim haftaya resimleride koyarım inş.
şimdi delikanlıca söyleyin..mondial 125 kv ye benzemiyor mu önden arkadan hafiften
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 PM ----------
bence harbiden şık olmuş
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Bende kullanıcısıyım Fiddle'ın. Aldığımdan beri 420 km yaptım. 500 de servise sokup yağını değiştirecem.
Kullandığım süre içinde hiçbir sorunla karşılaşmadım.Tek sorun 1 depo benzinle 150 km gitmesi ki daha 150 yi göremedim. Şuan 130 km yol yaptım ama kırmmızıya dayandı sayılır. Yolda çok dikkat çekiyor.
Alan ve alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
marefb,
Yorum, görüş, fotoğraf bekliyoruz abicim senden. Arayı çok açmayalım;) Neler yaptın? Kaç km.desin? Sıkıntı var mı? Herşey yolunda mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)