https://www.youtube.com/watch?v=Pu3GFdIjkbg
İzlemek isteyen olursa fiddle 2 125s inceleme arkadaşlar.
https://www.youtube.com/watch?v=Pu3GFdIjkbg
İzlemek isteyen olursa fiddle 2 125s inceleme arkadaşlar.
Arkadaşlar 2. el bi tane fiddle aldım çok tatlı motor ama şöyle bir sıkıntım var.
Boyum 1.81 75 kilo . Vede selede biraz önde oturuyorum yani selenin ortasında tümsek varya arkaya gitmemi engelliyor, benim kollarım uzun maymun gibiyim. bu seleyi düz hale getirebilirmiyim? nasıl yaparım? yapan varmı?. Çok önde oturuncada denge kaybı oluyor YARDIM bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım.
hayırlı ugurlu olsun ısabetlı bır secım yapmıssın
işden anlayan bir döşemeciye gidersen sorununa çözüm bulur deriyi cıkartıp alttan torpulyecek sonra derıyı gerdırıp yerıne koyacak sanırım.ha altında derının naylom var su gecırmesın dıye ına dıkkat etmek lazım o gıderse yagmurda yıkamada sunger ıslanır oturulmaz
Merhabalar yeni kullanıcıyım, fiddle 2s. Motosikletten memnunum, hızlanma ve son hız problemim yok. yakıt tüketimi bazen değişkenlik gösteriyor, 2.5-3lt arası, fakat küçük bir problemim var. Motosiklette havalandırmaya giden hortumda yırtılma var, bu bana problem çıkarırmı, ustalara sordum yedek parça varmı diye parça yok ellerinde, bir sorun çıkarmaz sök at istersen motor çalışır diyorlar. madem gereksiz bir şey neden böyle birşey eklenmiş motora bilenlere danışmak istedim.ve ya bu hordum kaç mm ölçülere sahip .oto yedek parçacısından temin edilebilir mi?
kronik sorun.araba parçacısıdn cok cok daha kalıtelısını bulabılırsın ben oyle yapıp tum hortumları degıstırdım gecen yaz
Arkadaşlar yolda giderken birden benzin göstergesi, sinyaller, farlar kapandı.
Motor kapanmadı. Sinyal verene kadar kapandığını farketmedim, motor çalışıyordu. Durup bakmak istedim sonra marj almadı. Ön tarafta komple elektrik yok.
Ayak marşı ile motoru çalıştırıp devam ettim.
Akü kablosu vs çıkmış olabilir mi?
Akü motorun neresinde? Fikri olan var mı?
Akü ayağını bastığın yerde aç oradan itibaren bakmaya başla
on grenajın altında soket var oraya bak, sele altında sag tarafta bır soket daha var ona da bak buyuk ıhtımalle zaten sele altındakı sokettedendır
Arkadaşlar benim Fiddle II geçen haftalar el marşı almamaya başladı . Aküyü değiştim Varta akü aldım 4 gün boyunca değişimden sonra tek marşta çalıştı. Bugün tekrar marş almamaya başladı. Marş motoru hiç dönmüyor sadece sele altından dıt diye bir ses geliyor. Sorun ne olabilir? Buji’de değiştim.
Merhaba arkadaşlar. Fiddle 2 125s sahibiyim. Motorun 2 aydır son hızı ve torku belirgin şekilde düştü. Bunun üzerine kayış,buji,hava filtresi,akü bunların hepsini kaliteli markalar ile değiştirdim. Debriyaj balatasını güzelce temizledim fakat sorun hala aynı değişmedi. Yarın karbüratörü değiştireceğim. Keihin marka japon ürünü. Bu da sorunumu çözmezse sorun ne olabilir? Yardımınızı bekliyorum.
kayış kaç binde değişiyor bilgisi olan var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)