Aynen Ademcim , bakalım bir
Önce orjinal dişlinin kaç numara olduğunu öğren sonra Mengu16 nın dediği gibiyse yap Bende yaparsam bir diş büyüteceğim ön dişliyi
Benim devir 9 bine dayanıyor hızda 105-110 arasında kalıyor. Bende diyorumki ön dişliyi bir numara büyütsem hem motor rahatlar hem uzun yolda yakıt ekonomisi sağlar . Kafama takılan motora uzun vadede zararı olurmu
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Ben CElal Abi nin motorunda gördüğüm kadarı ile 80 ile giderken gaza abanınca motor fırlıyor.Ama devir sonlara geldiğinden çeviremiyor, kesinlikle büyütülmeli.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
bende 110-115 falan yapıyorum fazla çıkmıyo zorlanınca 120 anca
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
benim amacım 130 u 140 ı görmek
ben 125te ön dişliyi bir diş büyüttüm, sonra tekrar orjinalini taktim. asfalt uzun yollarda rahat büyük dişli, fakat benim gibi artçiyla dağlik yollarda geziniyosaniz biraz can sıkıyor.
silindir büyüten warmi 125lik windy de, krank a ellemeden en büyük kaç mm silindir kaldirir acaba?
Windinin arka lastiğini değiştireceğim önerisi olan varmı.Üzerinde ırc vardı fazla memnun değildim.
Bu üçünden hangisini önerirsiniz üçüde hemen hemen aynı fiyat.
PİRELLİ 90.90.18 MT65
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...17915456/detay
michelin pilot sporty 90.90.18
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58681313/detay
Metzeler ME 22 90/90 - 18
http://www.motogiyim.com/Urun/Metzel...ik-pmu593.html
Birde biraz daha geniş olsun diye 100 90 18 takmayı düşünüyorum ne dersiniz ?
Biraz araştırdıktan sonra gönlüm michelin pilot sporty den yana.Çoğunlukla asvaltta kullanacağım için bu lastiği asvaltta çok met ediyorlar.
Aslında 100 90 18 takacaktım ama michelinin 100 90 18 çok pahalı o yüzden 90 90 18 katacağım sanırım.
herkes anlata anlata bitiremiyor bu lastigi :-)
taktirinca yorumlarini bekliyoruz
beyler yardima ihtiyacim war; yokmu hic bu foruda 125lik windyin silindirini söken, 150lik herhangibi bi cg silindir takimi alsak piston biyel koluna uyarmi yoksa özellikle almamiz gereken bir tip,marka,model varmi?
üst kapağida değişmemiz mecburimi?
tecrübeli arkadaslar yardim lütfen..
150'lik windy parçaları tak uymaz mı ?
kardes ilgin icin saol, 150lik windy üstten egzantrikli die biliorum, yani zincirle çalisan supap sistemine sahip..
bizim 125likler itecekli cubuklarla hareket eden supaplardan, yani bana uymaz gibi geliyor..
yanlis bi parca alip ugrasmak can sıkıyor, sora ara ki dogru parca bulasin, hem dogru hemde iyi kalite takmali sökmüsken, bakalim en son care bos izinli oldugum bi zaman girişcez bu işe :-)
arkadaşlar 150 Windys e performans egzoz u veya bujisi takan varmı ? veya xenon far
arkadaşlar facebook'u olanlar benim motoru beğene bilirmi kanuni'nin sayfasında
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Windy'nin tüm bakımlarını yaptırdır geziler beni beklesin
Debriyaj teli değişti
Hava filtresi değişti
Yağ değişti ( Kastrol 10-40 )
Arka lastik değişti ( Michelin Pilot Story )
Subab ayarı yapıldı
Karbüratör ayarı yapıldı
Fren vites bakımı yapıldı
Zincir ayarı yapılıp yağlandı
Yeni lastiğim
Windyy
selam aleyküm beyler benim motorun geçen sene bi suikast sonucu resimde gördüğünüz bölümü içe doğru ovale benzer olarak şekilsiz çöktü,2cm eninde 2cm boyunda,memleketten dönmeme günler kala oldu olay motoruda orda bırakıcağım için ellemedim hiç,bi kaç güne kavuşucaz motorumla şişirme çekme çekiçle vurma gibi yöntemler duydum ama hiç biri güzel sonuç vermiyormuş sizce depoyu orjinali ile değiştirmelimiyim,değer mi 170 lira vermeye.teşekkürler.
Çanakkale Aşığı..
Bizim memlekete dolu yağdı, arabaların üzeri elek gibi oldu. İç döşemeyi komple söktürmemek için vakum yaptırmayı tercih edenler de oluyor ama vakumlatınca o bölgenin boyası çabuk dökülüyormuş. Bir de sadece bir yer için vakum -yanılmıyorsam- 30-50 TL dolaylarında. Bir de motorun öyle bir darbe alıp da düzeltildiği anlaşılırsa satarken kaza geçirmiş gibi muamele de görebilirsin. Ama yine de seçim sana kalmış tabiki de, geçmiş olsun :(
Kontrol Edemediğin Güç, Güç Değildir!
Windys in yedek deposu kaç litre alıyor bilen var mı ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)