Arkadaşlar cbf 150 için üzerindeki orjinal lastikleri yerine ne takılabilir daha kalın olsun die biraz daha iri gözüksün ene doğru kaça kaç önerirsiniz?
GünceL + GünceL
BiLen YokuMu?
Arkadaşlar cbf 150 için üzerindeki orjinal lastikleri yerine ne takılabilir daha kalın olsun die biraz daha iri gözüksün ene doğru kaça kaç önerirsiniz?
GünceL + GünceL
BiLen YokuMu?
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
Hiç oynama derim.
Hiç oynama derim
bende de cbf 150 war orjinal lastikleri yolu tutumuyor hele ön lastik kayma tehlikesi war. şimdi metzeller aldım memnunum lastik genişletmeye gelince üstündekiler iyi ama ön lastiğide ön lastik orjinalinde arkadan daha ince ben ön lastiği arkadakinin aynı çapında taktım memnunum + motorun siyahsa şantları siyaha bolarsan yakışır diye düşünüyorum benim kırmızı da
Dostum eger komple siyah yaparsan yeşil stickerlar biraz ucuk çacar bence siyah tonunda olursa jantlar falan şık durur,ayrıyetten arkadaşlar gibi orijinalinden kalın lastikler önermem
Sizin lastiklerde duroydu sanırım,onlar bile kayma yapıyorsa cogu kişi ne mantıkla duro önerdi bize anlamadım
Lastik genişletmeni önermem.. Benim motorda Arka 130 ön 100 lük lastik taktım ; Hızım 140 dan 120 ye düştü o da zorla yapabiliyorum yata yata
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
irc alın performans ve fiyat dengeli ..
duro dan 10 gömlek üstün lastik.
Ben Dederim Ki Kardeş Orjinalı Kalsın Derim Ama Yinede Sen Bilirsin Honda Hayat Onda Derim Kardeş Ben De De Cbf 150 Cc Var çok Küzel Ve çok şık Motor Ama Jantı Ben De Siyaha Boyatacam Siyah Daha Güzelş Rengi Hep Aynı Ok
cbf kullanıcıları en son kaç yaptırdınız cbf 150 cc benim ki en son 138 yaptı yakıt tüketimi de sabit 85 kuruş sizin kiler kacyaptı ve yakıt tükedimi ne kadar ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)