Evet 125 lik biraz daha yakışıklı ama diğeride 150 cc
Evet 125 lik biraz daha yakışıklı ama diğeride 150 cc
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
bugün kısmetse almaya gidiyorum windymi inşallah hayırlı olur.ilk fotolarımı paylaşırım herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim.
yakışıklıymış :D sen tipe bakarak motor alıcaksan hiç alma daha iyi ne yakışıklı motorlar gördüm tozumu yutan bak ben aldım 150 lx i harbiden öyle seri bi motor ki 2. vitese atıyorum ayağa kalkıyorum gazı birazcık fazla veriyorum motor hemen oturtuyor beni ayakta durmak çok zor yani öyle çabuk hızlanıyor ki vites attırırken bile ön kalkıyo 4 e takarken bile pati çekiyo bu 125 tede olur ama 150 liği daha seri bu motorun söylemedi deme kıyasladık çunki 125 lik windys le CBF ile kapışırım o kadar söylüyorum yani .
çekiyo be abi :D bi görcen tabi debriyajı biraz hızlı salıyorum ama motor harbidende seri 125 mondial drift kullanıcısna verdim 1 tur bende arkasındaydım bana tek söyleiği şey(çok seri motor yarış motoru gibi ) oldu.
Nasıl memnunmusun motorundan , bir sıkıntı yoktur inş.
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
motorun çeki gücü çok iyi ama kaportada sorunlar var tabi kafa grenajı çok ses yapıyo titreşime neden oluyo onun vidalarını sıktırcam sonra motor ayaklıktayken düşmüştü sol aynanın ayar bozuldu o tabi kullanıcı hatası sol kolu sıkmamışlar fazla aşşağı yukarı oynuyo ama sorun olmuyo aynaları hiç mi hiç ceğenmedim küçücük ayna koymuşlar
ha unutmadan lastikler kayıyo ya onlarda iyi değil değiştiririm onları sonra motor 510 km de
Evet bizim 125 liklerinde lastikleri çok kötü. Yerler kuruyken bile virajlarda korktuğum oluyor Michelin Pilot Sporty marka lastikleri çok beğeniyorlar , yumuşak hamurlu olduğu için yeri daha iyi tutunuyormuş ama bir eksi yönü varmış daha erken bitiyormuş. Tabi bunda yumuşak hamur kullanmalarının etkisi var
ben viraj falan dinlemeden yatırıyorum oyle kaymıyoda dün yağmur yağmıştı yerler ıslaktı biraz dur bi ön kaldırıyım dedim :D pati çekiyo kalkmıyo görenlerde dicek nabıyo bu giderken bi sorun yaşamadım ama motor kaymadı çamurda kayıyo ama ordada her lastik kayar.
Bence motorun daha rodajda olduğu için çok zorlama . Şurada bin km ' ye ne kalmış sık dişini
yo zaten debriyajı çok önde bırakıyor normal vites değiştirirken bile biraz hızlı sal ön kalkıyo azcık gaz verip bi salıyorum debriyajı dikelyo ön hemen
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------
benzin göstergesi bence çok yanlış gösteriyor
Genelde çoğu farklı marka motorda var o benzin göstergesindeki sıkıntı
geçen gün iyice bitik gösteriyordu 20 tl lik attırdım full gösterdi 20 tl ye olsa olsa 4.5 litre benzin olcak zaten 14.5 listre depo var 10 litre içine varmıydı yani bitik gösterirken sonrada çok hızlı azalıyo benzin yanlış gösterdiği için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
Mondial drift i de çok övüyorlar ama istediğiniz drifti getirin drift yapıyım onlara.
Bizde de benzer durumlar olabiliyor KM sini baz al mesela. 1 depo ile normalde şu kadar gider veya 20 liralık benzinle 170-180 km yapar gibi Daha sağlıklı olur
şimdiden sonra olur o çünkü depo yu 2 kere fullemişimdir 510 gitti normalde 800 gitmesi lazım kesin olarak daha yarı ya yakın benzin de jikle açık falan gezdim soğuk diye depoyuda kapatamamışm tam öyle gtti boşa benzin birdahaki fullediğimde falan sıfırlıycam bakıcam ne kadar gidicek.
Kanuni Mondiale göre daha kaliteli bir marka. Parça ve satış fiyatlarındanda bunu anlayabilirsin. Drifti bilmiyorum yalnız. Kalitesi mondialin diğer modelleri gibi mi yoksa daha kaliteli bir işçilikmi kullanmışlar diye
adını drift koymuşlar ama bakalım windyS karşısında neler yapa bilicek motor 1000 km olsun arkadaşta var drift setten sete kapışıcaz orda alırım seninki 150 lik ondan alıyorsun falan diycek büyük ihtimal cbf de var bi başka arkadaşımda onla bile kapışıcam :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
Bu motorla kendimi 6 silinir bmw 3.20i kullanır gibi hissediyorum :D
Bende kanuni windy s ile mondial grumble arasında kaldım, hangisi sizce ? 85 kiloyum, beni hangisi daha iyi çeker acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)