Uploaded with ImageShack.us
uzun zamandır burdan africa kullanıcılarını takip ediyorum...ve nasip oldu 4 ay önce 92 model kılasik sarı cantlı afrikamı aldım...artık bende aranıza katılmak istiyorum..herkese selamlar..bu arada hondanın güveni sürüş eğitiminede katıldım orda bilmediğim çok şeyleri öğrendim herkese tavsiye ederim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------
arkadaşlar vucut koruma almak istiyorum orta halli ve XXL olması lazım bulamıyorum yardımcı olacak olan varmı acaba?2. el bile olabilir..
Kardeş,african hayırlı olsun,92 model baya eski model.Motor ne durumda ,masraf açtımı bunlarla ilgili birşeyler yazarsan sevinirim.
Bir önceki sayfada verilen videoları daha önce izlemiştim ve çok hoşuma gitmişlerdi.Özellikle Necatik'inde dediği gibi son videoda,sürücü o dağda taşta 750 lik motoru nasılda 250 lik gibi kullanıyor,demekki africa her yola bu kadar uyumlu bir motosiklet,etkilenmemek mümkün değil.
Son videoda bişey daha dikkatimi çekti;son bölümde iki motor,dar,ağaçlıklı yolda baya süratli gidiyorlar.Arkadan gelen sanırım africa da,önden giden de africa mı acaba ?Motor sesinden pek benzetemedim ama çok etkileyici bir torku var.Az bir gaza dokunuyor adam,motor anında uzuyor,hayran oldum.Gazı kesmese motor o daracık yolda uçacak,müthiş.Gerçi arkadaki motorda(Africa olduğunu düşünüyorum)öndekinin peşini bırakmıyor ama öndekinin motor sesi çok etkileyici.Hayran oldum doğrusu.
MOTOSİKLET AZGIN DUYGULARI GÖSTERME VE İNSANLARI RAHATSIZ ETME VASITASI DEĞİLDİR.
africaların motor arızası verdiğini duymadım..ben bilerek eski model aldım africada değişik renkler var benim favorım ilk renkleri olduğundan tercihimi o yönde kullandım..aldım ve masraf olarak aküsünü değiştim keyfe keder elcikleri değiştim bana güzel gözükmeyen aksesuar olarak değişmesi gereken yerlerini değğiştirdim ...motor alırken araba gibi düşüneceksin araba alırken 50.000 oldumu ooo çok azmış km si denir..motorsiklet alırken 50.000 olursa oooooo bu ne ya çok yol yapmış denir halbuki ikiside motor değişen neki)sizin seytrettiğiniz videoyu görmedim bakarım şimdi..Africaların torku dehşet arazide performans kaybetmesin diye güçlü bir motor ve torklu motor koymuşlar ben çok memnunum...başka motora binmem..
Bende de 1991 model africa var daha önce sayısız motor kullandım ama bana ilk motoru sevdiren abimin dediği bir cümleyi sizlerle paylaşmak isterim " Ufak motorla başlarsın motor kullanmaya ne olursa olsun her zaman daha büyüğünde dir gözün 125,250,500 diye gider bu belki 1000 lik yada 1200 e kadar çıkarsın çunku tecrübe arttıkça beklentilerde artar taki bir Africa Twine binene kadar o makineyı aldın mı bir daha ne başkasına bakarsın nede binersin " demişti ruhu şadolsun ustamın şimdi anliyorumki gerçekten haklıymış
tobikte bazı sorular gördüm özellikle de kaç km de motor istiyor gibisinden benim motorun tamirlerini kendim yapıyorum meraktan ve ufak tefek ayarlardan dolayı bi kaç kez açtım makine mı 120.000 mil de ama halen çiçek gibi orjinal eksantrik zincirleri bile üzerinde ha derseniz ne kadar daha gider inanın bilmiyorum bir gün motor isterse mutlaka paylaşacağım sizlerle hadi kalın sağlıcakla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 ----------
arka suspansiyonun altında bir somun var onu ya motorcuda yada bır tornavıda cekıc yardımıyla alçaltıp yukselte blirsin anladıgım kadarı ıle senınde boyun benim gibi kısa kullana bilirmiyim derdin var ilk zamanlar bende cok dsundum ama şimdi sorunsuzca kullanıyorum ama boyun 160cm den kısaysa dusunme derım cok zorluk çekersın benım boyum 165cm hiçbir sorunum yok abi kardeş geçinip gidiyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 ----------
Varadoroda güzel ve saglam makına ama yakıt africaya oranla çok fazla bence almadan önce yakıt kıyaslaması yapın
By marda77 at 2011-02-02
Kardeş buralar nereler ,İstanbul dolaylarımı.Madem geziyorsun,yazınıda yayınlasanya.
MOTOSİKLET AZGIN DUYGULARI GÖSTERME VE İNSANLARI RAHATSIZ ETME VASITASI DEĞİLDİR.
Eğer alırsam ben bu motorun hakkını veririm
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42025712/detay
selam arkadaşlar bu motor hakkında bilgisi olan var mı?
istanbulun cevresi kardesim...
By marda77 at 2011-02-06
By marda77 at 2011-02-02
biraz tecrübe edindikten sonra aklımda olan motorlardan. namı gerçekten çok büyük motor
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
3 aşık olduğum motordan biri.
What goes around, Comes back arround...
ben goruyorum ama....allah allah
CBR 250 ve 650 F ten sonra Honda dan bir süpriz daha gelir mi
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
[QUOTE=Crixus;2275187]ben goruyorum ama....allah allah[/Q
Tamam bugün bende görüyorum.Motorları batırmışsınız helal olsun.O beyaz africalı arkadaşta,burda sitede kayıtlı birimi.Orda batmış gibisiniz.Motorlar çıkabildimi bari o çamurdanFotolarla beraber gezi yazısınıda yayınlamanı bekliyoruz.O zaman tam olacak
bu motora hastayım ya,ismi artık bir efsane haline gelmiş geçen bir arkdaştan aldım bir günlüğüne,ertesi gün geri veresim gelmedi
arkadaşlar saygılar sevgiler ve içten bir merhabayla sözlerime başlamak isterim
tahminen 2 yıldır at karşı obsesif bir takıntım var kullanmadim sadece 1 kere dokunabilme şansım oldu anlatamam benimkisi aşk sanırsam
birşekilde 3 aşağı 5 yukarı para denkelştirip artık bir at sahibi olmayı düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ika-twin/detay
almak istediğim at bu bana fikir ve görüşlerinizi bildirirseniz çok ama çok sevinirim
saygılarla
neolursunuz biriniz cevap versin
cok fena durumdayim aklim çok karışık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)