Benim görüşüm siperlik motorun görünüşünü berbat ediyor hiç yakışmıyor Ybr'lere çok takıyorlar iğrenç bir görüntü oluyor.
Benim görüşüm siperlik motorun görünüşünü berbat ediyor hiç yakışmıyor Ybr'lere çok takıyorlar iğrenç bir görüntü oluyor.
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
bence süper olur. Görüntü için o kadar rüzgar yemeye gerek yok. Görüntüyü bozacağınıda zandetmiyorum.
Motor daha dolu görünecek hemde ciğerleri koruyacak.Ön sinyaller led olmalı.Yolda ve her fotoğrafta gözüme batan şey arka pegler.Daha zarif ufal demir olsa sanki daha kibar olacak.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Yalnız daha dolu , daha kaslı gösterir diye düşünüyorum. Tabi Muhammet zevk işi bunlar , Çoğu kişi senin gibi düşünüyor
Aynen Ademcim , bende aynı şeyleri düşünüyorum. Özellikle uzun gezilere çıkınca , rüzgar dahada sersemletiyor insanı
Vallaha Muratcım haklısın , bende sonradan dedim keşke sinyalleri değiştirdiğimde led taksaydım diye Neyse , bakarsın ilerde onlarıda değiştiririm
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Abi çok iyi olmuş hayırlı olsun.Bence çirkin değil ama amatisör maşası gri değil siyah olsa daha bir orjinal durabilir.Hemen takabildiniz mi bari?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
güzel olmuş celal. Yolda çok işini görecek. Bunun faydasını çok göreceksin.
windy kullanıcıları nasılsınız görüşmeyeli üniversite dolayısıyla foruma pek giremiyorum
geçenlerde egzozu boyamak için söktüm falan somunlardan biri saplama ile beraber geldi
somunu sökmek için saplamayı çıkarttım ancak sökemedim o şekilde takayım derken saplamayı da tam takamadım
koptuğu yere kadar idare etsin diye o halde monte ettim ancak cuma günü istanbuldan edirneye gelirken yolda sağlam olan saplama kopmuş sağa çekip dışarda kalan parçaya
bi somun taktım sağlam olmayan somunu komple söküp başka bir civata ile işimi gördüm ancak saplamaların yeri yalama olmuş diş açtırmam gerekecek
ortalama ne kadar maliyet çıkartır sizce?
Moped > Mondial 150 Zat > Kanuni Windy S 150 > Kymco Agility 125 > TVS Apache RTR > Yamaha Ybr 125 ESD
vay, bensiz ayrı ayrı gezdiniz bu hafta. Az kaldı, 3 lü gurup yapacaz
tamam celal arkadaşım. Plan yapar atlarız demir atlara. Bakalım rota nereyi gösterecek?
Arkadaşlar yaptığım Milas-Belen Kahvesi gezisinin raporuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz , Saygılar
http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-gezisi.html
benim de bir sorum olacak
çözemedim bir türlü, windy s in jikle hangi konumda açık ?
yukarı iki kademe açık.. en altta kapalı dostum.
Merhaba arkadaşlar , bir şey soracağım...
Windy s 125 ' lerde ön dişli büyüten varmı Nasıl performans farkediyormu ,memnunmusunuz
Ön dişliyi büyütmeyi düşünüyorum , bir sorayım dedim
Kazasız belasız sürüşler dilerim ...
ben çok memnunum ama benim motor windy değil denemesi bedava. Beğenmezsen eski dişliyi geri takarsın olur biter.
benim motor serilikte 10 numara ama düzde fazla gitmiyor ya ön dişliyi 16 t olarak değiştirsem hız artışı olurmu modeli 150 lx
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)