arkadasım perharps ben motoru soruyorum 2.300 dıyorlar nooolur nereden aldıgını sole ve kask hedıye ınanılmaz.ruhsat harıc 2 mı yoksa anahtar teslım 2 mı?cevabın ıcın sımdıdıen tesekkurler.(ne zaman aldın)
arkadasım perharps ben motoru soruyorum 2.300 dıyorlar nooolur nereden aldıgını sole ve kask hedıye ınanılmaz.ruhsat harıc 2 mı yoksa anahtar teslım 2 mı?cevabın ıcın sımdıdıen tesekkurler.(ne zaman aldın)
2.300 veya 2.490..alan yokmu yaaa?param olsa şimdi alacağım ama yok..lütfen alan birileri varsa tecrübe ve izlenimlerini aktarsın..
bakıyorum bu sayfa çok az ilerliyor artık...bunun sebebi mondialler mi acaba?
bırakmayalım matriximizi
motorla yaşa, hayatı yaşa...
taraa,Bence öylebakıyorum bu sayfa çok az ilerliyor artık...bunun sebebi mondialler mi acaba?
motorin; motorun hayırlı olsun...kazasız belasız keyifli sürüşle diliyorum..ama ben matrix i bekleyeceğim...mantıklı bi terih yapmış gibi görünüyorsun şu an için ama yanından siyah bi matrix geçerken için sızlamaz umarım...şaka bi yana prayı denkleşirdiğimde benim tercihlerim arasına rs var..rsi veya re de olabilir..ama dediğim gibi matrix i beklyeceğim..
görüşmek üzere..151 in sayfasını takip ediyorum ve bilgiler için teşekkürler..tercih konsunda baya etkili oluyor
motorla yaşa, hayatı yaşa...
Ulams geçende de siyah bi keeway yanımdan geçince bayaa uyuz kapmıştım yaa!Siyah ve matriks ve yanımdan ...o anki ruh halimi düşünemiyorum bile...
Hakkında hayırlısı olsun kardeşimm
Bu sayfanın gec ılerlemesının nedenı.bu modulun bana yazılan msj cevap geldıgını gostermemesı.ozgur arkadasım.her forumda oldugu gıbı.bu forumda konusuldugu gıbı.ılgı mondıal motosıkletlere cok.ama ben sırf asya motoru batırmak ıcın.mondıal motor.asya kasa mantıgını anlamadım.mıllet rekabet olmasını ıstemıyor herhalde.nedenı.cekemıyorlar.herkes ekmegıne baksın.kapattıracaksında ne olacak.asya fabrıkasını.calmıssın ıste bellı asya motorun kasasını... yani.rekabetı bıtırdık.:((( ben pek ınanmıyorum ıyı olduguna.sınırlendıgım nokta.mondıal motorun boyle yapması.yoksa kastım yok.özgur arkdasım sana gelınce.aklında ve hıslerınde ne varsa hayırlara vesıle olması dılegı ıle.ıcınde ne varsa.ne kullanmak ıstıyorsan.o motoru al.3.5 fazla ver ama aklındakı olsun.fark etmez yani.
selametle...
Ben mart'ı bekliyorum, mart'da matrix'i mutlaka alıcam. Tabi o zamana kadar ehliyetimde olmuş olcak. hava ve ehliyet sorunu yüzünden mart'a kadar beklemedeyim
Görende görü çok görmek istemez..
matrix alan bırısı varsa.düsüncelerini bekliyoruz!!!
Merhaba!uzun suredır.foruma gıremıyordum.bakıyorum da zaman cok cabuk gecmıs.işte 2006 yılındayız.ve konusulan matrix halen alınmamıs.eger alan bırısı varsa.rica ediyorum.buraya yazsın.tsk.kib.selametle!
bu matrix in koltuk kapasitesi iki kişiyi rahat rahat alır mı?VE honda beat mi yoksa matrix mi almalı
Merhaba Arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım Gecen hafta arkadaşımla beraber 2 tane matrix 150 aldık. Adamlar güzel motor yapmışlar diğer motorlardan farkı yerden yüksek olması. Ön farlarını racing tarzında yapmışlar kısa far mercekli sol tarafta uzun far ise ise sağda alarrımı ve uzaktan kumandası var isterseniz kumandadanda motoru çalıştırabiliyorsunuz. Gelelim arkadaşım senin sorularına boyun benim gibi uzunsa (1.88) arkana biri oturdumu rahat edemeye bilirsin dizlerin direksiyona çok yaklaşıyor çünkü ama arkana oturan kişi arkadaki çanta ile koltugun arasındaki boşluga oturursa ( bu bölgede depo kapagı var ) hiçbir sorun olmuyor. Honda beat mi matrix mi diye sormuşsun. Honda beat güzel bir motor ama 100 cc oldugu için performans olarak o kadar iyi degilsuperkartal adlı üyeden alıntı
bir arkadaşımdada honda beat var gecen gün kapıştık onun motoru yaklaşık 2000 km de benimki ise 50 km de yani daha motor açılmadı rodajda olduğu halde baya bir fark attım. Uzun lafın kısası bana soracak olursan tek kelimeyle matrix 150 al derim.
Bu arada yazdıktan sonra farkettim bu konu yazılalı baya olmuş yaw
Matrix alacaktım dizim didona çarpıyor dönmek için dizini açmak gerekiyor
onun için ARN 125 aldım avrupada bu versiyon yok 50 cc var arn 125 orada
top model ve sorunsuz.
ewt ilk depomla yani 10 ytl lik benzinle 83 km yol yaptım ortalama 0,12 ytl yakıyor tabi daha ilk depo motor açılmadı.
Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri forumu takip ediyorum fakat bugün verdiğim karardan umarım yanılmam bende matrix almaya kararverdim. Öncelikle uzun bi süreden beri mondial 150 Rf modelini bekliyordum fakat bana bayide pek yardım edemediler bende matrix almaya kararverdim.
goodlife benim ile bilgilerini paylaşırsan sevinirim?
bence honda dylan dan sonra alınacak en ıyı 150 cc lık scooterdır.
2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)
Merhaba Arkadaşlar bende arn 125 i inceliyorum iki gündür bugün ise dikkatimi matrix çekti merak ettiğim şey matrix'in çift amartisörlü olup olmadığı ve şu anda kullananlar arn ile kıyaslanırsa benzer sorunlarla karşılaşıyorlar mı? Lütfen matrix kullananlar cevap yazsın sizin cevabınıza göre 1-2 hafta içinde bunu almayı düşünüyorum..... Teşekkürler...
Benim motorumda pazartesi hazır oluyor artık benimde matrix 150 motorum oluyo bu motorlar sağlam mıdır bilemiyorum ama avrupa standartlarında üretiliyomuş çoğu kişi güzel dedi bana motordan için
Motoru aldım 32 kilometre dolaştım çok hoşuma gitti.Gidiyo walla
Bir tane amortisör iniyor arka tarafta
motor 93 km de 3 aylık yaz uykusuna yatırdım kışın ehliyeti aldıktan sonra çıkarcam şimdiye kadar tecrübemden motordan çok memnunum bastınmı uçuyo walla
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
sakal arkadasım matrıx almıssın hayırlı olsun!motor hakkında dusuncelerını paylasmak ıstıyoruz.sorunların,sevdıgın yonlerı.red_hot arkadasımdır.benım yamaha 125 ybr var!cok hosuma gıdıyor!ama red_hot arn'yi sectı.sence dogru bır karar mı verdı ?konuyu bayaa ıncelemıstı!sana matrıx'te kolaylık dılıyorum!tsk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)