BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
1 varil ham petrol 140 doları gorurse bunların piyasaya cıkma ihtimalleri artıyo tabi böle giderse bu petrol motolara koyacak benzini bulamayağız..
her şey bir bmx'le başladı..
hayal mahsülüsün cengizim
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
yetkili bi kişi açıklama yapsa daha iyi 3 4 resimle böyle konu acılmaz gerceklık payı yok bişi yok photo shop bunlar yalan dolan. çenkis ne biçim konular açıon ya
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
playstation daki motorlar bile daha gerçekçi duruyor bunların yanında bence saçma ve gereksiz bir topic olmuş
wasco ve latif arkadaşlarım bari bir müddet için insan taklidi yapıpda şu formu kirletmeseniz diyorum gece gündüz gırgır olmaz birazda adam gibi muhabbet edelim ha şimdi siz bana cengiiiizz bak bel altına guruyosun dersiniz ama yaptıgınız gerçekden ayıp ben burada yeni ögrendigim bişeyi ilgilenen arkadaşlarla paylaşıyorum sizin yaptıgınıza bak lütfü seni anlaya biliyorumda bu vasco nerenin horozuda böyle feeyyk feeeyyk ötüyo onu anlamadım yapmayın arkadaşlar cıkın gidin topigimden
adaşım sıkma canını,ben beğendim kedi erişemediği motora mıyav dermiş
Cevre için çok güzel olur ama motor sesi olmiycak degil mi bunlardı o yönden biraz eksik geldi. görseliğine bir şey demiyorum zaten benim tarzım değil...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
vala tasarım olarak ben begendim ama dedigin gibi motor sei olmayacak olmadı bizim türk zekası bir egzoz yapılır be içersine güzel bir hoparlör koyulup basit de bir entegre yardımı ile istege baglı degişik motorsesleri elde edilebilir ama farklı ve güzel göründü benim gözüme
çok güzel bir paylaşım zion1 teşekkürler bundan türkiyeye gelmesi bir 50 seneyi geçer sanırım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
motosiklet adam üzerindeyken biraz zayıf duruyor be cengizim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
yakıt hücreli motorlar elektrikle çalışıyorlar ve içten yanmalı motorlardaki gibi aktarma organlarına ve bitakım sıvılara ihtiyaç duymadıklarından oldukça verimli ve ekonomikler ancak akülü olmayışları ve hidrojene bağımlı olmaları ilk bakışta çevreci gibi görünsede aslında hidrojen elde etmek için elektrik, elektrik üretmek için ise ağırlıklı olarak fosil yakıt kullanılıyor..
abi emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler....
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bırakın bu burjuva ağızlarını
azlaf cok iş yapın şu forma geldiginizden beri yaptıgınız birtane faydalı iş söyleyin olm başkası için degil kendiniz için oda olmadı alah için işe yarayın biraz ömrüm sizi egitmekle geçecek anlaşılan
eyyy yumurtaya can veren alahım yaratıyosun bari şu dingillere biraz akıl fikirde ihsan eyle yarabbii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)