kadıköyde genelde jinlun motorlar üzerinde modifiye yapan bi yer biliyorum çokda fazla masraf çıkarmıyorlar bildiğim kadarıyla ilgilenenler sorarsa pmden adresini atabilirim.
kadıköyde genelde jinlun motorlar üzerinde modifiye yapan bi yer biliyorum çokda fazla masraf çıkarmıyorlar bildiğim kadarıyla ilgilenenler sorarsa pmden adresini atabilirim.
sana bir örnek.
yurt dışındaki fiat tipo ile türkiyedeki fiyat tipo modelleri arasında farklılık var. ve adam muayeney gittiğinde bir kaç Cm daha uzun çıktığı için arabanın uzunluğu muayeneden geçememiş.. böyle bişey olabilir mi?
özel oldu bu işler işin tadı da kaçtı. herşey para...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
hava filtresini kutusuyla söküp açık filtre takmışsın
peki acık hava filtresini taktıktan sonra karburtre gıren havanın ayarını senmı yaptın?onun ayarını yapmak gerekıyormus bende kapalı fıltreyı sokup acık fıltre takmak ıstıyorum
Arkadaşlar, şaseyi şu şekilde kesip amortisörleri iptal etsek , kaynak yapsak , trafikte bir sorun çıkar mı?Yani muayeneden geçer mi?
Kaynak işi hakkında fikri olan yok mu arkadaşlar?
aslında bobber olarak bilinen bu uygulamaları yapmak çok zor da değil. sonuçta amaç motoru neredeyse çıplak bırakmak, çift parçalı seleyi iptal edip tek koltuk koymak, ön çamurluğu iptal edip arka çamurluğu kısaltmak arka amortisörü kısaltmak temel bileşenler.
ama böyle bi uygulamayı tüvturkten geçirmek bence imkansız.ancak muayene süresi içerisinde kullanılır sonrasında da trafikten çekilir maalesef...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
chopperrider , sadece çamurluk kestin sele küçülttün diye geçemeyecekse tüvtürk dediğin şeyden o zaman trafikte motosiklet kalmaz yahu!Bu kadar karamsar olmamak lazım bence.
@batis, hasarlı Dragstarı bulamadım ama motoru hasarlı regal var 950 tL ye satıyor bi bak istersen:
http://www.sahibinden.com/2006_model...d=hasarl%C4%B1
Evet o ilanı ben de gördüm draggy.Regal Raptor'la istediğimi yapabileceğimi düşünmüyorum.Ayrıca, bence o motor hem kazalı hem hasarlı.Bitik durumda, 950 lira direk sokağa gider.
Ediyorum draggy , saat başı girip bakıyorum yeni eklenen bir ilan var mı diye!
vallahi daha tüvtürke motosiklet sokmadım ama otomobile yaptıkları muayene - ki şikayetçi değilim olması lazım- gözönüne alınırsa tip uygunluk belgesine - her motorlu taşıtın ithalatı ve satışı için aranmakta olan bi belgedir - aykırı hiçbir modifiyeye muayene vermeyecekleri kesin.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
sagol bilgi icin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)