Dream Chopper Motorcycle - 200cc street legal chopper????????
Reklamlar
-
Reklamlar
-
10 Haziran 2008, 15:35
keşke olsa bende arıyorum. ama honda shadow alıp arka teker modifiyesi için arayabildigim tek yer TT custom dı. ama sagolsunlar amerikancılar ilgilenemediler.
-
10 Haziran 2008, 17:19
-
12 Haziran 2008, 13:28
iyi demişsin üstadım ama parcaları nereden bulacaksın ? ebay den alsan glene kadar ötv kdv bine burtan tt custom a yaptırırz
-
12 Haziran 2008, 13:52
aslında arkadaşlar "imece usulü" ile birşeyler yapamaz mıyız acaba ? en azından motosiklet.net e ait bir atölyemiz olsa ve hep beraber birşeyler yapsak ?
-
12 Haziran 2008, 16:10
-
12 Haziran 2008, 16:48
slm arkadaşlar modifiye motorlar yapılabilir ben 0 dan başlayıp kendim boyayarak yapmaya çalışıyom sadece motor siklet motoru bulamadım sıfır takmam lazım depo boyasına kadar kendim boyadım motor arıyorum yardımlarınızı bekliyorum 125-150-200 lük ikinci elde olur temiz alem yaparda biz yapamayızmı degil bir ilk oluşturacam inşallahmotor biloku bile lastik takozlu anyacagınız hodri meydan diyecem ama motor arıyom satan satılan yerleri bilen arkadaşlar yardım hepinize slm.
-
slm, bu form çok iyi olmus, demek ki yanlız değilmism, bu beni sevindirdi, bende yetersiz imkanlardan dolayı hayallerimi, tasarımları gerçekleştiremiyorum, yeteneklerimi kullana bilmem için herkezin olduğuğu gibi benimde sorunum, başımın ağrımadan sabahlara kadar urasıp vakit keçire bileceğim bi atölyemin olmaması, ben ankaradayım, çevremde chopper hastası bi çok arkadasım var ve bu motorları kendi ustalarına götürüp custom yaptırıyorlar, ama malum bu iş okadar incelik beceri, ve gerçek bir chopper tasarım bilgisi isteyen bir iş ki buradaki bu ustalarda bunların hiç biri yok ve yaptıkları, bitirdikleri motorlar bu işi bilen açısından gerçekten çok komik görünüyorlar. Ben kendi motorumu bastan assa kendi ellerimle yapmaya çalısıyorum, fotorafları eklicem. Ben yeteneklerimizi birlestirerek gerçekten insanların beyenisini ve ilgisini kazanabilcemiz güzel aletler üretebilcemizi düsünüyorum, en azından türkiyede gerçek anlamda bulunan tarhan tellilioğluna ait TT custom firmasının üretiği motorları beyenip ama maddi imkansızlıklardan dolayı sipariş veremeyen, biçok dostumuzun isteklerini karşılayıp onlara gösterişli, zevkli, ve maddi anlamda daha cüzzi ama büyük zevkler tattıra biliriz. EMin olun biz bu kadar lada sınırlı değiliz böyle ucuz ve güzel motorlara sahip olmak istiyen bi çok insan var ve bu her yıl dahada artıyor, Resimdeki motor yanılmıyosam Avrupadan, ve üzerinde mondial kt, kanuni tiger suziki gn 250 v.b. de kullanılan motorlardan var, tabi bu 3 ayrı firmanın motorları iç ebatı olarak CC bazında değisiyor, yani bu motorlar o kadarda ağır, pahalı,kötü ve ulasılmaz değil..
-
Arkadaşlar , heveslendiriyorsunuz insanı!Ne zaman ''chopper'' görsem hayallere dalıyorum , yapılmayacak şey değilmiş gibi geliyor.Ancak çok ciddi malzeme ve atölye gerektirir.
-
thundzay arkadaşım ttcustom'dan haberin yok sanırım.. biraz tuzludur fiyatları ama istediğin gibi bir chopper yaptırmak istersen bi araştır derim..
-
smyael adlı üyeden alıntı
thundzay arkadaşım ttcustom'dan haberin yok sanırım.. biraz tuzludur fiyatları ama istediğin gibi bir chopper yaptırmak istersen bi araştır derim..
arkadaşlar inanın bana bi motosiklet yapmak o kadar basitki...
denildiği gibi sadece alet ve edevat gerek. ttcustomdaki fiyatlar uçuk be dostum yaa... 21.000 euro ikinci el. yuha yani.
Ayrıca tasarımlarını HİÇ beğenmedim. biraz dicovery channel izlesinler. american chopper programından biraz ilham alsınlar derim!!!
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
-
fatihbey adlı üyeden alıntı
arkadaşlar inanın bana bi motosiklet yapmak o kadar basitki...
denildiği gibi sadece alet ve edevat gerek. ttcustomdaki fiyatlar uçuk be dostum yaa... 21.000 euro ikinci el. yuha yani.
Ayrıca tasarımlarını HİÇ beğenmedim. biraz dicovery channel izlesinler. american chopper programından biraz ilham alsınlar derim!!!
haklısın dostum.. occ de ki yaratıcılık ruhu asla yok ttcustumda.. bizzat gittim dükkanlarına gördüm.. abartıdan başka bişey yok bence.. fiyat konusuna da gelince acc ve west custum chopper da abd'de 30-40bin $lardan başlıyor motorları.. ki bunlarda seri üretimdekiler.. özel yaptırsan rahat bi yarım katına çıkar fiyatları.. bi aralar çok takmıştım bende alacam falan die de artık işlerde çok zengin olursam düşünüyom )))
-
Arkadaşlar burda bu tarz bi chopper yapsanız bile kaçak bınmelısınız cunku ben arastırdım vize izin vermiyo ve şimdi tüv geldi işimiz biraz zor hatta motorumuzun şasisinle oynadıgımız an vize vermeyebilirlermiş bilgilerinize fazla hayal kurmayalım ok
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
-
haklısın dostum.. occ de ki yaratıcılık ruhu asla yok ttcustumda.. bizzat gittim dükkanlarına gördüm.. abartıdan başka bişey yok bence.. fiyat konusuna da gelince acc ve west custum chopper da abd'de 30-40bin $lardan başlıyor motorları.. ki bunlarda seri üretimdekiler.. özel yaptırsan rahat bi yarım katına çıkar fiyatları.. bi aralar çok takmıştım bende alacam falan die de artık işlerde çok zengin olursam düşünüyom
)))
evet 40bin doları amerikada ortalama bir işci birbuçuk yılda biriktirebilir ya Türkiyede? Ömürboyu biriktiremez bu parayı asgari ücretle çalışanlar
seccomann01 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar burda bu tarz bi chopper yapsanız bile kaçak bınmelısınız cunku ben arastırdım vize izin vermiyo ve şimdi tüv geldi işimiz biraz zor hatta motorumuzun şasisinle oynadıgımız an v
ize vermeyebilirlermiş bilgilerinize fazla hayal kurmayalım ok
TÜV türkiyeye geldimi? eğer almanyadaki gibiyse işler çok daha kolay olur kaporta ustası belgesi olan herkes araba veya motor yapabilir. Yeterki ustalık belgen olsun ve kullandığın malzemenin fautralarını belgele
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
-
Arkadaşlar bende bu konuda yeniyim ve forumda bana biraz karışık geldi bi konu açıp soru sormustam bulamadım konumu:$ neyse
ben caracal 200 cc almayı düsünüyorum ama motorcu olan tarih hocamız :D imalatının çinde yapıldığını ve uzun yollarda dayanmayacağını söyledi bildiğiniz caracal tarzı 200 cc daha kaliteli markalar var mı
NOT:CEVABI ÖZEL MESAJ ATARSANIZ ÇOK ÇOK MUTLU OLURUM ÇÜNKÜ ÇIKTIĞIM KONUYU Bİ DAHA BULAMIYORUM:$
-
haberim var o kadar cahil değilim..
ama benim sorum o değildi...
türkiyede bunun fabrika satışı var mı diye sordum du?
ordaki fotolar custom değil. fabrikda çıkışı. seri üretim....
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Merhaba arkadaşlar, ülkemizde yasal olarak seri üretim bir motosiklette ne kadar değişiklik yapabiliriz..bu arada yanlız olmamak çok güzel şasi,gidon,lastik vs...açıkcası aklımda bir keeway supershadow u tamamiyle custom makineye dönüştürmek gibi bir proje var,iş üzerine aylardır kafa patlatıyor,araştırma yapıyorum.
-
son çıkan muayene olaylarından sonra bu makineleri muayeneden geçirmek hemen hemen imkansız ne yazıkki..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
evet bu ozellesme baya kotu oldu...bu arada motorlar cok hosuma gıttı
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
Başarılı.Yalnız bence depoyu da değiştir,en 500 vs bir motordan çıkma depo tak,ben 250 ye bulmuştum.Ya da daha ucuzu,ruhsat renklerinden çıkmayacak bir şekilde arora yazısını sil,airbrush yap.
Bir de motorları kuyruksuz yapıyorsunuz,arkaya kız arkadaşınızı falan bindirmiyormusunuz nasıl oluyor yaw :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)