Sıfır bitane as 125 t almayı düşünüyorum siz bu motor hakkında ne düşünüyorsunuz aynı fiyatta tavsiye edebileceğiniz bir motor varmı?
Artıları eksileri neler??
Şimdiden teşekkürler
Sıfır bitane as 125 t almayı düşünüyorum siz bu motor hakkında ne düşünüyorsunuz aynı fiyatta tavsiye edebileceğiniz bir motor varmı?
Artıları eksileri neler??
Şimdiden teşekkürler
asya motor battı die biliyorum 0km alamazsın.ama çin malı olduğu için başka marka altında 0kmsini bulabilirsin.tipi güzel bir motor sırf tipi için almıcam diyosan agility 125 i tavsiye ederim eski motorum.çok güzel bir scooterdır
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
ilk motorumdu gorunusu cok guzel bıde sıyah oldumu farkedılen bı motor cok bakan oldu ama cok masraf cıkarıyo her hafta serwısteydı
Battığını sanmıyorum ellerinde kalanlardan belki bulabilirim die düşünüyorum.Siyah alıcam alırsam
Onun görüntüsünde hangi markada var o fiyata başka?
mondial de var siyahı diye hatırlıyorum ben ...
Babam sağolsun :P
war ya mondialde de baslangıc ıcın guzel bi motor parcalanmaya basladımı
toplamayı ogrenıyorsun ben o motor sayesınde baya bi motosikletin motorunu
filan cozmusum
abimin motorundan bahsediyosun. Çok masraf çıkardı kendisine halende çıkarıo. Ayrıca o parlak kısımlar çok dandik hemen pas ve küf yapıyo. Bide kaporta aksamı çok kıytırık en ufak darbede kırılıyo. ama allah için kullanması çok keyifli.
Dediğim gibi biraz masraflı bi motor
benzın deposunun kapagındakı on grenaj da cok cabuk kırılıyo 5 kere fılan
degıstırmısıtım arka taraftaki artçının yaslandıgı mınderde yırtılmıstı hmm baska
sınyallerım cıkmstı
arkadaşlar siz bu motorla naapıyosunuz da her tarafı kırılıyo her hafta servise gidiyor?
bana en ufak bi sorun çıkartmadı!
bayan sürücü-erkek sürücü farkı olsa gerek
ben motoruma f1 arabası gibi davranmıyordum ondan sağlam kalmış olsa gerek
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
walla bende en az senın kadar ıyı bakmısımdır cunku ıl motorumdu ama saglam
olmadıgın sen de kabul et
Asya Motor Battı mı yuh dıyorum kardesım baskada bısı demıyorum nerdeydın sen bayadır Dünya dısına falan mı cıktın Sıfır bulazmasın dmez mı bıde Daha gecen 2 tane aldık...Bırtanesı 2200 km oldu bı tanesı de daha 400 kmde hıc bı sorun yok cok tatlı makınalar kullanımı cok rahat ve keyıflı ama bıraz dengesız geldı bana....
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
dogru dengesizdir ama gorunstusune we guzellıgıne kımse bısı dıyemez çin
oldugu ıcın bıraaz sorunlar cıkarmıtı ama o fiyata bu yani :D
Çin malına bulaşma derim..
ben bulaştım hayatımın en iyi şeyini yaptım 6000 km'de bir as 150t1 aldım görünüşü oturaklı iri yarı şuan 9000 i geçti ve bana 140 lira masrafı oldu aldığımda bakıma soktum 100 lira 3000 km'dir tek masrafıda konjektör mü ne yanmış 40 liraya hallettim hala tıkır tıkır gidio
saatte 300 km hızla gidiyorum Azrail hala peşimde..:queen::queen: (ç)alıntıdır...
15 binden sonra gorcem ben seni
bu fiyata alacağın en iyi motor diyemem ... sorun çıkartmaz mı ... hem de ne sorunlar çıkartır ... dengeli mi ... 96 kilo + bi de sen hafifsen zaten dengesiz ... yolda gidenlere bak hele bi de rüzgar varsa sağa sola gider durursun ... iki kişi binersin ama özelliklerinde max. 150 kilo der ... tam gazla yokuş çıkmaya çalış motor kendini yer belki ama çıkamaz ... düzlüğe gelirsin rodaja bağlı 100 bile yaparsın ... yağmurlu havada çıktın diyelim ani gaza ani frene gelmez ... ha yaptın diyelim bi de pek tecrüben yoksa yerde bulursun kendini ... sende bişi yoksa parçası ucuzdur kalkar gidersin dışı dağılsa da motor çalışır ... kuru havada bile ani frende arka sağa sola atar toparlayabilirsen iyisindir ...
bunlar kötü tarafıydı ... iyi tarafları yok mu ... var elbette ... kötü motorla başlamanın faydaları ... motorun içini öğrenirsin ... yolda kaldın napıcanı bilirsin dengesizdir o haliyle dengeni bulursun ... lastikler kayar freni sağlam değildir o halde ayakta tutarsın motoru ... yediğin tokat gibi rüzgarlarda ayakta kalmayı öğrenirsin ... parçası ucuzdur kır dök için yanmaz ki zaten bu şekilde öğrenirsin ...
ve bunların ardından kaliteli bi motora geçtiğinde kendi dengesini bulan frene dokunduğunda zaten kendisi durabilen motorla çok daha rahatlık yaşarsın
100 basarsın ama önün boşsa ... çünkü fren riskli olabiliyo bazen bu hızda
bi bakıma yokuş aşağı hızlanmış kamyon gibi ... freni sıksan da gitmeye devam edebiliyo ... bu motorda kontrollü olcan başka şansın yok ... biraz önce dediklerim gibi işte hepsini yaşadım kendi tecrübelerimle anlattım
bende senin dediklerinin hepsini yasadım we su an bilinçli bi motorcuyum
motorun bi yerinden ses gelsin hemen anlyabiliyorum bunları bana asyam
ogretmıstı
eh çin malı motorlarını kötüleyenler bunları okusun o zaman ... biz hiç bi zaman kaliteli maldır arıza yapmaz bozulmaz demiyoruz ... kullanan bilir ... dediğin gibi çalışmasından farklı bi ses gelsin ne olduğunu anlayabiliyoruz ve çözümünü de üretebiliyoruz (tabi elimizden gelebilen birşeyse ...) bunların yanında aynı zamanda motorla beraber yaşayabiliyosan bunları öğrenirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)