Her zaman söylüyorum eğitim şart
Her zaman söylüyorum eğitim şart
Katılıyorum...
Ayrıca motoru komple yeşile boyat üstünede KAWASAKİ yaz daha güzel olur..
Kardeşim aynalar çok önemlidir sen tipini düzelticem diye kendini daha fazla riske sokmana değmez...
Çoğunluğun dediği gibi ilk önce kendine modifiye yap, Ehliyetini al, kaskını, dizliğini, Montunu giy...
Kazasız belasız sürüşler dilerim...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
alper yaptığın resimi demin görmemiştim.
walla manyak olmuş ama motorun diğer kısımlarına pek yakışmıyo.sen iyi photoshop kullanıyon sanırım tamamını iyi bişeye çevir bakalım
işte örnek insan, millet öl geber inşallah diyo , bu arkadaş "kazasız belasız sürüşler dilerim diyo" []
bu kadar millet diyorsa bişey vardır,sen ehliyetini al ilk önce korumalar vs...modifiye en sona kalsın.tabi karar senin saygılar..
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Abi sen bence o motoru sat sağlam para biriktir çöl gibi bi yere git birde hayabusa al en azından başkasına zarar vermezsin.Yazık çok yazık sana o motoru satanada yazık.Sen biraz kafa yapını değiştir sonra motorunla oyna
Çok yakışmış kafa grenajı
Peki buna ducati motoru takabilir mi arkadaş?Bu soru konu açana ve süper montajı yapana:D
o çok bilmiş arkadaşların hava filtresini sökünce toz,su vs. gireceğini söyledide aynaları sökünce arkanı göremeyeceğini söylemedi mi...önce hiççç olmassa bi kaskını al tak kafana aynalarınıda yerine tak...sonra karizma yapacam diye senin karizman kaymasın...
2 W H E E L S R I D E R
alper abi bence fotoshopta bide motorun üstündekine kafa grenajı yapsana kötü örnek olmasın
15 yaşımda aldım bende motoru ama aldığım günden beri aynamda takılı kaskımda sonra bize laf söylüyorlar ehliyetimide alıyorum
daha çocuk diyorum başka bişi diyemiyorum.... :S
__To Be Or NoT tO be__
yeni modifiyeler de gelecektir eğlenceye devam
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Bir motosiklet kullanıcısı için en önemli mesele güvenliktir, modifiye değil.
BilalXTr neden bu kadar tepki aldığını iyi düşün, burada sana yapılan
uyarıların güvenliğin için olduğunu unutma, herhangi bir motosiklet kaza
haberi buradaki herkesi her zaman üzer, böylesi haberlerin konusu
olmayasın diye aynalarını tak, kask, mont, dizlik kullan, ehliyetini al
deniliyor.
Burada çok tecrübeli kişiler var onların yazdıklarından da öğrenilecek çok
şey bulacağına eminim, sabırlı ol ve öğren, öğrenme hayatımızın en önemli etkinliklerinden biridir.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Bu kadar bilinçsizce konuşup duruyorsun, seni uyaran senden buyuk insana aldırmıyorsun bide gelmiş dalga geçiyorsun... aferim ne diyim.
KARABURUN'un dediği gibi senin gibiler yüzünden düzgün motorcular bu halde...
ducati motoru kesemez hayabusa koyalım bitane :D grenaj süper olmuş ellerin dert görmesin...
Bilalxtr bu konuya girmeye cesaret ediyorsan oku : evet araba içinde ehliyete gerek yok ama gel görki trafik debriyaj gaz fren üçlüsünden oluşmuyor... aynalar senin arkandaki gözündür ve sen yavaşta gitsen hızlıda gitsen arkanda bir göz yoksa arkanı göremezsin görsende o anda önünü göremezsin... yani ya canından vazgeçeceksin ya canından.. :(
daha bıyıklarının terlemediğini görerekten sana tavsiyem o motorla köye falan çıkma. en fazla evinin bahçesinde gez. biraz tecrübe edin sonra trafik savaşını veebilmen için iznini (ehliyetini) al ardından zırhını kuşan (korumalıklarını al) ensonunda maceralı bu yola çıkmak için atına atla (motorunu al) :D
H.D. ye mi benzedi ne
Bayılıyorum böyle topiclere..teşekkür ederim akşam eğlencesi oldu bana bu topic..
way li 5dk bakmadık millet ne yazmış diye ,arkamdan demediğiniz kalmamış
.Tamam takıyorum aynamı Yeter bu kadar laf yediğim !ehliyetide alırımda yaş tutmuyoki, kask ıda uzun yolda takarız, dizliğe gerek yok .Tmm Mı memlunmusunuz :]
evtt bölesi daa ii tak tabi aynani paran varsa (baya pahali ama) hyosung gt250r nin aynalari harika duruo görüntü diilmi maksatbenimde yasim ehliete tutmuodu bekledim o kadar bi yıl daa bekle 18 de ikisini bir al dediler bekleemedim 5 temmuzda a2 ye girdim önce ehliet sart hem rahatina bakarsin sehirdisina bile cıksan,,,,hem okadar ceza yersin herhangi bi yakalanmada..ben daa 17 yasindaim bunlari ögüt olarak algilama büüklerinkinide ögüt olarak algilama hatta}}}}}}cünkü bunlar SART....
..::cavit::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)