piaggio beverly'e benzettim ben
yaw ben asla reklama karşı değilim...lakin bu arkadaşlar böle reklam yapacağına site yönetimiyle diyaloğa geçseler sponsor firmalardan olsalar hem site gelişse hem daha rahat reklam yapıp forumlara katılsalar daha iyi olur..misal yukarda boş bir reklam alanı var..orayı kiralasalar..ondan sonracıma böle forum içinde bizlerle sohbet etseler..bi sürü marka satıyorlar ve bi sürü markaya servis veriyorlar.. misal ben şimdik yeni motor alıcam..kendisine fiyat sorsam ziyarete gitsem..bi gts 250 alsam kendilerinden..dimi ama
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
Türkiye de yetkililerininden öğrendiğim kadarıyla ne zaman geleceğini ve ne kadar olduğunu öğrendim...ayrıca şu anda bu model kimsede olmadığına göre ve teknik özelliklerini bilen olmadığı için foruma koydum nedeni de motordan iyi anlayanların bu motoru nasıl bulduklarını bu şekilde öğrenmek istememden kaynaklanıyor ama herhalde bu şekilde açıklama da bulunmam yanlış anlaşılmış kusura bakmayınız..
Ben Enginesgin arkadasın bu konuya art niyetle yaklasıp, motor hakkında komuoyu yoklaması yaptıgını sanmıyorum. gayet masumane normal bir paylaşım bence
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Çok sevimli bişey ama vespa'da yılların İtalyanı
Vespa çok sağlam gerçi Sym ile ilgili hiç kötü bir şey duymadım yaşamadımda.
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Bende bu motoru gerçekten çok beyendim arkadaşlar.Bende gts 250,var 2 yıldan beri kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir arızası olmadı.Adamlar çok sağlam makina yapmış.ve sym markasının her zaman arkasında dururum.sym vespaya benzer bir motor çıkartıyosa kesinlikle vardır bir bildiyi.
http://www.motosvet.com/katalog/imag...c8ukfdem04.jpg
Fiddle ın gri modeli bu da:D
bu da arkadan görünüşü:D
datlı bişeye benziyor ikinci motor olarak sehir içi düşünüle bilir fiyat uygun olursa dabi
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
tatlı bir şeye benziyor fiyatı ne kadardır bunun acaba
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
100 kilonun çok üzerinde bir motor. 125cc olmasına rağmen bir kaynakta 5.5 beygir, diğerinde 7.5 beygir diyor. ikisi de çok az. son hızı o beygir gücüyle düz yolda 100kms olamaz. Bence Mio gibi bir şirinlik muskası varken buna hiç gerek yoktu. Mio hem sevimli, hem bundan çok daha hafif, hem sadece 100cc ve de bundan daha güçlü.. çok daha atak olduğuna eminim =)
Yani kendi motorumu övüyomuş gibi oldum ama yemin ederim hiç mio sahibi olmasaydım da yine aynı yorumu yapardım.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
çok tatlı bi motora benziyor ama vespanın tahtını salayacağı konusunda emin değilim:(
bu arada bu konuyu açan neden uzaklaştırılmış onu anlamadım ben
vespaya çok benziyor..... sevimli scooter
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
"Konuyu açan" gibi uzun 2 kelime yazacağınıza, sadece 3 harf kullanıp "ben" yazmak daha kolay değil miydi?
Daha önce üyeliği iptal edilen kişilerin siteye farklı kullanıcı adları ile giriş yapamayacakları kuralı sebebiyle uzaklaştırıldı konuyu açan(!) da...
Şimdi trtuthful, sonra da tekrar giriş yapacağınız veracious kullanıcı adlarının başına geleceği gibi
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bence türkiye de fiyatı uygunsa eğer bişeyler yapar ama vespanın ününü geçer mi o biraz tartışılabilir..
Müneccim miyim arkadaş yaa...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Olcan takdir ettim eferim
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
site yönetimi külyutmaz
Bu arada ilgilenenler için motorun özelliklerini yazalım bari:
SYM - FIDDLE
MOTOR TİPİ: OHC 4 zamanlı elektroplakalı seramik tek silindir
SİLİNDİR HACMİ: 124,6 cc
ATEŞLEME: Elektronik ateşleme / Elektrik Marşlı/Ayak Marşlı
SOĞUTMA: Hava soğutmalı
MAX. GÜÇ:5,88 hp / 7500 dd
MAX. HIZ: 100 km/h
VİTES: Otomatik
BOYUTLAR(bxexy)mm: 2165x870x1380
AĞIRLIK:: 109 kg
YAKIT TANKI KAPASİTESİ: 5,2 lt.
FRENLER: Ön disk fren, arka fren kampana
LASTİK ÖLÇÜLERİ:110 / 70 -12 (47j) Tubeless / 120/ 70 -12 M/C (51J)
Tubeless
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)