Superlight'a karşı Speedfight???
-
09 Ağustos 2008, 01:18
Selam arkadaşlar.. Benim 2006 Superlight'ı 2002 model,Malossi donanımlı bi Speedfigt'la değiştirmeyi düşünüyorum.. Superlight'ın parça sıkıntısı malum,işimden dolayı uğraşmaya vaktim de yok parçalarını bulmak için..E 2 zamanlı Malossili bi makina da çekici yani.Arka stopu takılcak bi de fren pedalına keçe.Ne dersiniz,ben motoruma 1350 istiyorum,Speedfigtın sahibi de 1250 istiyo.Kafa kafaya düşünüyorum,yalnz acil bilgi,deneyim ve yorumlarınızı bekliyorum,sabah takasa gidicem.
Ayrıca Speedfight'ın parça durumu nasıl,ne alemde? Cevaplarınızı bekliyorum..
Reklamlar
-
09 Ağustos 2008, 02:08
GKN bilir...
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
09 Ağustos 2008, 02:08
-
09 Ağustos 2008, 02:25
hiç düşünme..
tabiki üzerine para iste öncelikle, yani şansını dene
ama speedfight ı sağlam bi yerde kontrol ettir, bugün malossi silindir pistıon karburatör kelebek kit i nerden baksan 700 lira, 1250 ye motoru vermesi biraz ilginç..
şıu an çinli 125 lik scooterlae bi le bu fiyatlarda..
speedfight ın 0 parçasını bulmak oldukça kolay, internette çeşitli sitelerde çıkma parçalarıda mevcut..
mekanik olarak yan sanayisi de var..
2 zmanlı deilmi, motoru kitlesen silindir piston 100 lira
-
09 Ağustos 2008, 12:41
GKN adlı üyeden alıntı
hiç düşünme..
tabiki üzerine para iste öncelikle, yani şansını dene
ama speedfight ı sağlam bi yerde kontrol ettir, bugün malossi silindir pistıon karburatör kelebek kit i nerden baksan 700 lira, 1250 ye motoru vermesi biraz ilginç..
şıu an çinli 125 lik scooterlae bi le bu fiyatlarda..
speedfight ın 0 parçasını bulmak oldukça kolay, internette çeşitli sitelerde çıkma parçalarıda mevcut..
mekanik olarak yan sanayisi de var..
2 zmanlı deilmi, motoru kitlesen silindir piston 100 lira
peki bws nasıl gkn abi ?
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
09 Ağustos 2008, 13:21
Forumdan Uzaklaştırıldı
bws speedfighttan daha serı bı makıne.. yakıt farkını bılmıyorm ama sppedfıght 130 krs falan yakıyo..yagını hıc dusunme bıle km de 1 gram yag yakıyo yag deposu 1.5 lt:D parca sıkıntın olmaz..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler