kanuni'nin 110 luk atv sini almayı düşünüyorum acaba. sizlerin fikirleri ne bu motor hakkında ??? fiyatı bu araç gibi uygun başka bi marka ve modelde bulabilir miyim. bu atv yi arazide ve yolda ne ölçüde kullanabilirim dayanır mı ????
kanuni'nin 110 luk atv sini almayı düşünüyorum acaba. sizlerin fikirleri ne bu motor hakkında ??? fiyatı bu araç gibi uygun başka bi marka ve modelde bulabilir miyim. bu atv yi arazide ve yolda ne ölçüde kullanabilirim dayanır mı ????
ya bidakka ATV lerin trafiğe çıkması yasak değilmiydi ????
olacak tabiii ben trafiğe çıkması yasak diye biliyordum bilen varsa sölesin
aslında bu pek problem değil benim üstünde durmaya çalıştığım şey motorun nasıl olduğuydu forum atv nin trafiğe çıkıp çıkmaması olmasın lüttfen
yahu kardeşim benimmmm anladım seni de eğer çıkamıyacaksan neden alasın????? neyse o atv hakkında bilgim yok olsa paylaşmak isterdim
atvlerden uzak durun eğer trafiğe çıkacaksanız çarpışmalarda öne düğru uçuyorsunuz biraz hızlı viraja girerseniz tekerlekler hemen havaya kakıyor.atvler offroad için diye biliyorum.Alman rtl kanalında yazın turistlere kiralanan atvlerin tehlikeri hakkında program vardı orda gördüm testte yapmıuşlardı motor gibi değil kaza anında insanın hareketleri.
aslında bu makinayı tam olarak ulaşım için almak istemiyorum o nedenle 8bg yeterli. bi deneme sürüşü yaptım (bence çokgüzel bi makina) ama atv ve özellikle kanuni olduğu için bi bilene sormak istedim. bunu ara sıra alışverişe gitmek ve arazide biraz eğlenmek amacıyla satın alıcam yani performansını test etmiycem. yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler
bence al gitsin benim bir arkadaşında var dediğin gibi kulanacaksan çok zevkli bir makina çok hoş vakikler geçirmiştik ama miştik çünkü atv biz kemerburgazda bini yorduk orda ufak göl gibi bir şey var oraya uçtuk gitti güzelim atv
sanırım kanuni türk-çin karışımı motor grubunu ki bence karma karışık bi piyasa oldu bu adamlar yüzünden, en güvenilebilinecek firma değil mi teknik servis ve kalite konusunda sonuçta 4000 ytl ye atv ne kadar iyi olabilirki ama sınırlarını zorlamassam dayanır herhalde, bakımını yaptığım sürece gibi geliyo ama, boş yere de 4000 ytl verilmez yanlış mıyım
4.000 ytl ye atv para bol herhalde
neyse parada zevkte senin hayırlısı olsun
bende geçen yazdan beri ATV kullanıyorum.AEON 180 Overland var.
ama satıcam 2 teker olayına geçicem istersen son fiyat peşin 4500ytl.
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
Bende Dorado atv150 var cok güzel bi problem yaşamadım cok sağlam ve seri bir atv 3milyara aldım ticaret merkezinden bi bakmanı tavsiye ederim 110luk alma bance bide şeyi tavsiye edebilirm kubamotor XY150STII beygiri cok yuksek ama düz vites birazda pahalı karar senin;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:40 AM ----------
Devrilme konusuna gelice hiç öyle birşey yaşamadım 50yle viraj döndüğüm bile oldu ama yinede dikkat etmek lazm 5 metrelik yerden uçtm banada atvyede bişey olmadı 2 takla attığı halde sapa sağlam duruyodu atv.. plaka felada aldım bi sorun yaşamadım 36 mı 40 civarı vergisi var arazidede cok iyi
ilk mesajın olduğu için acemiliğinden sayıyorum konu 2005 de acılmıs
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
adam almıştır satmıştır bi tn daha bile almıştr o zmn :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:55 AM ----------
bide bşy sorcam 50 tt nasl ya kuzen almayı istiyodu nasl çekiyomu? benm arkta vardı döküntü yokuşta 30 anca yapıodu
ben bırsey far ettım de herkes atv olarak çin malı atv lerden soz edıyor mesala kanuni çin malı bır arac tır. eger bır atv yi uzun sure kullanmak ıstıyorsanız marka atv almalısınız mesala yamaha,honda,can-am.... yanı japon malı atvler...ama bıldıgm kadarıyla turkıyede atvlerın fıyatlarını tam 3 katıymıs galıba..yanı turkıyede 2 bın euroluk atv yı 10 bın euroya satıyolar!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)