arkadaşlar ledow borelli cxm 250 bir motor buldum. 2008 model 10 bin km de 2100 tl fiyat verildi.Temiz bir motora benziyor.Ehliyetimi yeni aldım.İlk vitesli motorum olucak.Sizce uygun mu fiyatı?Motoru bana önerir misiniz?
arkadaşlar ledow borelli cxm 250 bir motor buldum. 2008 model 10 bin km de 2100 tl fiyat verildi.Temiz bir motora benziyor.Ehliyetimi yeni aldım.İlk vitesli motorum olucak.Sizce uygun mu fiyatı?Motoru bana önerir misiniz?
slm alykum arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.adım erdinç 1986 doğumluyum.Tekirdağ'da yaşıyorum.geçen hafta bende ledow cxm250 aldım.havaların yağışlı olduğu için pek kullanma fırsatı bulamadım.herkese kazasız sürüşler.tekerinize taş değmesin.havalar biraz düzelsin ilk işim motosikletime binmek olacak...
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. kullanmaya başlamadan motorun huyunu suyunu öğren dertsiz motor yoktur az dertli vardır !!! arka motorun soğukta çalışmaması gibi bi problemden bahsediyo sürekli kullanan arkadaşlar motoru ısıtmadan aragaz vermemeye özen göster derim teke düşerse arka motorun buji başını çıkar o şekilde çalıştır biraz ama dikkat çarpmasın : aracılığınla bu şikayeti olan arkadaşlara da bilgi vermek istedim !! sonra tak yerine devam et sorunsuz çalışacaktır !!
herkese iyi sürüşler!!!
herkeze teşekkürler.
arkadaşlar dokuz on gündür kullanıyorum.gerçekten çok rahat motosiklet 450 km yol yaptım.yanlız yakıtı bana biraz fazla yaktı gibi geldi.yada yeni olduğu için,full depo 210km de bitti.yolda kaldım.sonra benzin alıp devam.muratlı yolunda.bu kadar yakıt yakması şu an için normelmidir.
sadece birkere 130km hıza çıktım.denemek için ondan sonra 80km hızı hiç geçmedim.çünkü aldığım yer hem satış hem servis 500km ye kadar 60/80km hızla git dedi.500km de yağını değiştirecek.gevşiyen vidaları kısaca bakımını yapacak.bugün depoyu tekrar full'edim km yi sıfırladım.bakalım kaç km gidecek.biraz soğuklarda jikleyle kullanmıştım.bilmiyordum.belki çok yakmasının sebebi jikleyle kullandığım içindir.tabii bu benim tahminim yinede bilemiyorum.
sıfır makinalarda (bu motor,araba,traktor,kamyon,jenaratör)her ne olursa olsun yaklaşık ilk bakım süresi gelene kadar yakışı biraz fazla olur.daha sonra düşer.şimdi senin benzin hortumları ,karbüratörün vs bunlar tertemiz.o yuzdenyakış yüksek olur.daha sonradan bunlar kurum bağlayınca yakış düşer.gerçi senin anlattığında fazla yakıyor gibi gelmedi bana ama emin ol düşecektir.yanlız benimde sana bi sorum olacak kardeşim.ben depoyu hiç fullemediğimden bilmiyorumda kaça doluyor
yaklaşık 36 liraya full doluyor.geçen tekrar full ledim km sıfırladım deniyecem benzin bitene kadar.bakalım ne kadar yakacak.
Zaman 21 Temmuz 2011 Perşembe, 00:00 - 24 Temmuz 2011 Pazar, 23:30
--------------------------------------------------------------------------------
Yer KIRKAĞAÇ ÇAMLIĞI
--------------------------------------------------------------------------------
Oluşturan: Soma Mtrsklt Tutkunları
Daha Fazla Bilgi SOMA MOTORSİKLET KULÜBÜ
TÜM DOSTLARIMIZI ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR DUYARIZ...
FESTİVALİMİZ 4 GÜN SÜRÜP ÇADIR KURULACAKTIR...
.................................................. ....................
ne dersiniz arkadaşlar.istanbul avrupa yakasından gidecekler ve trakyadan gidecek arkadaşlar haberleşelim..
'arkadaşlar' herkeze 2011 yılının sağlık,mutluluk ve başarı getirmesini dilerim.
yeni yıl kimseye iyi gelmedi galiba ses yok kimsede.nerde bu ledow cmx kullanıcıları
havalar çok güzeldi bu güne kadar.dün muratlıya gittim.gece saat 00:30 gibi eve döndüm.800km oldu şimdilik.havalar biraz açsın bi keşan yapacam.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:10 ----------
silivriyede arkadaşla beraber gelecez inşallah havalar biraz düzelsin
bneim hoşuma giden model idi bu ledow hatta 2000 e 2500 km de bulmuştum bir tane ama sorduğum iki moor tamirciside paraçası olmayan motor alınmaz diyince vaz geçtim ledow sevdasından :( hali hazırda altımda ki 100 cc ile dewam
no pain, no gain ...
çok parça sıkıntısı yaşamadım zincir dişli takımı deiştircektim dişlileri aynen bıraktım 1 tane racing hv 530 oringli zincir taktım altın sarısı oringli zincir de güzel durdu valla
herzaman bekleriz kardesim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------
parça konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum.sen nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ben silivrideyim ve burada bu motorun ithalat deposu var her türlü parçayı bulabilirisniz.mesela zincir dişli takımını değiştireyim dedim.usta bana 350lira çekti orda zincir ön arka dişli takımını 65 liraya aldım.kendim taktım.istanbul sirkecide de bu depoya bağlı çalışan dükkanlar var parçası bulunuyor yani
arkadaşlar motoplus fuarına bilet veren dergi varmı.yada alabilecegimiz bir yer.yoksa fuar merkezine gittiğimizde oradanmı alacaz.bilgi verirseniz sevinirim
arkadaşlar bilgi verecek kimse yokmu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)