kendın mı hazırladın bunu ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Enjeksiyon dışında fark olduğunu sanmıyorum. S&T Kanuni sıfır km 250R 2 ay önce bayiden arkadaşa aldık göstergelerde bir değişiklik yoktu güç olarakda aynı. Bu karşılaştırmalar bana comet-250r gibi geldi. Cometin göstergeler farklı güç de bir miktar düşük olabilir.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
ilk mesajını atmış arkadaş zaten.ilginç..
ben sadece enjeksiyon farkı var diye biliordum ama .bence doğru değil..
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
bende sadece enjeksıyon farkı var dıye bılıorum...cunku butun teknık ozellıkler gt250r da onun harıcınde aynı tabı kagıt uzerınde...belkı arka tekere aktarılan guc cok azda olsun deısıs olabılır ama oda cok bısı katmaz motora...
Enjeksiyon sayesinde 1 kW (1,33 HP) güç artışı olası. Bu arada fuardan hatırladığım kadarıyla gösterge panelinin yenisi daha dandik
Kanuni bu işi biliyor
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
bu arkadaşın başı yanmış, diğer sitede anlatmıştı, o yüzden yazmış bunları..inek altında buzağı aramayın ve yazdıklarının hepisde doğru...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Diğerleri neysede enjeksiyon ve devir kesici olayı iyi bir gelişme hakkaten.
Faik motoru alırsan senin ki ile 1 tur atarız artık
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
comet
250r
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
st kanuninin cometi digital göstergeli
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ben msj sayısından bahsettimmi hayır yazmak için yazmıyalım arkadaşlar
Artı bu dedikleriniz neden sitesinde yok madem öle bişey var sitene koyarsın teknik özellikler bölümüne bir çok insan önce internetten araştırıp sonra motor alıyor varsa böle bişey siteyede koymaları lazım bence ben görmeden inanmam kusura bakmayın kimseyide yargılamayın zira çokta akla yatkın bişey değil
asım ayıp edıosun kardes o kadar kahrımı cektın zaten bındırmezsem ayıp ederım
su gösterge panelindeki değişikliğin resmini koysanız iyi olur çünkü ben aynı diye biliyorum
Discordian
Tablo doğru.Servislere sorabilirsin.Firma Globalin sattıkları hakkında açıklama yapamazki onlar Globali bağlar.Kendi sattıklarında da özellikler bu.Globalin sattıkları ile arada versiyon farkları var.defalarca motorlarda güncelleme olmuş?aradaki bu fark normal yani.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)