¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿
¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿
hayýrlýý olsun motorunnn demek 160 zorlanmadan görüyooo ilginççççç
ozaman baha iyi bi alett buu
bu yeni modeli makinada farklý iþlemler yapýlmýþ ayný makine deðil
gösterdiði 160km bildiðimiz 160 la ayný olmadýgý için sorun deðil zaten
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sýrada?
ne racer bee 160 kadran yalandan racing yaptýnýz yalandanda 200 yazýn bari. hayýrlý olsun kardeþ..
Now the world is gone. Im just one.
dostum hayirli olsunda o motor 160 yapsin motoru al basina koy bide hic zorlanmadan 160 yapsin hiç binme vitrine koyy derim
hayirli olsun tekrar
..::cavit::..
o motor 120 yi zorlanmadan yapsýn ben innovayý yakýcam kardeþi burda çok kullanan oldu bu dandik makinadan boþa sallama 160 zor deðil imkansýz ayrýca vidalarýný vibrasyondan arkandan toplarsýn racer e 1 gün kullanma eziyetini çekmiþ biriyim 160 lardan bahsedeceksen ya alcan bi gpr 125 yada gs 500 ki inansýn millet
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahý ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarýndan uzak durun)
160 yapmasý birkere imkansýz ahada buraya yazýyorum.racerlerle beraber 450 km yaptým.benim cýbýrým vardý.düz yolda az bi farkla beni geciyordu.aþþaðý eðimli yollarda rahat 130-140 yaparak beni geciyordu.
arkdasým motorun hayýrlý olsun ama fazla büyütme gözünde.sarýmsaðý gelin olarak almýslar kokusu 40 gun sonra cýkmýs.
[B]AVCILAR TAYFASI (CÝCÝ BAR ÖNÜ:P)[/B]
o makina 160 yapsýn, ben gs500 ümü yakarým, küllerini bir daha yakarým sonra gider racer önünde secdeye durur kendimi cehennemde yakarým ne diyon sen...
kanuninin hangi makinasý 160 yapyo?
hem de zorlanmadan yapyo?
yok zorlasýn da yapsýn, bir de deriz ki, bizim türkler bu iþi niyahet baþardý. þerefsizim bir yerli malý kalite bir mal üretsin de ben onu kullanmayým...
çok meraklý deðiliz ki elalemin yabancý sermayesine döviz kaptýralým ama nafile...
ben sözümdeyim, eðer ki sen de sözündeysen ölçelim makinalarý...
KALMAK KADAR ESKÝ, GÝTMEK KADAR YENÝ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDÝM, HÝÇ BÝR ÝÞE YARAMIYOR!!!
KEÞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKÝ GÝBÝ, "AMÝN" BENZERÝ BÝR ÞEY DÝYEBÝLSEK....
dostum motorun hayýrlý uðurlu olsun ama 160 yapmasý imkansýz.km saatin arzalý.
Kanuni yerli malý olsun dandik olsun ben yine razýyým.Adamlar çinden alýp üzerine racer ý yapýþtýrýyorlar.Bende zamanýnda alýrken yerli malý demiþti galerici sonra birde baktým ne göriyim üretim yer ÇAN_ÇÝN_ÇON ama çok geç game over...artýk galerici tarafýndan kazýklanmýþ oldum üzerine soðuk su içtim.Umarým senin ki 160 görür bir gün(bunuda neden dedimse) herkeste utanýr ben dahil.
[QUOTE=spawnem;1162401]cümlemiz güleleim.. ya, arkadaþýn hevesini kýrmayalým dedim ama, þimdi o arkadaþ 120 yapyo diyelim ve kendinde 160km hýz güveni oluþacak. sonra ya bir arkadaþýndan bir ss alýp da ben 160 tecrübesine sahibim derse???
benim baþýma geleni sen sakýn yaþama arkadaþým, 160 da motor üstünde durmak çok zordur. eðer gerçekten o makina 160 yapýyorsa cbr 125 e boþuna onca para vermek yanlýþ...
þimdi bir de yakýtý 100km de 2,5 litre denirse.....
tutmayýn lan beniii
KALMAK KADAR ESKÝ, GÝTMEK KADAR YENÝ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDÝM, HÝÇ BÝR ÝÞE YARAMIYOR!!!
KEÞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKÝ GÝBÝ, "AMÝN" BENZERÝ BÝR ÞEY DÝYEBÝLSEK....
kesýnlýkle dostum kusuruma bakma ama,
SEN YALAN SÖYLÜYORSUN.......
Arkadaþa racer 200 S aldýk ve servisindende ben çýkarttým,
o motor zorlanmadan 160 görüyor diyorsun peký zorlasan ne olacak????????
ibre geriye gelipp tekrarmý bir 160 daha yapacakk:?:?:?:?:?:
kusuruma bakma ya sen bir yerlerde yanlýþ gördün,
yada kesinlikle yalan söylüyorsun...
hemde henüz 50 km dahi olmamýþþþ....
hayýrlý uðurlu olsun 160 basan makinen...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
ibresini gösteren makina hiç görmedim ben genelde sýnýrlama olur ama neyse güzel makina hayýrlý olsun
8000 devirde 160 km yapýyordur dogrudur
ölçü olarak bildiðimiz kilometre yerine kanunimetre olan km kullanýlmaktadýr..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sýrada?
Þu an bu konu içerisinde 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 misafir)