böyle güzel bir organizasyona katılımın düşük olması ???
katılım daha fazla olacaktı gelemeyen 5 fıdılımız vardı bazı arkadaşlar üniversite de okudukları için finallere hazırlanıyor işinden dolayı mesaiye kalanlar var vs. zaten daha çok yeni bir grup kuralı 2 ay oldu ilk buluşmamıza 3 ikinciye 9 üçüncüye 6 dördüncüye 8 fıdıl katıldı sesimizi daha fazla fıdılcıya duyurduğumuzda bu sayı artacaktır
çok güzel olmuş emeğinize sağlık.
Yurdukoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
110 kiloyum eşimle biniyorum arkada ve yanlarda da bi dünya yük ekstradan. Bütün bunlara rağmen ( neredeyse 200 kg) kalkışlarda 1. ve 2. viteste zor zaptediyorum. 650 cc ile zorlandığım dik yokuşu 55-60 km ile çıkıyoruz...Ama hepsi bu. Yani hız yok, en azından şimdilik. Maximum yapabildiğim hız 95. Ancak buna da razıyım, zira sym fiddle hem 75 i geçmiyor hem de aşırı titreşimden gözlerim kayıyordu. Boxerdaki titreşim farklı, daha çok vızıltı gibi. Ben memnunum.
hocam senin fidlle de bir problemmi vardı acaba? ben rahatça 95 yapıyorum, hanım ile beraber yol ve hava durumuna göre 85-90 yaptığım oldu.
geçen hafta 150 km. yol yaptım öyle rahatsız edecek bir titreşim yok benim motorda.
ancak benim motor türkiyeye ilk giren taiwan montajı motorlardan 2009 model 6.000 km.de.
bajaj boxer konusunda Yurdukoru nickli arkadaş bu şekilde bir yorum yazmış, mutlaka doğrudur sorgulamak amaçlı konu açmadım ama ne benim fidıl onun tarifine ne onun fidıl benim motora benziyor.
sizin motorlar da durum nedir?
Merhaba ben foruma yeni uye oldum 2 gün önce sym fiddle 2 aldım 2012 trafiğe çıkışlı 7500 km de izmirden aldım bursa mustafa kemal paşaya geldim yaklaşık 250-260 km yol yaptım sabah motoru yıkadım bi ilçede işim vardı gidiş geliş 40 km yok yaptım sonra gözüme varyatörün okdugu kısım gözüme çarptı üstü full yağ olmuştu bi motor tamircisine gittim yağ eksilmişti ekleme yaptık usta motorla uzun yokdanmı geldin çokmu sıkıştırdın die sordu ondan yaptığını söyledi ama ben yinede tedirginim motoru tekrar yıkadım ertesi gün yine yağ gördüm bu durumla karşılaşan oldumu ne gibi bi sıkıntı olmuştur tecrübelerinize ihtiyacım var ilkkez karşılaşıyorum teşekkürler
slm arkadaşlar, istanbuldaki turlarınıza bende katılmak istiyorum, en yakın zamanda buluşma dileğiyle.
bir gün de şöööyle bize doğru bir buluşma yeri belirleyin de bizler de gelelim yahu. anadolu yakasında buluşuyorsunuz galiba. tam bilmiyorum istanbulu
merhaba buluşmalarımızı genelde bir buluşmayı avrupa bir buluşmayı anadolu yakasında yapıyoruz
anladım. ama bana yine uzak.. akşamüstü ve özellikle hafta sonu bir buluşma yaparsanız çıkar gelirim belli olmaz
arkadaşlar vitesli motor ile takas düşünen varmı .. yoksa cenk e verecem motoru bi sorun soruşturun çevrenize
Merhabalar ismim Hakan uygun bende fiddle kullanıcısıyım buradan takip edeceğim ilk etkinlikte sizlerle tanışmak isterim.İstanbul Kağıthane de ikamet etmekteyim.Yakın olan arkadaşlar var ise misafir edebilirim çayımızı kahvemizi içeriz.
Facebook grubunada katıldıl onay bekliyorum.Eğer burası ve facebook dışında bir iletişim ağınız var ise oraya da katılmak isterim
Merhabalar,
Bendeniz Furkan boğazın incisi Beykoz'da yaşıyorum. Altunizade'de çalışıyorum. Mayıs ayında ne mutlu bana fiddle II sahibi oldum.
Konuyu biraz inceleyince güzel bir etkileşim içinde olduğunuzuve buna benimde dahil olmam gerektiği düşünüp üye oldum.
En çok sercan abinin mekanında yaptığınız buluşmayı kaçırdığıma üzüldüm.
Umarım daha sonra yapacağınız etkinliklere beni de davet edersiniz, hoş sohbetlerimiz olur. Hepinize selamlar
gözlerim yaşardı suan çok sevindirik oldum. istediğin zaman haber vermen yeter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)