Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Sym Fiddle Türkiye pazarındaki satış oranı Vespayı yakalar mı?

Katılımcı sayısı
314. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

194 61.78%
  • Hayır

124 39.49%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.

Sym Fiddle II Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SYM FİDDLE II SYM JOYMAX 250i
    Alıntı gurcan34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ocakta ya fidil ya sym orbit ll dusunuyorum 3.500 butcem olcak arkadaslar ikisinin arasinda tip harici ne gibi farklar var ?gonlum fidildan yana ama orbitte fena durmuyor siyahi kararsiz kaldim:/
    orbit in pek bi piyasası yok ama fiddle ın gün geçtikçe hastası artıyor 2. el piyasası da çok canlı.. fiddle tavsiye ederim,, hem samimi sıcak bi ortam arıyosan facebook "sym fiddle" sayfasına da bi bak derim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    bu arada motorum satılıktır..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-2013-cikisli-city-grip-lastikli-cantali-sorunsuz-fiddle-256667173/detay

Merhaba arkadaslar bir konuda fikrinizi alıcaktim scooter almayı düşünüyorum
    Kullanım amaçi ;
    İşe gidip gelmek için 6km gidiş 6km Geliş günlük 12 km birde şehir içi Oray'a buraya

Sıfir 2014 model Sym orbit 2 ; 3950 TL
    Sifir 2015 model de Kymco agility 125 ;4400 TL
    Sifir 2015 model Fiddle 2 ; 4700 TL

http://www.sahibinden.c...iyatina-268143607/detay

3 motorunda teknik özellikleri aynı gibi sizin fikriniz ?
    Diyarbakırdayim Sym nin servisi yok ama sıkıntı olurmu kymco nin servisi var

Motosikleti
    Alıntı war3z adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar bir konuda fikrinizi alıcaktim scooter almayı düşünüyorum
    Kullanım amaçi ;
    İşe gidip gelmek için 6km gidiş 6km Geliş günlük 12 km birde şehir içi Oray'a buraya

Sıfir 2014 model Sym orbit 2 ; 3950 TL
    Sifir 2015 model de Kymco agility 125 ;4400 TL
    Sifir 2015 model Fiddle 2 ; 4700 TL

http://www.sahibinden.c...iyatina-268143607/detay

3 motorunda teknik özellikleri aynı gibi sizin fikriniz ?
    Diyarbakırdayim Sym nin servisi yok ama sıkıntı olurmu kymco nin servisi var
    orbitle fiddle aynı sayılır fiddle tip olarak 3 ünden de iyi. orbit alma derim 2. el piyasası yok.
    fiddle ı sıfır alacaksan yetkili servis lazım olacak garantinin bozulmaması için.
    kymco servisi varsa kymco al derim. dandiklik konusunda ikisi de dandik değil ikisi de yolda bırakmayan keyifli makineler.

Motosikleti
    -
    ıyı aksamlar arkadaslar fıddle 2 ıle 3 un farkları kucuk buyuk ustunluklerı nelerdır;ılk motor olarak suzukı address ve fıddle lara bakıorum,tesekkurler..

Merhabalar
    Nasip olursa bir Fiddle II alıp bende aranıza katılacağım, önce birkaç sorum var, bunlar

1. Fiddle'ın hepsi seramik bloğa mı sahip yoksa sadece yanında 125S yazanlar mı Seramik?
    2. Modeller arasında ne fark var?
    3. İstanbul'da Avrupa ve Anadolu'da Fiddle'ı bulduğumda kime gösterip kontrol ettireyim?

Şimdiden teşekkürler

Motosikleti
    Alıntı Coyo-T adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar
    Nasip olursa bir Fiddle II alıp bende aranıza katılacağım, önce birkaç sorum var, bunlar

1. Fiddle'ın hepsi seramik bloğa mı sahip yoksa sadece yanında 125S yazanlar mı Seramik?
    3. İstanbul'da Avrupa ve Anadolu'da Fiddle'ı bulduğumda kime gösterip kontrol ettireyim?

Şimdiden teşekkürler
    1) s yazanlar seramik hepsi değil
    2) modeller arasında neredeyse görüntü olarak bir fark yok hepsi aynı
    3) istediğin güvendiğin bir ustaya ya da kişiye gösterip kontrol ettirebilirsin.

Motosikleti
    -
    Arkadaslar sym fıddle 2 ıle 3 arasında kullanıcı farklarını ne facede ne grup yada sayfasında net sayabılene rastlamadım,teknık ve sayısal degerler degıl kastettgım onlar zaten mevcut net..

Mısal fıddle 2 tıtresımı coktur 3 daha ıyıdır,yada ornek fıddle3 un selesı 2 den daha rahattır ,yada 3 un aydınlatması fıddle 2 ya nazaran daha zayıf , yada bırının altı daha alcak kasıslerde sıkıntı ama dıgerı daha rahat bu acıdan .....gibi..

fıddle2 daha cok satılmıs gıbı pıyasada,tabı bunda 3e nazaran yıllardır satısta olmasının payıda vardır ama onun harıcınde nedenlerı avatanj ve handıkpalarını yazacak kımseyı bulamadım bır umut bu foruma soruyorum,bılen var ve yardımcı olursa sevınırım.Tesekkurler sımdıden..

not : ılk motorum olacak , boyum 1.82 , ıs ve ev arası gunluk 8-10 km cıvarı yol ıcın.

mehmetseza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM / GTS 250, FİDDLE 2, ORBİT 2, JOYMAX, JET 4
    fıddle 2 (s) al gec
    fıddle 3 un 170cc olanı var enjektorlu o da pahalı gerısı yalan dolan hıkaye

Motosikleti
    BAJAJ DİSCOVER 125/HONDA SPACY ALPHA, SYM HD 200İ
    Alıntı Coyo-T adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar

Şimdiden teşekkürler
    Fidlle 2, 2S, 3 hepsi de seramik silindirlidir.

Fdlle 2 özellikleri

SYM - FIDDLE
    MOTOR TİPİ: OHC 4 zamanlı elektroplakalı seramik tek silindir
    SİLİNDİR HACMİ: 124,6 cc
    ATEŞLEME: Elektronik ateşleme / Elektrik Marşlı/Ayak Marşlı
    SOĞUTMA: Hava soğutmalı
    MAX. GÜÇ:5,88 hp / 7500 dd
    MAX. HIZ: 100 km/h
    VİTES: Otomatik
    BOYUTLAR(bxexy)mm: 2165x870x1380
    AĞIRLIK:: 109 kg
    YAKIT TANKI KAPASİTESİ: 5,2 lt.
    FRENLER: Ön disk fren, arka fren kampana
    LASTİK ÖLÇÜLERİ:110 / 70 -12 (47j) Tubeless / 120/ 70 -12 M/C (51J)
    Tubeless

SYM sitesinden üretimden kalktığı için Fidlle 2 yi kaldırmışlar, ama başka sitelerden eski tarihli katoloğ ve incelemeerde görebilirisniz. görebilirisniz

http://trafikteyim.net/2014-sym-fiddle-2-incelemesi/örnek;
    BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA

haqan1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fiddle2/3
    2015 model, düşük km li fiddle 2 arıyorum

arunaska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuareg 660
    Alıntı haqan1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2015 model, düşük km li fiddle 2 arıyorum
    size konu ile alakalı bir mail yolladım.

haqan1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fiddle2/3
    Alıntı arunaska adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    size konu ile alakalı bir mail yolladım.
    2015 model 2000 km de motoru dün sabah aldım..teşekkürler

lastik

Merhabalar arkadaşlar bir sorum olacak. 2010 model fiddle II motorum için internetten 2 adet 120/70-12 michelin city grip lastik satın aldım. bugün elime ulaştılar ama sorun şu ki iki lastiğin üzerinde de front(ön) lastik olduğu ibaresi var. arka lastiğe bu lastiği kullanmamın bir sakıncası olur mu? ölçüsü tam uyuyor fakat üretici ön lastik olarak işaretlemiş bunları.

Görsel şöyle
    http://s32.postimg.org/fu94kkqkl/P1000870.jpg

ikinci sorum ise motorum için ön ve arka balata, tahrik seti, arka fren maneti(kolu), ve ön siperlik (sadece camı) alabileceğim (hepsini tek bir yerden) bir satıcı öneriniz varmıdır? ayrı ayrı satıcılardan alıp 10 kere kargo vermek istemiyorum.

Motosikleti
    Alıntı altanns adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar bir sorum olacak. 2010 model fiddle II motorum için internetten 2 adet 120/70-12 michelin city grip lastik satın aldım. bugün elime ulaştılar ama sorun şu ki iki lastiğin üzerinde de front(ön) lastik olduğu ibaresi var. arka lastiğe bu lastiği kullanmamın bir sakıncası olur mu? ölçüsü tam uyuyor fakat üretici ön lastik olarak işaretlemiş bunları.

Görsel şöyle

ikinci sorum ise motorum için ön ve arka balata, tahrik seti, arka fren maneti(kolu), ve ön siperlik (sadece camı) alabileceğim (hepsini tek bir yerden) bir satıcı öneriniz varmıdır? ayrı ayrı satıcılardan alıp 10 kere kargo vermek istemiyorum.
    Lastik konusuna birşey diyemeyeceğim ama diğer parçaları tek elde motopit.com.tr adresinden sipariş verirsin. nerde oturuyosun bilmiyorum yetkili servisler de bile hepsini birarada bulamayabilirsin bence ayrı ayrı da olsa al derim. siperliği de yan sanayi olarak internetten bir arkadaş yapıyor kaliteli dürüst bi arkadaş instagram da sym siperlik diye aratırsan çıkar.

Motosikleti
    BAJAJ DİSCOVER 125/HONDA SPACY ALPHA, SYM HD 200İ

Görsel şöyle

iki lastiğinde 120/70-12 olmasından dolayı bir sıkıntı olmaz. ben iki yıldır aynı ebatlarda başka marka bir lastik kullanıyorum, lastiklerin diş yapısını bilmiyorum ama ok yönleri diş yapısına göre her ikisi de öne bakıyorsa sıkıntı yaşamazsanız sanırım. çünkü bizim motorda orjinali dahil bütün ön arka lastikler aynı diş yapısında.
    başka marka bazı motorlarda city grip takarken arka lastikte ok ters istikamete geliyormuş, bundan dolayı sıkıntı yaşayanlar var.

Alıntı enderyum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lastik konusuna birşey diyemeyeceğim ama diğer parçaları tek elde motopit.com.tr adresinden sipariş verirsin. nerde oturuyosun bilmiyorum yetkili servisler de bile hepsini birarada bulamayabilirsin bence ayrı ayrı da olsa al derim. siperliği de yan sanayi olarak internetten bir arkadaş yapıyor kaliteli dürüst bi arkadaş instagram da sym siperlik diye aratırsan çıkar.
    eskişehirdeyim. motopite bakıyorum teşekkürler. siperlik için aslında fiyatları gördükten sonra eskisinin ölçülerini alıp lazer ile kestirip sıcak tabancasıyla kendim büksem kendim de yaparım gibi geliyor. arkadaşın sayfasına da bakacağım teşekkürler.

Alıntı fabialife adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki lastiğinde 120/70-12 olmasından dolayı bir sıkıntı olmaz. ben iki yıldır aynı ebatlarda başka marka bir lastik kullanıyorum, lastiklerin diş yapısını bilmiyorum ama ok yönleri diş yapısına göre her ikisi de öne bakıyorsa sıkıntı yaşamazsanız sanırım. çünkü bizim motorda orjinali dahil bütün ön arka lastikler aynı diş yapısında.
    başka marka bazı motorlarda city grip takarken arka lastikte ok ters istikamete geliyormuş, bundan dolayı sıkıntı yaşayanlar var.
    ok yönüyle ilgili bir sıkıntı yok sadece etikette front(ön)işaretlenmiş ondan dolayı huylandım açıkçası biraz :D satıcı da sıkıntı olmaz dedi ama satıcıya güvenemedim.

mehmetseza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM / GTS 250, FİDDLE 2, ORBİT 2, JOYMAX, JET 4

Görsel şöyle

dokuyucu com tr ye bakmanı onerırım
    cam sıperlıkte cıkma ve sıfır gayet ugyun fıyatlara sahıbınden com da gormustum yada googleden arattırırsan onune cıkma sansı yuksek

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL 650
    2013 14000 km. fiddle ın ne yaptıysam ilk kalkışta bağırmasını kesemedim. Z garaj - altan servisler her ikiside normal dedi. varyatöre şanzımana baktırdım, balata temizliği yaptırdım. kayış iyi durumda , şanzıman iyi durumda , varyatöre temizliği ( zımparalama havatutma)yapıldı . karbüratörüm ve bujim yeni. 30 dan sonra normale dönüyor ama düşük hızlarda ara ara gaz vererek ilerlediğim sıkışık trafikte millet benim motordaki böğürmeye dönüp bakıyor. Gazı hafif hafif verince yumuşak kalkış yapamıyor motor . Bağırıp birden hareket etmeye başlıyor . Grenajdan geliyordur dedim ama her yerini söktüm sıktım (akü dahil ). grenajdan ses gelmediğine eminim artık. Sizce bu manzaraya bakıp bu sorun muhtemelen şuradan kaynaklanıyordur diyebilir misiniz ?

fenderr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Fiddle II - 2014
    fiddle da şöyle bi enteresanlık var.2015 modellerde titreşim sorunu var ama öncesinde pek yok gibi.sordum soruşturdum.2015 çıkışlılar türkiyede birleştiriliyomuş ama öncesi güney koredeymiş.enteresan geldi paylaşim dedim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler