ARKADAŞLAR YENİ YÜZÜYLE 2008 MODEL YAMAHA BWS 125 Fİ BWS YE 2 ZAMANLI ÇOK YAKAR ESKİ TEKNOLOJİDİR DİYE ÇAMUR ATANLARA GÜZEL BİR CEVAP
ARKADAŞLAR YENİ YÜZÜYLE 2008 MODEL YAMAHA BWS 125 Fİ BWS YE 2 ZAMANLI ÇOK YAKAR ESKİ TEKNOLOJİDİR DİYE ÇAMUR ATANLARA GÜZEL BİR CEVAP
Yamahaşk 😍
Ben dün aldım Bws çamur atanlar motordan anlamıyor..birkere çok yakar olayı yok..5,7 Lt ile 70-80km/h hızda 195 km gittim..kalkışta 150 cc scooterlar'a tam gaz vermeden dumanını yutturuyor..
Türkiyeye de gelir inşllah, tank gibi olmuşş
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Bu bws'de cidden bayağı iş var
Fark ettıysen Motor 125cc 4 zamanlı olmus az yanı eskı teknoloji yı (bana gore 2 zamanlı eskı falan degıl bıraz basıt yapılı ) 2.zamalı bırakmıs mı ne yamaha Ama makına tek sılındır fakat 4 subap baya ıyı gıder bu makına
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
eskisi gibi duman atmıyosa binmem abi :D
Eskisi gibi 100km'de 5 litre yakmıyorsa almam ben..
Sonuçta benzin ülkemizde çok ucuz, bizde çok zengin bir milletiz!
ZEVK diye kendimizi avutup 2T'lere bineriz!
=)
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
B.m.O
100 km'de 5 Lt olayını nereden uydurdun anlamadım..ben dün öçltüm kalkış dahil tam gaz gidersen 3,7 yakıyor..
Vavvvvvvvvvv o sarı çok nefis yaa lastikler jant o biçim enduromu yapacaklar onunla
Arkadaşlar tartışmayın boşuna. İki zamanlı dört zamanlıdan her zaman fazla yakar ve işletim maliyeti yüksektir. Ha bu BWS kötü motordur demek değil. Şimdi bundan kullanmayan birinin yorum yapması da doğru değil. BWS hakkını veren performanslı sağlam kaliteli makinadır o ayrı. Sonuç olarak teknoloji ilerliyor. Avupada YBR enjeksiyonlu satılıyor biz iki zaman iyidir muhabbeti yapıyoruz gibi sanki. Öte yandan arkadaşın tanıttığı BWS bile enjeksiyonlu!...
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Aynen öle serkani kardeşim artık bws enjeksiyonlu ve 4 sübap kymco culara duyrulur :D:D 2 zamanlı bwsyıde 4 zamanlısınıda geçemezsiniz :D:D
Yamahaşk 😍
BWS güzel motordur ya ben 9 sene evvel kalkandan kaşa aynı gün 2 kere gittim döndüm 40 derece sıcaklıta 90kmh gittim ne şişti ne bişi birde az yakmıştı gerçe o zamana benzin ucuzdu.Ama 4 zamanlıdansa 2 tercihimdir
ben bw's nin abisini kullanıyorum çokda memnunum şimdi bunu satıp yamaha rx115 e geçicem..
ben demiştim bi zamanlar: bu motoru satarsam eğer bi sonraki motorum yine 2 zamanlı olacak..
aerox bws nin abisi değil sadece hızlısı =)
Yamahaşk 😍
alanyada 2 yıl kesintisiz bws kullandım.. ben bu zaman kadar oyle bi motor ne duydum ne gordum ne kullandım.. çamur atanlar kendi çamurlarında boğulsunlar... ben 110 kiloyken 140 kiloluk artçımla alanyada kaleye çıkıyoduk kasılmıyodu.. tek başıma 135km/h gördüm ve dengesinde en ufak bi tehlike yoktu.. keşke cüssem biras daha müsait olsa da altımda kelebek gibi durmasaydı.. şimdi de onu kullanıyo olurdum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)