Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
89. sayfa BirinciBirinci ... 39798788899091 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Windy S

REKLAM ALANI
    cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Evet 125 lik biraz daha yakışıklı ama diğeride 150 cc
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    WİNDY S 125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ WİNDY S 125
    bugün kısmetse almaya gidiyorum windymi inşallah hayırlı olur.ilk fotolarımı paylaşırım herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim.
    cesur509 bunu beğendi.

Desperado12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    yakışıklıymış :D sen tipe bakarak motor alıcaksan hiç alma daha iyi ne yakışıklı motorlar gördüm tozumu yutan bak ben aldım 150 lx i harbiden öyle seri bi motor ki 2. vitese atıyorum ayağa kalkıyorum gazı birazcık fazla veriyorum motor hemen oturtuyor beni ayakta durmak çok zor yani öyle çabuk hızlanıyor ki vites attırırken bile ön kalkıyo 4 e takarken bile pati çekiyo bu 125 tede olur ama 150 liği daha seri bu motorun söylemedi deme kıyasladık çunki 125 lik windys le CBF ile kapışırım o kadar söylüyorum yani .

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Desperado12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakışıklıymış :D sen tipe bakarak motor alıcaksan hiç alma daha iyi ne yakışıklı motorlar gördüm tozumu yutan bak ben aldım 150 lx i harbiden öyle seri bi motor ki 2. vitese atıyorum ayağa kalkıyorum gazı birazcık fazla veriyorum motor hemen oturtuyor beni ayakta durmak çok zor yani öyle çabuk hızlanıyor ki vites attırırken bile ön kalkıyo 4 e takarken bile pati çekiyo bu 125 tede olur ama 150 liği daha seri bu motorun söylemedi deme kıyasladık çunki 125 lik windys le CBF ile kapışırım o kadar söylüyorum yani .
    Dostum 600 cc bile 4. viteste pati çekemiyor , yanlışın olmasın
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    çekiyo be abi :D bi görcen tabi debriyajı biraz hızlı salıyorum ama motor harbidende seri 125 mondial drift kullanıcısna verdim 1 tur bende arkasındaydım bana tek söyleiği şey(çok seri motor yarış motoru gibi ) oldu.
    cesur509 bunu beğendi.

Motosikleti
    Çok yakında...
    Nasıl memnunmusun motorundan , bir sıkıntı yoktur inş.

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    motorun çeki gücü çok iyi ama kaportada sorunlar var tabi kafa grenajı çok ses yapıyo titreşime neden oluyo onun vidalarını sıktırcam sonra motor ayaklıktayken düşmüştü sol aynanın ayar bozuldu o tabi kullanıcı hatası sol kolu sıkmamışlar fazla aşşağı yukarı oynuyo ama sorun olmuyo aynaları hiç mi hiç ceğenmedim küçücük ayna koymuşlar

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Desperado12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun çeki gücü çok iyi ama kaportada sorunlar var tabi kafa grenajı çok ses yapıyo titreşime neden oluyo onun vidalarını sıktırcam sonra motor ayaklıktayken düşmüştü sol aynanın ayar bozuldu o tabi kullanıcı hatası sol kolu sıkmamışlar fazla aşşağı yukarı oynuyo ama sorun olmuyo aynaları hiç mi hiç ceğenmedim küçücük ayna koymuşlar
    Bunlar küçük sorunlar , hallolur Kaç km oldu motorun ?

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    ha unutmadan lastikler kayıyo ya onlarda iyi değil değiştiririm onları sonra motor 510 km de

Motosikleti
    Çok yakında...
    Evet bizim 125 liklerinde lastikleri çok kötü. Yerler kuruyken bile virajlarda korktuğum oluyor Michelin Pilot Sporty marka lastikleri çok beğeniyorlar , yumuşak hamurlu olduğu için yeri daha iyi tutunuyormuş ama bir eksi yönü varmış daha erken bitiyormuş. Tabi bunda yumuşak hamur kullanmalarının etkisi var

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    ben viraj falan dinlemeden yatırıyorum oyle kaymıyoda dün yağmur yağmıştı yerler ıslaktı biraz dur bi ön kaldırıyım dedim :D pati çekiyo kalkmıyo görenlerde dicek nabıyo bu giderken bi sorun yaşamadım ama motor kaymadı çamurda kayıyo ama ordada her lastik kayar.

Motosikleti
    Çok yakında...
    Bence motorun daha rodajda olduğu için çok zorlama . Şurada bin km ' ye ne kalmış sık dişini

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    yo zaten debriyajı çok önde bırakıyor normal vites değiştirirken bile biraz hızlı sal ön kalkıyo azcık gaz verip bi salıyorum debriyajı dikelyo ön hemen

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

benzin göstergesi bence çok yanlış gösteriyor
    cesur509 ve komançi1478 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Çok yakında...
    Genelde çoğu farklı marka motorda var o benzin göstergesindeki sıkıntı
    Desperado12 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    geçen gün iyice bitik gösteriyordu 20 tl lik attırdım full gösterdi 20 tl ye olsa olsa 4.5 litre benzin olcak zaten 14.5 listre depo var 10 litre içine varmıydı yani bitik gösterirken sonrada çok hızlı azalıyo benzin yanlış gösterdiği için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------

Mondial drift i de çok övüyorlar ama istediğiniz drifti getirin drift yapıyım onlara.

Motosikleti
    Çok yakında...
    Bizde de benzer durumlar olabiliyor KM sini baz al mesela. 1 depo ile normalde şu kadar gider veya 20 liralık benzinle 170-180 km yapar gibi Daha sağlıklı olur

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    şimdiden sonra olur o çünkü depo yu 2 kere fullemişimdir 510 gitti normalde 800 gitmesi lazım kesin olarak daha yarı ya yakın benzin de jikle açık falan gezdim soğuk diye depoyuda kapatamamışm tam öyle gtti boşa benzin birdahaki fullediğimde falan sıfırlıycam bakıcam ne kadar gidicek.
    cesur509 bunu beğendi.

Motosikleti
    Çok yakında...
    Kanuni Mondiale göre daha kaliteli bir marka. Parça ve satış fiyatlarındanda bunu anlayabilirsin. Drifti bilmiyorum yalnız. Kalitesi mondialin diğer modelleri gibi mi yoksa daha kaliteli bir işçilikmi kullanmışlar diye

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    adını drift koymuşlar ama bakalım windyS karşısında neler yapa bilicek motor 1000 km olsun arkadaşta var drift setten sete kapışıcaz orda alırım seninki 150 lik ondan alıyorsun falan diycek büyük ihtimal cbf de var bi başka arkadaşımda onla bile kapışıcam :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------

Bu motorla kendimi 6 silinir bmw 3.20i kullanır gibi hissediyorum :D
    cesur509 bunu beğendi.

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende kanuni windy s ile mondial grumble arasında kaldım, hangisi sizce ? 85 kiloyum, beni hangisi daha iyi çeker acaba ?

89. sayfa BirinciBirinci ... 39798788899091 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler