25,000 km üstü ve 2000 model altı tonla motor var o fiyata...
suzuki de olsa insan tereddüt ediyo..sonuçta 5000 de iyi para sokağa atılmiycak bi para..
94-95 model kawa n500 fln var ama işte korkuyorum bakmaya bile
25,000 km üstü ve 2000 model altı tonla motor var o fiyata...
suzuki de olsa insan tereddüt ediyo..sonuçta 5000 de iyi para sokağa atılmiycak bi para..
94-95 model kawa n500 fln var ama işte korkuyorum bakmaya bile
Arkadaşlar sizce 2008 Ninja 250R nasıl? Honda nın 125 Racing motoru gibi cılız durmuyor gibi bu motorun 0 ı kaç bin ytl veya 2. eli
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
Kawasaki ninja 10 000 civarında... Honda CBR 125 ise 5550 YTL.. Diğer motorlara göre biraz daha zayıftır Honda ama performanslıdır.. Hiç sorun yasatmaz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kardeşşş herşeyi boşver al bi bmw r100 rt veya r 80 rt ölünceye kadar bin sonrada oğluna bırak o da satmazsa torununa bırakır :D arıza sorun olmaz benzinini koyduğun müddetce gidebildiğin yere kadar git cılız diyemezsin ufak diyemezsin başka alternatif sunmuyorum benim fikrim bu
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Sonunda Banada Gt 250 R aldırcanız
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
O kadar şey söylüyoruz yine gidip Hyo aldırcanız diyorsun.. Hangimiz Hyo al diyo sana arkadaşım; 2-3 kişi Hyo al dedi sadece
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bak yaa ben ne yazıyom sen ne yazıyon bmw diyom boru deil
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Şu derbi'lerin yakıt durumu nedir?Ayrıca exup açma ne demek oluyor?Beygir acayip artıyormuş sanırım hız da öyle ama biraz anlatır mısınız?Artı yağ tüketimini de anlatırsanız çok makbule geçer
hyosung gt 250 r nin fren sorunu war diye çok okudum burda(balmumu falan warmış frenlerde tutmuyomuş bazen). ölmek istemiosan dene :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)