buyur burdan yak..650 / 750 cc çin malı race ler :)
-
Reklamlar
-
ne çayı yaa sigaradan bir fırt alayım dedim alamadım sayfa açıldı bile bunlar çin malıysa alınmaz bence yaaa burada satılan birçok çin malı var ama en azından servisleri ve yedek parçaları da var bunlardan alalım desek yandık saç baş yolarız gerçi bende yolacak fazla saç ta kalmadı....
-
çince bilmene gerek yok ingilizcen varsa oda yeter bak ac bu linki sora home a bas...ordan english e tıkla cillop gibiyin ortaya cıksın özellileri
-
Alttaki resimde bulunan motorda artçı koltuğu ilgimi çekti, adamın bir yerine kaçar mazallah o oturak, cinsiyet değişikliğine kadar yolu var uzun süre oturulursa
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
evet yaw bnde çok garipsedim o koltuğu ya hiç yapma ya da adam gibi olsun
-
-
Bence o makina tek kişilik arkaya yaslansın diye yüksek yapmışlar.
Yalnız ben çinde 250cc üzeri motor yasak diyebiliyorum.
Zongshende yarış takımı olan tek çinli diye biliyorum.
Yaman çelişki.
-
yuh ve valla buraya oturacak artçı herhalde pantolonun arkasına teneke koyar da oturur o gergedan bonuzuna
-
çok kötü çok özellikle de ikincisi. yapamıyosan yapma kardeşim, bu çinliler ne maydonoz millet ya...
-
ilnapoli, ben motorların şekillerinde arka koltuk haric bir "yapamamışlar"lık görmedim. Çinliler önümüzdeki günlerde uzaya 2. insanlı uçuşlarını yapacaklar hocam. Adamları o kadar küçümsememek lazım sanırım
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
yok yok küçümsemek değil benimki gıcık olmak
-
makınalar 1990 cızgılerı tasıyor . . alttakı motora benzeyen seyde aslında motor olarak yapılmamıs heralde koltup falan hanı
-
ARKA YOLCU İÇİNSİVRİ BİŞEY KOYMUŞLAR PEK ERGONOMİK OLMASA GEREK TABİ HOŞUNA GİDENLERDE OLABİLİR
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler